Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?
- "Megint nem a kérdésre válaszolt. Megint csak az MSZP-t szidta." -
Csak azt szidtam aki miatt itt tartunk, aki kirabolta az országot. Ha MSZP-nek hívják akkor azt szidom, dehát ez természetes!
Olyant nem okolhatok aki nem bűnös, aki nem vitte ki a vagyonunkat..
20 év számokban, avagy a magyar kapitalizmus diszkrét bája... ÉS EZEK A SZÁMOK STIMMELNEK!!! BÁRKI MÁSSZON UTÁNA::: Na Ezért BOCS A TÖRPÉÉRT. A MUTATÓK AZÓTA ROMLOTTAK VAZZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magyarország népessége. 1989-ben: 10 millió 374 ezer fő
2009-ben: 10 millió 016 ezer fő
Magyarország külső adóssága (bruttó). 1989-ben: 21 milliárd USD
2009-ben: 225 milliárd USD
Nyilvántartott munkanélküliek száma. 1989-ben: mintegy 30 ezer fő
2009-ben: mintegy 470 ezer fő
Létminimum alatt élők száma. 1989-ben: mintegy 900 ezer fő
2009-ben: mintegy 3 millió 300 ezer fő
Hajléktalanok száma (becsült adat). 1989-ben: 5-10 ezer fő
2009-ben: 50-70 ezer fő
Újépítésű lakások száma. 1989-ben: 51 ezer 500 db.
2009-ben: 28 ezer 400 db.
Házasságkötések száma. 1989-ben: mintegy 70 ezer
2009-ben: mintegy 42 ezer
Válások száma. 1980-as évek: 1000 házasságkötésre 350 válás
2000-es évek: 1000 házasságkötésre 590 válás
Élve születések száma. 1989-ben: mintegy 127 ezer
2009-ben: mintegy 96 ezer
Házasságon kívül született gyermekek száma. 1980-as évek: minden nyolcadik gyermek született házasságon kívül
2000-es évek: minden harmadik gyermek született házasságon kívül
Összes bűncselekmények száma. 1989-ben: mintegy 225 ezer bűneset
2009-ben: mintegy 410 ezer bűneset
Befejezésül még egy jelzésértékű számadat:
Bogár László közgazdász professzor szerint, a jelenlegi átlagos 120-130 ezer forintos havi fizetés vásárlóértékét tekintve ("folyó áron") annyit ér, mint az 1978-as átlagos munkabér, vagyis 3600 forint...!
Míg 1978-ban, egy egyedül élő az átlagos keresetéből a lakása rezsijére 20%-ot költött, addig ma, ez 80%.!
Döbbenetes...
Ezt vigyétek a polgári körbe grafikonon, vagy az Mszp lakossági fórumra.
05:56
Csemegézni bárki tud az adatok között:
Pl. Magyarország exportja: 1988 - 9,5 mrd USD, 2010 - 94 mrd USD. Ehhez képest kell vizsgálni a külső adósságot, pontosabban annak kamatterheit, és rögtön látszik, hogy az ország miért 1989-ben ment gyakorlatilag csődbe, nem 2010-ben.
Személygépkocsik / 100 fő: 1988 - 17, 2009 - 31.
Születéskor várható élettartam: 1988 - 69,7 év, 2009 - 73,3 év
Reálbérindex (1989=100): 2009=113.
(Azaz jobban élünk, mint '89 előtt.)
"Hajléktalanok száma (becsült adat). 1989-ben: 5-10 ezer fő"
Ez közönséges hazugság. A 80-as években 50-60 ezer hajléktalan volt, de pl. 1980-ban 360 ezer embert mutatott ki a népszámlálása, akik nem lakásban éltek, hanem présházban, raktárban, barlangban, hajóban stb.
"Bogár László közgazdász professzor szerint"
Bogár Lászlót, a kommunista tervhivatali csinovnyikot komoly körökben nem jegyzik.
