Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?
na most ezek a válaszok elégé felhúztak.... hogy lehet az hogy ennyi hülye ember van aki ezek után is ragaszkodik a fideszhez? holott egyik kutya másik eb. a fidesz rengeteg negatív intézkedést vezetett be már. és Orbán úr is a szegényeket pumpolja, a legszegényebb rétegtől vonja el a pénzt, amivel az államadósságot akarja csökkenteni. ahelyett hogy a módosabb rétegek nyakát szorítaná meg, vagy ő maga mondana le a juttatásairol... nyílván a gazdag, módosabb fidesz pártiak ebből nem éreznek semmit, de a szegényebb réteg annál inkább... ha meg a szegény rétegnek ennek elelnére hülye és isteníti orbánt, akkkor megérdemli ha éhen hal....
ÉLJEN A FIDESZ
Nem látsz a szemedtől vagyis nem akarsz látni a gyurcsányi átoktól, amiben megfogadtátok, hogy
"a hatalomra jutott új kormány minden percét megkeserítjük, abban biztosak lehettek! A FIDESZ még azt is megbánja, hogy megszületett." ..hangzott el a vezéretek szájából.
Ezért prüszköltök mindíg mert nem tetszik, hogy már nem lehet lopni! Lehet, hogy nem Neked személyesen de a vezéretek ezért uszít bennteket.
Egyébként látnod kéne, hogy Orbán országot épít és ehhez kellenek dolgok.
Gyurcsány országot fosztott ki és ehhez nem válogatott az eszközökben, hogy saját vagyonra tegyen szert.
Gyurcsányék már bizonyítottak elég fasiszta Hitleri módszerrel, hogyan lehet munkanélkülévé, nyomorékká és hajléktalanná tenni majd elpusztítani embereket bármi áron, csak a saját vagyonuk (18 MSZP politikusnak) a bűnőzői csoport vezető rétegének meglegyen!
Engeded, hogy a bűnözöi, országot kirabló gondolkodásmód úrrá legyen rajtad? Azt mondhatják akkor majd rád is, hogy ez se különb mert a már bizonyított rablók mellé állt!
Ez azért furcsa hogy valaki az országunk ellen legyen, méghozzá ennyire nyíltan. Mert aki meglopott minket azt tisztességtelen támogatni.
Ezt nem lehet egy napon említeni néhány szükséges intézkedéssel, ami az ország építését szolgálja.
Az egyáltalán nem mindegy, hogy azért kell meghúzni a nadrágszíjat, hogy Gyurcsányéknak magán vagyona legyen,
vagy azért, hogy az országunk magához térjen. Ezt kellene megérteni.
Na ehhez kell cseppnyi IQ.
"Orbán úr is a szegényeket pumpolja, a legszegényebb rétegtől vonja el a pénzt, amivel az államadósságot akarja csökkenteni. ahelyett hogy a módosabb rétegek nyakát szorítaná meg, vagy ő maga mondana le a juttatásairol... "
Erre csak azt tudom mondani, az aki kivezeti valamiképp az országot a mostani helyzetéből, az a néhány ember még többszörös jutalmat is megérdemelne.
Persze csak akkor ha végig viszi a dolgot, hogy majd később nekünk, mindannyiunknak jobb legyen.
Nem úgy mint Gyurcsány tette, hogy mindenünket elvette, az országot szétdúlta és az összeszedett pénzzel meglógott.
Legalább meglógott volna, de csak a pénzünket tüntette el.
Ott ül most is naphosszat a parlamentben és azt keresi, hogyan tudja megakadályozni az ország újjáépítését, hogyan tud "keresztbe tenni" másoknak!
Na többek között ez is az amiért már rég máshol kellene lennie, valami biztos helyen.
