Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van itt olyan akki a FIDESZ...

Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 18:36
 11/91 anonim ***** válasza:
47%

Ez az összeg 2005-ben ment ki az országból, és mi van azzal amiről nem tudunk?

Mitől tartunk itt ennyi év MSZP-s fosztogatás után,

mégis mit gondoltál?

2011. jan. 25. 19:02
 12/91 anonim válasza:
69%
En is es nem bantam meg. Szerintem nem is fogom. Az nem szamit, hogy nem fogjak tudni betartani az osszes igeretuket, de legalabb az 50%-at igen es az fejlodesbe viszi az orszagot. En nagyon orulok a 2/3-os tobbsegnek is, mert a vorosok igy nem tudjak megakadalyozni a Fideszt az epito munkaban. A vorosok most is csak kopkodni tudnak, ha a mesterhazi megszolal en mar rosszul vagyok. Nekem az is nagyon tetszett, ahogy Orban kiallt az EU-val szemben. Vannak dolgok amitre az EU azt mondja, hogy belugy es szamtalanszor megis beleakar szolni a belugyeinkbe ami nem rajuk tartozik. Oket sem birom, ugyan ugy mint a vorosoket.
2011. jan. 26. 04:14
 13/91 anonim ***** válasza:
44%
Ha valaki a fidesz esetleges rossz törvénymódosítása miatt megszívja (de rendesen!!!), az ezerszer megbánja! Akik közel vannak a húsosfazékhoz, vagy nem szólnak, vagy verik a mellüket, milyen jó döntést hoztak! De kérdezd meg azt, akinek nincs PC-je, nemhogy nete, és a napi betevőért küzd reggeltől estig! Ők vannak többségben, de ide nem tudják beírni a fent említett ok miatt! És (az ember már csak ilyen), ahogy rosszabbul megy sora, szép lassan kiábrándul a pártból, ami addig biztosította neki a "jólétet"! Azonkívül, ha egy jelölt azt mondja, hogy márpedig ő kihúzza az országot a bajból, később ne mutogasson az előző kormánypolitikára, hogy ők a hibásak, mert ez jellemtelenség! A fidesz egyszer már megpróbálta, ráadásul akkor, amikor még nem volt ekkora a gond! Sikerült neki? Nem! Ki az aki tűzbe teszi a kezét egy olyan pártért, aki igazi eredményeket nem mutatott fel, csak ujjal mutogat, hogy bezzeg a komcsik! Ők sem jobbak, tény, de ne rájuk hivatkozzon egy miniszterelnök, hanem végezze a dolgát, amit megígért! Teszi??? Ennyi idő alatt, minimum stagnálhatott volna a helyzet. Ehelyett mi van? Drágulnak a dolgok, és ez már a természetes infláción túlmutat! És, mint annyiszor hallottam, én is elmondhatnám: Nekem sem lenne gondom egyik párttal sem, ha havi fél millából élnék!!!
2011. jan. 26. 06:36
 14/91 anonim ***** válasza:
47%

"De kérdezd meg azt, akinek nincs PC-je"

Olyanoknak ne add a saját szavad a szájába, akik nem tudnak védekezni ellene. Azt ők tudják, kiben látják az ellenséget és miben a kifosztást.

"Azonkívül, ha egy jelölt azt mondja, hogy márpedig ő kihúzza az országot a bajból, később ne mutogasson az előző kormánypolitikára, hogy ők a hibásak, mert ez jellemtelenség!"

Az a jellemtelenség amit az előző kormány művelt!

[link]

[link]

The Jakarta Post (Google fordítás, oldal fotó)

[link]

Még az a jellemtelenség, hogy sok MSZP párti, még magas pozíciót betöltő politikus megakadályozza a számonkérést. Azokat minél hamarabb el kell távolítani a beosztásukból mert destruktív, bomlasztó politikát folytatnak az államon belül.

"Ennyi idő alatt, minimum stagnálhatott volna a helyzet. Ehelyett mi van? Drágulnak a dolgok, és ez már a természetes infláción túlmutat!"

Amikot az MSZP elkezdte a kifosztást, ahhoz is több idő kellett, hogy igazán megmutatkozzon az embertelen lépések sorozatának hatása.

Építeni még több időbe telik mint rombolni.

