Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?
Vigyázat! Itt van az Echo tv-n butult tömeg, akik azt sem értik meg, h. a kérdésre kell válaszolni, nem a 60-as IQ mellett alkotott véleményt idetoszni.
Röviden, IGEN, és BOCSÁNAT minden normális embertől.
Nyomjátok a pirosat, biztos jó érzés lehet.
Igen nagyon megbántam! Nem gondoltam hogy a választók szavazatait egy diktatúra kiépítéséhez használják fel.
Anyám én nem ezt a lovat akartam!Úgy hogy most független lettem.
Először is leszögezném, hogy 16 éves vagyok és nem nagyon szeretem a politikát, de leírnám a véleményem. Amit még tudni kell az az hogy a szüleim MSZP-sek de ez engem szerintem nem befolyásol.
Amennyit én látok az az hogy akinek nincs pénze és 10 gyereke az most szív. Erősen. Nem tudom mi értelme van a magánnyugdíjpénztár ellehetetlenítésének, és még több furcsa új törvénynek. Megértem, hogy az államnak most "nincs pénze" de ne attól vegyék már el akinek alapból nincs. másrészt pont ma hallottam hogy 12 azaz 12 darab sárga villogós lámpát (ne köss bele nem tudom minek hívják) 15 MILLIÓ forintért raknak ki az utak mellé.
Emberek mi ez a plafonnak 4millió forintnak kéne lennie már kenőpénzzel és mindennel együtt, a többit ki rakja zsebre???
Itt kéne spórolni és ezt kéne észrevenni.
Nem mondom hogy a FIDESZ jobb sem azt hogy az MSZP. Ez csupán az amit én látok.
Ha van itt valaki aki a FIDESZ-re szavazott és megbánta,az olyan mint az a magvető aki magot vet egyik nap,másikon meg azon jajgat,hogy még nem lehet aratni,s mondja.de-meg-bántam,de-meg-bántam.
Pici fiú! a magnak először is ki kell kelni.Ehez idő kell! Szárba kell szökkenni.Ehez is idő kell! Virágzani kell, ehez is idő kell!Be kell érni a termésnek... Ehez is idő kell,s aztán ha még esetleg jön egy jégverés,vagy egy szélrohem,akkor aztán odalett minden.A nevezett két baj,lehet az olyan emberek is ,mint fentebb egy,aki nagyra van azIQ-jával,de azt se tudja,hogy jó ha a suszter marad a kaptafánál,a paraszt meg a tehén faránál. - Ez csak magára vonatkozik Pici fiú,meg az összes hasonlóra -
Én a FIDESZ-re szavaztam.Már csak azért is,mert szívbőlgyűlölöm a hazudotókat,tolvajokat,s ennél sokkal több is van az MSZP rovásán. Meg fogom.e bánni?Ha majd ugyanazt teszik,amit az előző kormány,akkor igen,de amig ki nem derülhallgatok,mert az rágalmazás lenne.
Ez nagyon igaz!
Gratulálok Miklós.
balul válaszára:
Köszönöm,ez jólesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!