Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van itt olyan akki a FIDESZ...

Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 18:36
 71/91 anonim ***** válasza:
35%

Az ország mostani helyzetéről nagyon nagy részben tényleg az MSZP tehet mert pl. az állam adósságot megtöbbszörözték. A többit is számtalanszor leírtam már.

Főleg Gyurcsány vezetésének az időszakában tették a legtöbb rosszat. Végülis neki volt több ideje rombolni, bomlasztani az országot, hogy a pénzt kimenthesse, aztán itt hagyta a romokat.

Az miatt tart itt pl. az egészségügy, az orvosok mennek külföldre, de ez csak egy kis szikra a hatalmas egészből.

-"Nos ehhez csak annyit,hogy szerintem viszont a Fidesz és a büszkén hangoztatott kétharmados győzelme(7óra helyett éjjel negyed 2ig tartó szavazással-ami MSZP esetében a csalással lett volna"-

Végülis ami a lényeg, hogy ha öt napig tart a szavazás, akkor is mindenki oda szavaz ahova egyébként is tenné. Egyébként meg annak is megvolt az oka, különben a hosszú sorokban várakozók kimaradtak volna a szavazásból, akik között bizonyára nem csak FIDESZ-esek voltak.

Szóval ez semmit nem bizonyít.

-"a magyar embernél az észérveket 8 évig tartó folyamatos

gyalázkodással,betartással,Gyurcsány a hibás-szlogenekkel

simán le lehet söpörni.."-

Miért, ok nélkül szidtuk, akik miatt itt tartunk?

Akkor meg mi a hiba? Ha egyértelmüen kifosztás volt a cél és már akkor láttuk sőt éreztük nagyon sokan, akkor miért mondtunk volna jót róla?

Az utcasarki rablót miért nem dícsérjük? Ugyanezért!

Amikor valaki a pozícióját kihasználva, hatalmával visszaélve nagyban tesz ilyent (nem az ország érdekében), akkor miért kellene megköszönni, hogy kirabolt mindannyiunkat? Erre nincs, nem lehet logikus magyarázat.

-"Most teszem fel, holnap egy eszement Önről állítja ugyanezt, senki nem fogja azt mondani-nem igaz! Inkább elhiszik, mondván végre kiderült miért tartunk itt. Hogy igaz-e a kutyát nem érdekli."-

Rólam ilyent nem mondhatnak mert soha nem tettem ilyen dolgokat még gondolatban sem. Sajnos engem becsületesnek neveltek. Az említett MSZP-s vezető(k) viszont igencsak kitettek magukért!

Ami nekem meglepő az, hogy néhány embernek annál mi sem természetesebb, az ország vagyonát elhordhatják külföldre és aki ezt szóvá meri tenni, azt hazugnak állítják be a rabló kormány szimpatizánsai.

A rablók akik elvitték az ország vagyonát azok szabadlábon vannak.

Igaz, még egy év sem telt el és még túlságosan sok volt MSZP irányultságú ember tölt be magas jogi pozíciókat és a régi, már rossz törvények alapján a megfelelő pozíciókból védik a volt rabló kormány tagjait.

Ami nekem a legmeglepőbb az, hogy amiért ezt szóvá teszem "az már orvosi eset". ..mint korábban itt olvastam.

Véletlenül nem az lenne orvosi eset, de inkább bűnügyi, ha valaki a rablókat nem hajlandó felelősségre vonni, inkább védi őket és tagadja a tetteiket? Ez olyan mint a holokauszt tagadása! Megtörtént dolgokat, tényeket tagadni!??

Mintha annál mi sem lenne természetesebb, hogy az MSZP tagjainak az elvitathatatlan joga, hogy rabolhatnak és fosztogathatnak amikor hozzáférnek a javakhoz.

Igaz, szokásjog is van a világon, de az a törvénytelenségre nem vonatkozik. Vagy netán az lett a törvény amit kialakítottak ami alatt az ország az ő saját külön magán használatu pénztárcájuk volt?

Az elmúlt elég hosszú időszakban gyakorolták is ezt az erőszakkal kikényszerített és szemkilövetéssel stb. megvédett és tán így szerezni vélt "jogukat", de ebből azért ne csináljanak rendszert!

Még a végén nekünk kell eltűrni az ilyesmit, említést sem téve róla? Abszurdum!

Végül még az a bűnös aki rablót kiált?

