Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek, ha a cigány...

Szerintetek, ha a cigány kissebség helyett arab lenne és a zsidók helyett mondjuk szik a Jobbikosok akkor őket utálnák ugyanúgy?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
9%

"Ó, esetleg nem kéne reagálni? "

elvileg nem kéne, de ezt senki nem tartja be.

mindenesetre a visszapofázáshoz nagyon értesz, azt látom.

2011. máj. 24. 14:54
 32/66 anonim ***** válasza:
Továbbra sem érkezett válasz arra, hogy miért csak a zsidó és cigány kissebbséggel van baj, és a többivel semmi konfliktus, de sebaj.....
2011. máj. 24. 15:13
 33/66 anonim ***** válasza:

"miért csak a zsidó és cigány kissebbséggel van baj, és a többivel semmi konfliktus, de sebaj....."

Már megválaszoltuk egy páran, olvass vissza!

2011. máj. 24. 15:15
 34/66 anonim ***** válasza:
Én most már téged utállak kérdező.
2011. máj. 24. 16:27
 35/66 anonim ***** válasza:

Petronius:

Már ne is haragudj, de kicsit sokat képzelsz te magadról. Még mielőtt újfent kioktatnál engem, hadd magyarázzak el valamit: ide én akkor írok, amikor csak szeretnék, és úgy tudom véleményt/ellenvéleményt is kifejthetek. Semmi olyat nem olvastam az oldalon (se szabályt, se semmit), ami gátolna abban, hogy ezt megtegyem! Jó hogy külön engedélyt nem kell kérni tőled, légy szíves tedd már magad takarékra! Hihetetlen...

2011. máj. 24. 17:50
 36/66 anonim ***** válasza:
24%

A jobbik nem utáli a cigányokat sem a zsidókat.

Csak a Zsidók találták ezt ki,hogy a hiszékeny nép

ne szavazzon rájuk (mert ők az utolsó remény akik még

megmenthetik Magyarországot).

Egyébként a Zsidóké a média, tehát övék az uralom.

2011. máj. 25. 09:43
 37/66 anonim válasza:

Ez most úgy hangzott, mint ha a zsidó közösség valamelyik este egybegyűlt volna, és kitalálták volna, hogy milyen jó lenne bemocskolni a jobbikot, hitessük hát el a sok hülye magyarral, hogy rasszista antiszemita mocskok...

és ha már szóba jött az ország felvásárlása...akkor már miért nem utáljuk a franciákat például...vagy nem ők tették tönkre a hazai cukoripart??

zárójelben:(nem foglalok állást egyik oldalon sem, szerintem mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar, amíg másnak nem származik kára belőle)

2011. máj. 25. 11:10
 38/66 anonim ***** válasza:
46%
Nem a franciák tették tönkre, hanem franciának álcázott zsidók! Sokat kell még tanulnod a jobbikos logikáról.
2011. máj. 25. 11:23
 39/66 anonim ***** válasza:
A "zsidó közösség" (foglamazzunk úgy h cionisták)mindig mindent megtesznek azért h a nemzeti pártokat lejárassák. Ez elég általános jelenség a világban. Ha ugyanis nacionalisták lennénk hamar előkerülne h miért van ilyen nagy beleszólása egy idegen nép tagjainak az ország ügyeibe.
2011. máj. 25. 12:02
 40/66 A kérdező kommentje:

Tehát összefoglalom az eddigieket:

Sok felvásárló,politikus és üzletember van,ezekből a zsidókat utáljuk,mert: "vajon más kissebséget mért nem utálunk?" ,értem!

2011. máj. 25. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!