Erre még nem válaszoltam:
-"Még valami! A hitet, meggyőződést tisztelem, ám a fanatizmusból mindig baj származik!"-
Igen, ezt mondom én is. Van itt néhány ember aki az országot kifosztó MSZP-ről hatalmas fanatizmussal megpróbálja elhitetni, hogy egy ártatlan bárányka és azzal ne is foglalkotzzunk, hogy a megszorítások árán összeszedett ezer-milliárdokat kivitték az országból, mert azzal csak jót akartak. Annyival megkönnyítettek minket..
..mert ugye, "mindent meg lehet magyarázni.."
Persze tényleg jót akartak... önmaguknak.
Az meg senkit nem érdekelt közűlük, hogy mi lesz az országgal, hiszen Magyarország volt a "sajt" amiből korlátlanul rágcsálhatott a sok egér.
Itt volt a jó fejőstehén "akiből" ki kellett fejni amit lehet. A következményeken senki nem aggódott, nekik nem volt gondjuk mert a pénz oda folyt be.
Elvadult fanatizmussal dúlták fel az egész országot és tettek tönkre mindent, hogy össze tudjanak szedni minél több pénzt amit külföldön sajátjukként befektettek.
Azóta az MSZP vezetése megváltozott. olyan emberekből áll akik felvállalják az elmúlt időszak bűneit és bűnöseit és kiállnak mellette, mentelmi jog mögött rejtegetik őket.
Itt meg van néhány fanatikus akik ezt megpróbálják elhitetni naív emberekkel, hogy az volt a jó. Persze, a becstelen rablóknak tényleg az volt a jó, mert szabadon tudtak rabolni és dőlt hozzájuk az ország vagyona!
Gondoljuk át mi a célunk.
A fanatikus, elvakultan és gátlástalanul fosztogató,
korábban milliárdokat elrabló MSZP-t akarjuk tovább táplálni az életünk árán is,
vagy egy becsületes, magasabb emberi értékrendet képviselő kormány mellett kiállunk, akitől elvárható, hogy kivezessen minket a nehézségek közül.
Ehhez viszont még sok idő kell, hogy jelentkezzenek a pozitív változások.
Hát Ez az elvakult kiállás a Fidesz mellett már az orvosi eset kategória.Sajnálatot sikerült ébreszteni ekkora szemellenzősség láttán.Túl azon,hogy senki nem állítja,hogy ártatlan bárányok a politikusok,de ekkora részrehajlást csak úgy tudok elképzelni,ha valaki 98-2002 között még nem is élt vagy az óvodában koptatta a csak neki igénybe vehető játékokat.Talán ha elkapcsolna arról jobbos TV ről.......
Csak egy-két dolog:Országimázs központ,vissza nem térítendő kölcsön(Széchenyi Terv fedőnév alatt),Ezüsthajó kft......stb.,de ezek a dolgok nem is vizsgálhatók-érdekes.
Azon is el kéne gondolkodni,hogy azok után hogy piszkosul szeretnék Gyurcsányt bebörtönözni,valahogy az istennek sem sikerül.Nem lehet,hogy a vádak-a fele sem igaz kategória?
Ami az átadott államkasszát illeti,sem most sem 2002-ben
nem álltunk ott amikor számolták.Utólag mindenki a másik lejáratására próbálja felhasználni.
Hinni a Fideszben egy dolog,a tetteiket majd elbírálja a történelem.
Semit nem akarsz tudomásul venni ami tény.
Azt csak látni kellett, hogy az emberek biztonsága semmit nem jelentett az MSZP-nek.
Azt a saját fülemmel halottam amikor Gyurcsány mondta a tv-ben, hogy mindent elkövetnem, hogy nehezítsék a FIDESZ munkáját. Ez is nagyon "szimpatikus" embenek mutatta őt.