Hagyni kellett volna magunkat tovább kifosztani?

Idézet:

-"Sajnálatot sikerült ébreszteni ekkora szemellenzősség láttán."-

Szemellenző az van..

különben észre kellene venni, hogy mi volt az elmúlt MSZP időszakban az EU-ból és megszorításokból befolyó hatalmas összegek sorsa! Még ha arról a sok pénzről nem is tudnánk hova került, akkor is hiányozna, hová tűnhetett ekkora vagyon. A szemellenző ennek az eltűntetésében segít bizonyos embereknek! Mert amit nem látnak az nincs is, így beszélni sem kell róla! ..ugye?

Talán el sem tűnt az a hatalmas vagyon..?

Nem bizony! Ott van annak a néhány MSZP politikusnak a külföldi befektetéseiben, csak nem akarjuk látni mert valami eltakarja a szemet, tán az elvakultság?

Ennyit a "szemellenzősségről" és az "elvakultságról".

Most pedig személy szerint Veled kapcsolatban, kedves ifjú hölgy..:

Bocsánat a következő megszólításért de a legnagyobb tisztelettel teszem:

Kislány, biztos vagyok benne, hogy nagyon kedves vagy mint ember és nem akarsz rosszat, legfeljebb nincs még tapasztalatod az életben mert még nem láttál mást. Szinte az MSZP ideje alatt lettél gyerekből nővé. Akkor élted át a pubertás időszakát, a változás korát.

Arról sem tehetsz, hogy a környezetedben élők pl. a szüleid körömszakadtáig védhetik azt a társaságot, minden hibájukkal együtt. Valamilyen szinten összefonódhattak velük és a megélhetésük függhet tőlük valamilyen, akár távoli kapcsolat okán így nem alakulhatott ki befolyásolástól mentes képed a világról. Ez így még meg is érthető.

Túlsok esélyed nincs a politikai tisztán látásra, mert az egyértelmű, hogy amit a legközelebbi hozzátartozóinktól látunk kiskorunktól kezdve az szinte belénk ivódik és magunkévá tesszük azokat a gondolatokat.

Ezzel szemben én már éltem az MSZMP (KádárJanibácsi) korszakában is és az utána következőket is volt szerencsém megismerni. Eddig nem is volt ezzel gondom. Viszont 2002-2004 után kezdődtek a furcsa dolgok. Szó esett kiszervezésekről. Főleg 2006-tól, a saját bőrömön tapasztaltam meg nagyon keservesen mi is történt ebben az MSZP időszakban és mennyivel jobb volt előtte bármikor!

Az MSZP mostani hatalomra jutását megelőzően életemben soha nem volt gondom a megélhetéssel. Sosem voltam különösen jómódu de annyi mindíg jutott, hogy jólérezzem magam a bőrömben és össze tudjak gyüjteni annyi pénzt ami egy átlagos emberi életvitelhez szükséges. Sőt autóm is volt, (5 ajtós VW kombi) és külföldre is jártam vele néha, még arra is jutott a mostanit megelőző időszakban. Most meg annyiból élek ami akkor csak az autóra ment el, illetve annál kevesebből.

Ez is önmagáért beszél, és sajnos nem csak egy-két ember problémája ez a tárgyalt időszakban, hanem tömegeké, a túlnyomó többségé.

-"Most teszem fel, holnap egy eszement Önről állítja ugyanezt,senki nem fogja azt mondani-nem igaz! Inkább elhiszik,mondván végre kiderült miért tartunk itt.Hogy igaz-e a kutyát nem érdekli"-

Már, ahogy látom az elmúlt időszakból, bánom, hogy engem ennyire becsületesnek neveltek. A folyton hazudozó és gátlástalanul rabló emberek jobban érvényesülnek, (Gyurcsány és bandája) még ha jóval kockázatosabb is az életük, mert fölöttük lóg damoklész kardjaként az igazságszolgáltatás (remélem lesújt rövidesen!).

Gyurcsányék társasága méltán tarthat attól amit megérdemelnek.

Viszont ha valaki ennyire vagyonos akkor sok befolyásos "barátja" is van a pénzének, akik igyekeznek megóvni még egy államvezetéssel szemben is. Szóval nem szabad keveset "lopni" mert kis dologért súlyos éveket kaphat a bűnöző. Viszont ha már eléri, túlhaladja egy szemérmetlen nagy összeg határát, akkor meg tudja venni az emberek egy részét, a többieknek meg ott a törvény mint a számonkérés gátja. A régi törvény és az a néhány elkötelezett, még pozícióban lévő ember a számonkérés akadálya.

