Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek, ha a cigány...

Szerintetek, ha a cigány kissebség helyett arab lenne és a zsidók helyett mondjuk szik a Jobbikosok akkor őket utálnák ugyanúgy?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
A cigányok sokkal többen vannak,mint a rácok! Páran nem értették a kérdést! De azért köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2011. máj. 23. 19:53
 22/66 anonim ***** válasza:
18%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:10

Nem sejtelmekről írtam. Tényeket írtam. Neked ez nem tetszett.

Ennyi az egész.

2011. máj. 24. 07:12
 23/66 anonim ***** válasza:

"Szerinted a zsidókat cigányokat azért utálják mert kisebbségiek?"

A cigányokat a viselkedésük miatt utálják.

A zsidókat pedig azért, mert -mivel a hagyományos foglalkozásokat nem engedték meg nekik- a pénzvilágban helyezkedtek el. Az egész a középkori keresztény-zsidó szembenállásban gyökeredzik.

2011. máj. 24. 07:14
 24/66 anonim ***** válasza:

07:14

Ez már közelebb áll az igazsághoz;)

Most már csak annak kell utánanézni, h a keresztények biztosan csak az eltérő vallásuk miatt utálták-e a zsidókat vagy egyéb okai is voltak üldözésüknek? Hiszen más eltérő vallásúakra ilyen jellegű tv-eket nem hoztak h pl nem vásárolhatnak földet.

És manapság is csak pont csak ezekre hoznak:

[link]

A zsidó ennyire eltérő, üldözendő vallás lenne mind a keresztény mind a muzulmán világban?

Hiszen gyakorlatilag egy ókeresztény vallásról beszélünk.

2011. máj. 24. 08:30
 25/66 anonim ***** válasza:

Petronius:

Érdekes, mert olyan dolgokról írtál, amik el se hangzottak az én irományomban, fogalmad sincs a véleményemről, de azért tényként kezeled őket. Gratulálok.

2011. máj. 24. 12:35
 26/66 anonim ***** válasza:
9%

Mit kezeltem tényként? én válaszoltam neked, nem a te véleményedet firtattam. NNe hazudj, mert az hiteltelenné tesz :)

"h a keresztények biztosan csak az eltérő vallásuk miatt utálták-e a zsidókat vagy egyéb okai is voltak üldözésüknek? "

Tekintve, hogy a pénzvilágban helyezkedtek el, így várható volt, hogy kin fog lecsapódni az elégedetlenség. ha mondjuk a pirézek lettek volna hasonló helyzetben, akkor is így jártak volna.

A hungarista hírportál pedig nekem ne mutasson utat és ne jelöljön ki célt!

2011. máj. 24. 13:09
 27/66 anonim ***** válasza:
Nem hazudtam. Az én véleményemet firtattad te, amit nem is ismersz. Ezek után te valahogy belebonyolítottad a ténykezelést. Hazudozással pedig légy oly kedves és ne vádolj, ez a politikusok rendszeres szövege...légy oly kedves és ne süllyedj már le az ő szintjükre.
2011. máj. 24. 13:13
 28/66 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:13

Akkor fejtsd már ki a véleményed, ne csak mindig az én válaszaimra reagálj :)

2011. máj. 24. 13:17
 29/66 anonim ***** válasza:
Ó, esetleg nem kéne reagálni? Bocsánat, azt hittem alapvető építőeleme a kommunikációnak, hogy egy ember ír valamit, egy másik pedig reagál rá :) Azt hiszem akkor tévedtem, bocsánat, igazad van, hogy is lehettem ilyen bunkó? :)
2011. máj. 24. 13:19
 30/66 anonim ***** válasza:

Egyébként meg azt gondolom, hogy a zsidók igenis nagy befolyással vannak a gazdaságunkra, oktatásunkra és kultúránkra, ami nem is lenne baj, de az már igen, hogy szinte dogmatikusan ezeket neveli belénk.

Mondok egy egyszerű példát, a történelem tankönyvünkbe egy szó sincs pl. a titoista partizánok délvidéki vérengzéséről.

Ez a véleményem, ha gondolod cáfold meg ahogy akarod, de nem hiszem, hogy meg fog hatni. Köszöntem.

2011. máj. 24. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!