Jobbikosok! Ki számít hazaárulónak?
zsidó, zsidóbérenc, cigány, nyugatra emigrál
Ezeket nem gúnyolódásból írtam, tényleg ezek miatt szokták mondani. Nem is tudom, hányszor fordult elő, hogy engem konkrétan azért neveztek hazaárulónak, mert nem utálom a zsidókat. Valami idióta meg azt írta, hogy undorodik tőlem, mert szeretnék kiköltözni külföldre. Tudom, minden párt szavazói között vannak hülyék, de akkor is. Aki leírja ezt és hozzáteszi, hogy ő jobbikos, akkor ezzel a jobbikosok táborát erősíti, őket "képviseli" a viselkedésével, szavaival, véleményével.
szeretem mikor a kérdésben benne van a gyűlölet, és általánosítás.
de pl a fidesz hazaáruló, mikor nem szavazza meg a magyar föld védelméről szóló alkotmányrészt. közben meg több EU-s országban van ilyen már régóta.
És akkor ki számít zsidóbérencnek, kedves első?
Nem kötözködésből, a válaszod így is hasznos, de ez is egy elég képlékeny fogalom. Ahogy akár a zsidó is, mert az sem teljesen definiált, hogy ki számít zsidónak.
ma 15:20
Ja és én nem vagyok Jobbikos,de ez az ő gondolkodásuk!!
Ezt komolyan a JObbikosok döntik el? :)
"közben meg több EU-s országban van ilyen már régóta."
Sorold őket!
Az aki zsidó-bérenc.
Csak azt nem tudom, hogy miért nevezte árulóknak, azokat a képviselőket, akik aláírták az új alkotmányt?
"Jobbikosok! Ki számít hazaárulónak?"
Az a személy aki tevékenységével hozzájárul a magyarság fizikai,szellemi,anyagi és kultúrális pusztításához.
Ilyen lehet mondjuk egy zsidó uzsorás,egy cigánybűnöző,egy a külföldi pénztőke érdekeit kiszolgáló balliberális politikus vagy egy külföldre szakadt "értelmiségi" aki minden idejét a hazája és a magyarság lejáratásával és ócsárolásával tölti(Schiff,Kohn,Eszterházy,Kertész,Spiró).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!