"Mert ugye nincs igazság, ezért vannak a törvények!" ..még a régi törvények amit éppen ezért kell megreformálni, hogy a jelenlegi építő, magasabb emberi értékrendet képviselő ország vezetés elé ne gördüljön akadály a törvénykezés megvalósítása közben.

A törvények ne védjenek magasabb beosztásu politikusokat csupán a mentelmi jog alapján. Aki bűnt követett el az legyen számonkérhető és törvényesen felelősségre vonható.

Éppen ezért (a régi Alkotmány változása okán) félnek ettől a régi rendszer vezetői! És még visszamenőleges is.. :8:8-(( Nagy a pánik!

Prüszkölnek és köpködnek is ahol lehet, még az EU-ba is elér a spricc belőle! :))

Még a végén nem lesz mi mögé bújjanak a számonkérés elől!

Kedves uraim! Lehet, nem kellett volna kifosztani egy egész országot!?

Tudom, előtte átvizsgálták a jogaikat! Annak addigi ismeretében viszont meg lehetett tenni jogi védettségük szerint!

Levélben panaszkodtam egy Németországban élő ismerősömnek, ezután kaptam tőle egy levelet, amiben küldte az általam többször is idézett oldalakat Gyurcsányék és az MSZP tetteiről. Még csak nem is én találtam rá, kint sokan ismerik.

Annál jobban örültem neki, hogy végre van bizonyíték amellett amit egyébként is látunk, bőrünkön éreztünk, hogy eltűnt a vagyon és 2008-ra nemhogy nem virágzott fel az ország de "minden eresztékében reszketett" és az összeomlás határán volt.

Miután megkaptam a németektől Gyurcsány féle rablásról ezt az infót, aztután én is keresgéltem tovább hol is az ország vagyona, mert amennyi összejöhetett annak most sokkal jobb életet kellene biztosítani, ha itthon maradt volna az ország felvirágoztatására. Sőt annak a pozitív hatásait már a gyurcsány korszak végén érezni kellett volna.

Ehelyett csak a nyomorúságos élet és az otthonukat és munkájukat vesztett emberek agóniája jött le mindenhonnan. Ez önmagában már bizonyíték!

Na persze ha nem az ország jobbátételéhez használták amit felvettek és össze harácsoltak, hanem saját tőkeként, akkor nem is várhatunk jobbat.

Viszont a bűnözőknek rács mögött a helye!! Ehhez még meg kell várni, hogy a magas pozíciókat még mindíg betöltő MSZP közeli funkcionáriusok eltávozzanak a közéletből. Ha maguktól nem akkor erőszakkal, mint minket is kitettek akkor..

Kedves ifjú hölgy:

Sok hazugságot hallhattál kb. 9-10 éves korodtól kezdve, tán már előtte is. Ezen nem is vagyok meglepődve, hogy ez ennyire elvakultan és fanatikusan befolyásolta a logikus gondolkodást, hogy minden emberi nyomorúság és tragikus sorsok ellenére nem látod át, hogy valójában mi a helyzet és ha a többször idézett tényeket nem is vennénk figyelembe, hogy hova került a rengeteg pénzünk, még akkor is komolyan el kellene gondolkodni azon, hogy a felvett EU kölcsönök és a megszorításokkal összeszedett vagyon többlete helyett miért van most hiány? Miért nem virágzott már 2008-ban az ország? (sőt akkor omlott össze leginkább)

Nem látod át, hiszen nem is láthatod mert nem tudod mi volt előtte! Nincs összehasonlítási alap, hogy azelőtt nem voltak ilyen gondok. Akkopr még kislány voltál.

Aztán ha még azt is hozzá tesszük, hogy mit mondott az MSZP vezére és mit tett..

Nem szabad elfelejteni, hogy saját bevallása szerint is folyamatosan hazudott "reggel éjjel meg este. Úgy kellett tenni, mintha kormányoztak volna, közben meg nem csináltak semmit. Semmit!! " Erre lehet értelmes magyarázat? Nem lehet !

Bármelyik beszédét meghallgatod az azóta megismert dolgok tükrében, látható milyen szánalmasan hazudott végig folytonosan.