Azt is többsazör mondták Gyurcsányék, hogy ne legyenek populisták, vagyis a kisembertől vegyék el amit lehet, ne az embert nézzék, még ha bele is pusztul, mint az MSZP tette. (ez meg saját tapasztalat is és az ország visszhangja csak megerősítette akkoriban).
A következő, abban már eleve nem bízok meg aki kihordott az országból ezermilliárdokat, ez azt hiszem érthető. hiszen olvashatta mindenki akár eredetiben is a Jakarta post oldalán.
A wiskis rablóból 200 sem tudta volna ezt az összeget elrabolni. Viszont ha az elkövetőknek járó büntetést megszorozzuk 200-al az talán reális lenne ezeknek, akik a felvett kölcsönöket is eltüntették a feneketlen kútban a megszorításokkal amit összeszedtek, azzal együtt.
Az is és sok minden elment és most itt tartunk, hogy ez az utolsó pillanat amikor még lehet visszaút.
A bűnözőket, (18 MSZP üzletember, Jakarta Post) viszont a párt mostani vezetése külön kérésre sem adja ki. Velük tartanak és vállalják a tetteikért a felelősséget, hogy tolvaj maffiát védenek.
És még bárkinél jobbnak monják magukat?
Lehetnek jobbak! A legrafináltabb elszánt arcátlan maffiózóknál lehetnek jobbak! Mert ugyanazt teszik.
Azt mindenki látja és érezte, hogy 8 év alatt tarthatatlanná vált a helyzet, különben miért mentek volna ki az emberek, hogy ezt nem lehet tovább tűrni?
Mikor volt hasonló tömegdemonstráció? '56-ban?
Az meg majd pár év múlva látható lesz, hogy a FIDESZ kihúzta az országot a bajból. (Főleg ha nem akar minden mszp-s akadályt gördíteni az útjába minden szavával.) Bár már ott tartanánk, hogy meg tudják mutatni, már itt tartunk..
Biztos vagyok benne, hogy akkor is valamiért szidni fogjátok őket, mint egyetlen biztonságos de nem könnyű megoldást kínáló társaságot.
Hát ahogy elnézem nem csak 98-2002 közötti dolgokra nem emlékszik az Úr,de sajnos az utolsó 8 évre sem.
Ki is kontrázott minden jobbítási szándékot pl. vizitdíj?
Sikerrel bebeszélték az Önhöz hasonló választóknak,hogy sok a 300.-Ft. Na akkor lehet most menni 7500 Ft-os,(arteriográfos)25000 Ft-os(vastagbél tükrözéses)250000 Ft-os Pet CT vizsgálatra.Persze lehet menni várólistával is,de azt meg is kell érni.
Ki volt aki minden alkalommal kivonult,ha Gyurcsány felszólalt?
Jó megértem,hogy nem tudják elfelejteni,azt a bizonyos Gyurcsány-Orbán vitát,ahol hát hogy is mondjam a két politikus között nagyságrendbeli különbségek mutatkoztak
és hát nem Orbán javára.
Ki is szaladt panaszkodni az EU parlamentbe,hogy hamis adatokat adtak meg Gyurcsányék?
Nem tudok olyanról-bár lehet,hogy volt-,hogy akkor ez-ügyben megrótták volna az akkori kormányt.
Valahol azt olvastam,hogy
amit másról feltételezel,az vagy te.
Nem tudom,talán érdemes elgondolkodni ezen is.
-"Ki is kontrázott minden jobbítási szándékot pl. vizitdíj?"-
http://www.youtube.com/watch?v=D9VFIG6NO68
Végül más lett a neve, ennyi a különbség.
A vizitdíjat jobb is ha nem említed. Akkoriban betegedtem le. Minden egyes alkalommal minden vizsgálatnál ki kellett fizetni azt a pénzt ami egyszer nem olyan sok de ha valaki gyakran járja az orvosokat és több helyre is kell menni és a munka valamint az ebből származó jövedelem elvesztéséből származik az egészség megromlása akkor nagyon is fájó dolog.