Ha vissza adnák Gyurcsányék az elrabolt vagyont, akkor nem lenne szükség erre. Kifosztott országban üres kasszával akár a fidesz de más, bárki más tudna valamit kezdeni hasonló lépések nélkül? Egyértelmü, hogy nem.

Ha meg nincs más kiút akkor nem az építést kell kritizálni, inkább az ország tönkretételéért felelős bűnőző kormány(zó) maffia számonkérését kellene sürgetni!

2011. jan. 26. 10:33
 15/91 anonim ***** válasza:
21%
Én azt bánom hogy más még nem bánta meg és továbbra is ostoba marad...
2011. jan. 26. 16:40
 16/91 anonim ***** válasza:
48%
Nem bántam meg, de kiábrándultam a politikából. Csupa olyan intézkedéseket hoztak -feleslegesen (média törv.) -ami még ráért volna. Ezzel csak a nemzetközi megítélésünket ásták alább. Én hiszem, hogy végül csak megcsinálják -vagy remélem -de az még nem most lesz, max. második ciklusban. Nem gondolom, hogy jelenleg lenne Mo.-on kormányképes párt rajtuk kívül, mindazonáltal, ha most vasárnap lenne egy választás, nem hiszem, hogy elmennék.
2011. jan. 26. 17:09
 17/91 anonim ***** válasza:
27%

balul-nak!

"Az a jellemtelenség amit az előző kormány művelt!"

Igen! Az IS jellemtelenség! Félreértés történt! Nem az MSZP-t védtem, csupán rávilágítottam, hogy az egyik 19- a másik 1 híján 20!

2011. jan. 27. 05:33
 18/91 doboszoli ***** válasza:
34%

".nem az építést kellene kritizálni, hanem a számonkérést sürgetni..."

Vitatnám az ötlet helyességét.

Ha ég a ház, először minden erővel az oltáson kell munkálkodni, majd utána megkeresni, mitől ütött ki a tűz.

Kissé nevetséges volna, ha a tűzoltók először a felelőst keresnék, utána a tűzcsapot.

Mondom ezt úgy, hogy helyesnek tartanám, ha minden kormány, minden tagja, minimum a teljes vagyonával kellene, hogy feleljen az általa hozott intézkedésekért, ugyanis a kibicnek semmi sem drága.

2011. jan. 27. 06:06
 19/91 anonim ***** válasza:
56%

Amit írok értsd szószerint: Fájt a szivem az ORSZÁGÉR és még most is fáj(már nem a nnyira) a HÜLYÉK miatt- ennyi hülyér egy rakáson...- Ha még az életben az MSZP kerül az ország kormánykerekéhez szavazás útján,sírva-zokogva bár,de azt fogom mondani:Úgy kell neked Magyarország.Hogy valaki azt ne vegye észre ami az orra előtt van; az kritikán aluli Hogy valaki elvárja bármely kormánytol,hogy ilyen rövid idö alatt megtegye amit az előző 8 év alatt - írd és mond nyolc év! - alatt sem tett meg... ez még annál is lejjebb van

Aki jót akr országunknak és sajátmagának,javaslom imádkozzon ezért a kormányért,hogy Isten adjon neki erőt,egészséget és bölcsességet munkájukhoz Ámen

2011. jan. 27. 09:46
 20/91 anonim ***** válasza:
24%

Nincs tűz nekiabálj :)

..csak a cserepeket égetik ki az új technikával, hogy időtálló legyen!

Attól, hogy valami nem a szokásos konvenciók mentén működik, csak az lepődik meg aki megszokta a hagyományos eljárást és most is arra számított!

Újítani csak eleinte meglepő dolgokkal lehet.

Az eredmény sikere csak az első meglepetés után csapódik le.

(Ha valaki látta az Edison c. fimet, először sokan neki sem hittek el semmit, csak miután látták az eredményét.)

Azon sem kell meglepődni, hogy a külföldi szocik szolidaritást vállalnak és azért támadják ami itt nem szoc. és új és meglepő, szokatlan nekik.

A polgáriak miért nincsenek ellene, talán velük a fidesz beszélt össze? Azért ekkora hatalma talán mégsincs külföldön. Ide nem kell szó. A szoc. a szochoz húz és pógár a pógárhoz!

2011. jan. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!