Egy minden szavában, saját bevallása szerint is, ilyen mélyen hazug embertől még azt sem szabad elhinni amit kérdez! ..nem azt amit mond. Azt csodálom, hogy van még aki előtt bizonygatni kell, hogy hol a helye az ilyeneknek.

Erre mondtam már többször, hogy egy szemfényvesztő azt is megmagyarázza, hogy "vemhes az a tehén, de ha az szolgálja az érdekeit, akkor nem vemhes, sőt még az is kiderülhet róla, hogy az egy bika".

Viszont a ( D-204es ügynök, Rabló-Gyurcsány, LibásGordon féle ) ország vezetés főleg Gyurcsánytól kezdve szinte mindannyiunk életére rányomta a negatív bélyegét. Ezt nem lehet elfeledtetni az emberekkel akik megszenvedték!

Lehet mellébeszélni, lehet tagadni a tényeket de attól az nem válik meg nem történté.

Tudom Te nem tehetsz róla mert ebben a hazugságokat megerősítő környezetben váltál felnőtté. Jól félrevezettek és most sem tudod átlépni a beléd súlykolt képzeletbeli szélsőséges értékrend határait. Részedről még nem is feltételezem a rosszindulatot ezen a téren. Legfeljebb a megfelelő belelátó képességet hiányolom mert sok Andersen mese szerü valótlan dologról próbálsz itt győzködni, amikor sokmindenki látja, látta és átélte a keserves valóságot.

További szép napot! :)

2011. febr. 6. 16:00
 72/91 anonim ***** válasza:
33%
Egy kérdésben már sikerült meggyőznie-sürgető szükség van az OPNI újbóli létrehozására.
2011. febr. 6. 18:39
 73/91 anonim ***** válasza:
35%

Most hatalmas baromságot írtál. A gátlástalan, hatalommal visszaélő rablókat nem oda kell zárni. Arra van más hely. Aki bűnözőket támogat azt meg melléjük.

Bűnözőkre nincs szükség az országban, még ha eddig magas pozícióban voltak is, akkor sem! Sőt akkor főleg nem!

2011. febr. 6. 19:51
 74/91 anonim ***** válasza:
42%
Csakhogy Én rád (ha már így összebarátkoztunk,hogy tegeződünk is)gondoltam,miután egyértelmű,hogy klinikai eset vagy.Ennyi eszement gyűlölet nem lehet normális gondolkodású embernél.Azért a Dzsakartai Hírmondót figyeld erősen,hátha megírják,hogy mit is keresett hőn imádott vezéred Dél-Amerikában?Csak nem Gyurcsányt üldözte a szajréval?
2011. febr. 6. 20:54
 75/91 anonim ***** válasza:
35%

Itt a neten mindannyian tegeződünk kortól és nemtől függetlenül. Először akartam is mondani, aztán rád hagytam, majd észreveszed.

Néha én is fogalmazok magázva de senkitől nem várom el a magázódást mert itt a neten elég furcsának tűnik.

Nagyon gyerekesen állsz hozzá a dolgokhoz. Azért te is láthattad az emberek szenvedését, amikor elkezdődtek a kiszervezések a munkehelyek felszámolása, a kilakoltatások. Tönkrement ember tömegek élete.

Ez mind nem az ország újjáépítése miatt történt mert akkor nem itt tartanánk!

Ezek a dolgok csak ennyit jelentenének számodra? Igaz, akkor még csak 11-12 éves voltál így nem tudhatod..

Még nem láthattad át egy felnőtt szemével ezeket a dolgokat, mit élt át akitől elvettek sokmindent. Főleg a korábban, hosszú évtizedeken keresztül megszokott "ilyen-olyan" kormány után amik sorban mind létbiztonságot, munkahelyet, tisztes megélhetést adtak.

Na meg ha az ország építésére fordították volna azt a pénzt már jóval előrébb tarthatnánk.. Akkor még akár kormányon is lehetnének. De eljátszották a becsületet!

"Egy ember.." bár ne lenne több akit megtépázott, megviselt az a korszak, sokan vagyunk, nagyon is sokan! Ki kívánná vissza azt ahol törvényesített rablás folyt. Azt amikor tönkre tették az ország erejének a maradékát is.

Klinikai eset volt Hitler, aki gátlástalanul pusztított ártatlan ember tömegeket minden lelki aggály nélkül!