Elmaradtunk sok számlával és egyébként is már betegállományban voltam amire a vállalkozó (ahová gyurcsányék utasítására szerveztek minket) azt mondta, hogy nem fizeti ki a betegpénzt. Aztán egy ideig semmit nem kaptam, később munkanélküliből kellett tengődni és vizitdíjakat fizetni.
Megkönnyebbültem amikor megszűnt a betegség adó ezen formája.
Közben eladósodtunk a sok kiadás, gyógyszerek miatt. Később már a végrehajtó jött és két hónapot adott, utána irány lett volna az utca..
Részben kaptunk jóbaráttól kamatmentes kölcsönt, másrész megállapodtunk a szolgáltatókkal és lassan kifizettük azt a háromszáz ezret ami kamatokkal, végrehajtói díjjal összejött Gyurcsány miatti megbetegedés okán. Annyi jutott közben, hogy éppen ettünk keveset. Fodrászra, közlekedésre (bérletre vagy jegyre) egy fillér sem volt.
közlekedni.. Egy kiló kenyér egy vonaljegy ára, az luxus!
Azelőtt nettó százezer körül (kicsivel fölötte) kerestem. 82-110 között és erre jött havi étkezési utalványból 4-6000 és éves szinten még 120ezer két részletben. Akkor még autóval jártam dolgozni. Ezt veszítettem el és a létbiztonságot meg "csak" az egészségem, ami azelőtt teljes volt.
Mostanra egészségkárosodásért kapok mindössze 27ezret. Ezt is az MSZP-nek köszönhetem.
Bravó MSZP! fOSSZÁTOK CSAK KI AZ ORSZÁGOT, HA MÉG LESZ OLYAN BAROM AKI RÁTOK SZAVAZ EZEK UTÁN VALAHA IS !
Jó, az a néhány aki belőletek élt még biztosan bevállalja, és nem is őket szidom. Akinek jót tettek az szavazzon rájuk legközelebb is! Tudom nem sok ilyen van. A mostani választásokan is lecsapódott mennyi a velük elégedett emberek száma, pedig talán sokan nem is tudták, hogy hová lett a pénz amit az ember nyúzással összehordtak!
-"Sikerrel bebeszélték az Önhöz hasonló választóknak,hogy sok a 300.-Ft. Na akkor lehet most menni 7500 Ft-os,(arteriográfos)25000 Ft-os(vastagbél tükrözéses)250000 Ft-os Pet CT vizsgálatra.Persze lehet menni várólistával is,de azt meg is kell érni. "-
Ki volt aki szétrombolta az egészségügyet?? Na ki?
Ezt is Gyurcsánynak köszönhetjük! Ezt elfelejtetted leírni.
-"Ki volt aki minden alkalommal kivonult,ha Gyurcsány felszólalt?"-
Nem volt kiváncsi mit hazudnak, mert mint zárt körben bevallotta.. mondjam vagy tudod, mit csinált GYURCSÁNY reggel éjjel meg este? Ezt kellett volna végig hallgatnia?
-"Ki is szaladt panaszkodni az EU parlamentbe,hogy hamis adatokat adtak meg Gyurcsányék?"-
Ha egyszer kiderült, hogy megint és már nem meglepő módon nem először sem másodszor tisztességtelenül járt el az MSZP országos kérdésben, akkor mit lehet tenni? Fegyvert ragadni és statárium?
...ha azt nem is tette viszont erre lépni kellett valamit, hogy ismét átverte az országot az MSZP és már nem Gyurcsánnyal az élen, hanem egy olyan ember irányítása alatt akinek a vidéki gazdákkal akadt már korábban kifizetési peres ügye. Gordon a libákat átvette de a pénzt a mai napig nem látták tőle.
Ezek ilyenek.
