Szerintetek, ha a cigány kissebség helyett arab lenne és a zsidók helyett mondjuk szik a Jobbikosok akkor őket utálnák ugyanúgy?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:10
Nem sejtelmekről írtam. Tényeket írtam. Neked ez nem tetszett.
Ennyi az egész.
"Szerinted a zsidókat cigányokat azért utálják mert kisebbségiek?"
A cigányokat a viselkedésük miatt utálják.
A zsidókat pedig azért, mert -mivel a hagyományos foglalkozásokat nem engedték meg nekik- a pénzvilágban helyezkedtek el. Az egész a középkori keresztény-zsidó szembenállásban gyökeredzik.
07:14
Ez már közelebb áll az igazsághoz;)
Most már csak annak kell utánanézni, h a keresztények biztosan csak az eltérő vallásuk miatt utálták-e a zsidókat vagy egyéb okai is voltak üldözésüknek? Hiszen más eltérő vallásúakra ilyen jellegű tv-eket nem hoztak h pl nem vásárolhatnak földet.
És manapság is csak pont csak ezekre hoznak:
A zsidó ennyire eltérő, üldözendő vallás lenne mind a keresztény mind a muzulmán világban?
Hiszen gyakorlatilag egy ókeresztény vallásról beszélünk.
Petronius:
Érdekes, mert olyan dolgokról írtál, amik el se hangzottak az én irományomban, fogalmad sincs a véleményemről, de azért tényként kezeled őket. Gratulálok.
Mit kezeltem tényként? én válaszoltam neked, nem a te véleményedet firtattam. NNe hazudj, mert az hiteltelenné tesz :)
"h a keresztények biztosan csak az eltérő vallásuk miatt utálták-e a zsidókat vagy egyéb okai is voltak üldözésüknek? "
Tekintve, hogy a pénzvilágban helyezkedtek el, így várható volt, hogy kin fog lecsapódni az elégedetlenség. ha mondjuk a pirézek lettek volna hasonló helyzetben, akkor is így jártak volna.
A hungarista hírportál pedig nekem ne mutasson utat és ne jelöljön ki célt!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:13
Akkor fejtsd már ki a véleményed, ne csak mindig az én válaszaimra reagálj :)
Egyébként meg azt gondolom, hogy a zsidók igenis nagy befolyással vannak a gazdaságunkra, oktatásunkra és kultúránkra, ami nem is lenne baj, de az már igen, hogy szinte dogmatikusan ezeket neveli belénk.
Mondok egy egyszerű példát, a történelem tankönyvünkbe egy szó sincs pl. a titoista partizánok délvidéki vérengzéséről.
Ez a véleményem, ha gondolod cáfold meg ahogy akarod, de nem hiszem, hogy meg fog hatni. Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!