Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok! Ki számít hazaárul...

Jobbikosok! Ki számít hazaárulónak?

Figyelt kérdés
Mitől lesz valaki hazaáruló?
2011. máj. 20. 14:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
62%

mire ertetted azt hogy FAKE mert en nem tudom mit jelent?

"Jobbikosok! Ki számít hazaárulónak?"kerdes feltevojenek mondom a kovetkezoket.az elobbiekben azt kerdezted hogy aki nem hazafi az mar haza arulo?IGENis meg NEMis,ha egy magyarol beszelunk akkor haza arulo mert a 21 szazadban nincs szukseg olyan magyar embere aki nem hazafi de nem is ellenzi azokat,nem lehet semleges.hazafi vagy baloldali vagy?jobb vagy ball?nincs hely olyan emberekre akik nem vesznek reszt,nem taguk egyik tabornak sem .mi tortene ha elkezdodne egy jobb es ball oldali haboru lehet hogy ezek a semleges tenyezok a tenyeket lattvan balloldaliak lesznek.azok a magyarak akik nem hazafik csak haza arulok lehetnek de lehet,hogy olyan embereke valnak akik el fognak turni mindent es rajtuk mulvan Magyarorszag elvesz.HA mas szempontbol nezuk akkor nem haza arulo mert mas orszagok nem kuzdenek oly nehezsegekel mind Magyarorszag.

2011. máj. 24. 15:55
 32/41 A kérdező kommentje:

Kedves 15:55-ös!

Kérlek tanulj meg normálisan írni magyarul!

Ennek semmi köze a témához, nem is állítom, hogy lenne, de borzasztó idegesítő, hogy hatszor kell végigolvasnom, mire megértem, miről van szó.

2011. máj. 24. 16:58
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

"mire ertetted azt hogy FAKE mert en nem tudom mit jelent?"

fake = hamis, átverés

"haza arulo aki inkabb egy hulye zsido amerikai nephulyitto sowt nez mind hogy olvasan egy WASS ALBERT,JOKAI MOR,PETOFI SANDOR,es mas irok-koltok muveit"- ezt azért emeltem ki, mert a többi embert szépirodalom olvasására szólítod fel, pedig te (most nem akarlak megbántani) 3 szót nem tudsz leírni helyesen, még a legalapvetőbbeket sem, ráadásul vesszőket sem használsz.

Csak nem akartam bunkó lenni, ezért azt írtam, hogy "fake", hátha ez ráébreszt a dologra.

2011. máj. 24. 23:20
 34/41 anonim ***** válasza:
bevalom nem szeretek olvasni,amit pedig szivesen olvasnek nem talalom sehol
2011. máj. 25. 15:37
 35/41 anonim ***** válasza:
melyik szot nem irtam le helyesen?
2011. máj. 25. 15:38
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

"melyik szot nem irtam le helyesen?"- mondom, szinte minden harmadik szavadban van vmi hiba

Haza arulo-> helyesen: hazaáruló. Az első kommentedben 5x írtad le hibásan

jelenletett, megnehezittik, sertegetesett, nephulyitto, nemzett, testverett, sajatt, lattvan-> ezeket mind EGY t-vel kell írni.

ellnezi-> elnézi

olvasan-> olvasson

ezzek-> ezek

szembeszal-> szembeszáll

magyarol-> magyarról

embere-> emberre

ball-> BAL, csak 1 db "L" kell oda. Ez nagyon durva hiba, te meg háromszor is összehoztad.

tortene-> történne

nezuk-> nézzük

Ezekhez még vedd hozzá, hogy szinte nem használsz vesszőket, ami miatt az írásod eléggé zavaros.

2011. máj. 25. 22:21
 37/41 anonim ***** válasza:
Itt nem a vesszo a fontos,hanem az amit leirsz.
2011. jún. 5. 20:52
 38/41 A kérdező kommentje:

De ha nem használsz vesszőt, akkor esetenként értelmetlen lehet az egész.

Pl: A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz. Ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem.

Attól függően, hova teszed a vesszőket, ez a két mondat két teljesen ellentétes dolgot jelenthet.

Mellesleg, ha már ennyire kiállsz a nagy és dicső magyarság, hagyományai és dicső cselekedetei mellett, akkor megtisztelhetnéd olyan alap dologgal, hogy megtanulod helyesen használni a nyelvét.

2011. jún. 5. 21:44
 39/41 anonim ***** válasza:

En most fogok letelepedni csaladdal egyutt egy masik orszagban.

Es magasrol hig fossal lefosom, hogy ezt a neten barki hogyan kommentalja. Nem is ertem egeszen a kerdest, hogy miert kellene adni egy vadidegen velemenyere???

2011. jún. 8. 14:49
 40/41 anonim ***** válasza:
jo,ertem mire celzal a vesszokel.
2011. jún. 12. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!