A magasságos ég óvjon meg ezektől minket. Egy háború sem tett volna talán sokkal nagyobb kárt az országban.
-"Jó megértem,hogy nem tudják elfelejteni,azt a bizonyos Gyurcsány-Orbán vitát,ahol hát hogy is mondjam a két politikus között nagyságrendbeli különbségek mutatkoztak."-
Azt ahol Orbán mindent előre megmondott mi hogyan lesz de gyurcsány a szemébe tagadott mindent és csak szóban épített, ami az elmúlt idő tükrében be is igazolódott, hogyan alakult?
Erről lenne szó, amiben ez elhangzott (nem találtam hosszabbat):
http://www.youtube.com/watch?v=XgLtlkzkUac
Gyurcsány úgy beszél, mintha mindenki elfelejtette volna, hogy mit tett az országgal. Egyik videón erős és sikeres magyarországot kíván.. papnak jólett volna. Amikor meg tennie kellett volna érte, akkor szétrombolt mindent! Hazudott reggel éjjel meg este, amint azt be is vallotta egy szűk körnek. Csak azt nem tudta, hogy ez kiderülhet országosan is.
Mást mondott a szónoklataiban és homlokegyenest mást tett. Ország építésről beszélt, de rombolás lett belőle. Hogyne lett volna rombolás amikor a lényeget, a sok felvett kölcsönt és a megszorításokkal elért javakat is magán célra fordította. Nem az a lényeg, hogy mit beszélt, hanem az, hogy mindíg az ellenkezője bizonyosodott be az ő idejében.
http://www.youtube.com/watch?v=El1zEWnAkhk&feature=related
Mindent másképp magyarázott mint amit tett végül.
Ezen nem lehet csodálkozni mert nem országot akart építeni hanem vagyon gyűjtés volt a célja, mint utólag kiderült.
Igaz, menet közben is látszott, hogy hátat fordít a szónoklataiban elmondottaknak. Amit olyankor elhazudott annak a fordítottját tette. különben már virágozna ez az ország és nem csak a szónoklatokban dübörgött vona a gazdaság.
Az ő saját gazdasága biztosan dübörgött amikor a mi pénzünket fektette be külföldön mint vállalkozó.
Miért mondta zárt körben, "úgy kellett tenni, mintha kormányoznánk, közben nem csináltunk semmit. Semmit! Közben meg hazudtunk reggel éjjel meg este. "
Ezegyszer igazat is mondott!
2010 októberi összegzés:
http://www.youtube.com/watch?v=0MC1RP9p73Q
http://www.youtube.com/watch?v=3dVCzx--fng&annotation_id=ann..
Jól csinálták, jól átverték az országot!
Csak így tovább MSZP!
Ha mégegyszer az ország ezt lehetővé teszi akkor meg is érdemli!
Rendben!Tehát mindenről Gyurcsány tehet és az MSZP-Ön szerint.
Nos ehhez csak annyit,hogy szerintem viszont a Fidesz és a büszkén hangoztatott kétharmados győzelme(7óra helyett éjjel negyed 2ig tartó szavazással-ami MSZP esetében a csalással lett volna egyenlő természetesen)egy dologról győzött meg:
a magyar embernél az észérveket 8 évig tartó folyamatos
gyalázkodással,betartással,Gyurcsány a hibás-szlogenekkel
simán le lehet söpörni,mert az emberek 20 éve várják,hogy valakire rá lehessen már fogni-Ő tehet mindenről.
Most teszem fel, holnap egy eszement Önről állítja ugyanezt,senki nem fogja azt mondani-nem igaz! Inkább elhiszik,mondván végre kiderült miért tartunk itt.Hogy igaz-e a kutyát nem érdekli,főleg,ha terjedelmes riportban beszámol róla a Dzsakartai Hírmondó-amiről már tudjuk,hogy a kristálytiszta igazságok hírmondója,karöltve a jobbos TV-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!