Ugyanez igaz Gyurcsányra is! Azzal cseppet sem foglalkozott, hogy mi lesz az országgal és az emberek életével. Ki hal bele, ki kerül az utcára, kinek nem jut enni sem..

Mindkettő hasonlóan kóros lelki alkat.

Mennyire gyűlölnéd ha valaki az akaratod ellenére bármilyen erőszakot követne el rajtad?

Gondolj bele, mit éreznél vele kapcsolatban?

Ugyanezt érzem én is mint egy ember az országban a sok közül, akit gátlástalanul kifosztottak önös érdekből.

Ezt nem csak a saját nevemben mondom, hanem több mint fél ország nevében. Mindannyiunk nevében, akik hasonlóan jártak vagy még rosszabbul!

Az országon erőszakot elkövetőnek mi lehet a jogos büntetése? Köszönjük meg nekik és ajánljuk fel megint a lehetőséget?

Az MSZP az országon erőszakot követett el.

Vissza élt a hatalmával és eközben nem országos érdekeket tartott szem előtt (ami érthetővé tenné a tetteit), mint az be is bizonyosodott utólag.

Ez tény! Bárki tudhatja aki nem elvakult MSZP szimpatizáns és nincs benne anyagi érdeke.

2011. febr. 6. 23:05
 76/91 anonim ***** válasza:
35%

Ezt még ki kell emelnem:

-"Ennyi eszement gyűlölet nem lehet normális gondolkodású embernél."-

Aki ismer az tudja, hogy végtelenül jóindulatu és segítőkész ember vagyok. Soha senkit még véletlenül sem bántanék meg ok nélkül. Szinte végtelen a türelmem.

Nagyon sokat kell annak ellenem tennie, akire igazán megharagszom. Nehéz kihozni a sodromból. Nem szeretem megbántani az embereket, sőt abszolút békés vagyok ha komolyan nem bántanak.

Viszont ha ezt az ellenérzést valakinek sikerül elérnie az biztosan nem keveset tett annak érdekében, hogy ezt kivívja!

Mit tegyek ha kiraboltak erőszakkal és még védekezni sem tudok másképp. Az eddig kivívott értékeinkre törtek önös érdekekből. Látom, hogy nem vagyok egyedül mert sokunkal ez történt!

Akkor viszont már tényleg őrültség lenne ha nyugodtan engedném továbbra is a tetteiknek a hangoztatása nélkül rabolni és rombolni, ha már ennyire sok, életre szóló és gyötrelmet okozó, életminőségre törő dolgot tettek ellenem, ellenünk, sokunk ellen..

Baráti kezet mégsem nyújthatok neki,

hát így "köszönöm" meg az ország többi kárvallottja nevében is!

Végülis minden bűnös dolognak kell legyen következménye!

Ez az oka.

2011. febr. 6. 23:50
 77/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. febr. 7. 17:33
 78/91 anonim ***** válasza:
35%

-"Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?

"-

..szóval ennyire nyomatékosan és fokozottan nem bántam meg!

2011. febr. 8. 07:58
 79/91 anonim ***** válasza:
32%

Te balumaci, segítek neked, te BELEŐRÜLTÉL abba, h. amúgy is hülye voltál, és nem jött be semmi abból amit a törpehörcsög ígért...Ez biztos fáj neked, olyan lehet, mitha egyszerre tudnád meg, nincs télapó,nem a jézuska melózik a fán, és húsvétkor sztrájkol a nyuszi.

Kezeltesd magad, és utána olvasd vissza magadat! Ijesztő.

Amúgy én is oda szavaztam, és elnézést is kértem már soxor, de nem lehet elégszer.BOCSÁNAT!!!!!

Még addig küldj a pba,told a pirosat, míg itt is le nem húzzák a netet, vagy a fidesz.hu nem lesz mindenki kezdő-és befejező lapja.

Rajtunk röhög, jobb esetben sajnálkozik egész Európa, és a művelt világ, már aki tudja, h. vagyunk, és hogy bsztunk ki magunkkal. Csak a csehszlovákok , oláhok dörzsölik a kezüket, és még többet sóznak ránk a szemét termékeikből.

2011. febr. 18. 14:37
 80/91 anonim ***** válasza:
63%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:37

Szörnyű teher lehet ilyen butasággal együttélni.

Egyébként hol élnek a csehszlovákok?

2011. febr. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!