Kapcsolódva az előttemszólóhoz: És ahelyett a Parlamentben van,és szégyenkezés helyett (volna min,sok)vigyorog,mint falusi fenék az angolWC-n
Különben az összes MSZP-sre jellemző a fellegeket rázó arrogancia. Más emberek,ha kiderülne róluk az a sok aljasság,amiket ezekről tudni lehet (és mennyi lesz még?!)addig futna, mig el nem hagyná saját magát. Ezek meg;mintha mi siem történt volna ott vannak fapofával. Lehet,hogy megússzák a földi igazságszolgáltatást,biztosíthatok mindenkit: az ÉGIT,zt NEM! Nem is szólok már ehez a témához, u.i. a Példabeszédek Könyve 27-ik részének 22-ik versében ez van írva: "Ha apróra töröd is a bolondot mozsárban,mozsártörővel,akkor sem megy ki belőle a bolondság."T%ehát akkor is bolond marad.
Apropó! megbánás. Ha majd sikerül visszasrnotok a most elbömbölt MSZP kormánytokat,utána rövididő múltán lesz mit megbánnotok.
"na most ezek a válaszok elégé felhúztak.... "
..írta egyik kedves MSZP-s barátunk, amikor levezetted, "miért nem születik meg a nászéjszaka után egy héttel a gyerek". ..vagyis valami hasonló frappánsat.
Azért milyen idegesítő lehet, amikor már kénytelen legalább önmagában belátni, hogy nincs igaza, viszont tudja, ártani kell a FIDESZ-nek mert Gyurcsány vezér megszabta az új utat, irány az aknamunka, hazudjátok le csillagot az égről, csak hogy a FIDESZ-ről rosszat gondoljon a nép.
19.17 vagyok
"Erre csak azt tudom mondani, az aki kivezeti valamiképp az országot a mostani helyzetéből, az a néhány ember még többszörös jutalmat is megérdemelne."
Emberek azt vegye már észre végre valaki, hogy oké szép és jó hogy drága FIDESZeseink "kihúzzák" az országot a bajból de ne azon szorítsanak már aki így is spórol a mindennapokra. tehát azt ne mondja valaki hogy egyet ért azzal hogy ez ÍGY JÓ ahogy van. Mert ez nem igaz. Az irány jó talán de a megvalósítás szánni való és siralmas. Az MSZP nem volt jobb félre ne értsen senki de ez így semmiképp nem jó.
16/L
17:34
"Az irány jó talán de a megvalósítás szánni való és siralmas. "
Egy 16 éves lány már csak tudja :))))
"Emberek azt vegye már észre végre valaki, hogy oké szép és jó hogy a... FIDESZeseink "kihúzzák" az országot a bajból de ne azon szorítsanak már aki így is spórol a mindennapokra."
Egy kis kitérő:
Odáig jutottam én is 2008 évre, hogy egészségileg összeroppantam Gyurcsány kiszervező törekvései (alvállalkozók sorozata) és a jelentős fizetés vesztés, munkaidő besűrüsödés miatt.
Akkor összeroppantam egészségileg és tartós egészség károsodásom keletkezett. Sok nyavalyám összejött, amikről korábban álmodni nem mertem volna. Az egészség károsodás mértéke és a ledolgozott 40 év után most 27ezer forint szociális járulék a jövedelmem. Munkám nincs. Anyám tart el.
Korábban nem volt semmi bajom, az orvost nem ismertem.
Ezt tette Gyurcsány! Sok más emberrel is. Sokan bele is pusztultak hasonló dolgokba.
Amit a mostani adórendszernek "köszönhetünk" az nem más, mint a kis jövedelmü emberek megélhetése nem javult de nem is romlott.
A magasabb jövedelmü (főleg vállalkozóké) az azonos adókulcs miatt növekedett. Erre mondhatjuk, hogy többet lehetne elvonni onnan mert nekik nem a napi megélhetésre kell a pénz.
Viszont ez egy tervezett cél érdekében (és az egyszerüség kedvéért is) alakulhatott így. A főleg munkaadói rétegnél maradó magasabb összeg a munkahely teremtést célozza meg.
A magasabb jövedelemmel rendelkező vállalkozó munkahelyet teremt. Aztán majd meglátjuk hogy ez mennyire működik.
Majd ha nem jön be akkor biztosan alakítják tovább.
Ez már későbbi lehetőség. Adjuk meg a bizalmat, ők még nem játszottak el semmit és elég rugalmasak.
A puding próbája az evés. A próba itt időbe telik.
A többit majd meglátjuk évek múlva.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:17
Hát kérem, valahogy így kell kultúráltan és megalapozottan érvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!