Van itt olyan akki a FIDESZ re szavazot és meg bánta?
Olyan jó látni, hogy egyetértés van, egymást űberelve fényezitek a vezért.
Azért én még várnék a boldoggá avatásával.
Valóban igaz, hogy a puding próbája az evés. Ám eddig még csak a cukrászvitrinben láthattuk, gondosan ügyelnek arra, hogy ne ízlelhessük meg.
Lehet, hogy gumiból van, esetleg romlott...
Nem tudom, hogy egyesek miért gondolják azt, hogy ha valaki nem Orbán-párti, az már egyből az MSZP-t isteníti? Személy szerint, mindkét pártot páros lábbal rúgnám ki a parlamentből, ugyanis a pozíciójuk révén jutottak jelentős előnyökhöz, ami ugye egy demokratikus államban nem illő, finoman szólva is! Ennél fogva, nem várhatunk csodát egyiktől sem! Az eddigiek tükrében, személy szerint egyiket sem szeretem, mert bebizonyították, hogy önös érdekek vezérlik tetteiket! Amíg egy állam kormánya nem tudja biztosítani a normális élethez való feltételeket a nép számára, ki lehet jelenteni, hogy az a kormány rossz! És egy idézet Széchenyitől: " Amely népnek rossz a kormánya az vagy nagyon ostoba, vagy nagyon gonosz!"
Itt olvastam, hogy az intézkedésekhez kell a pénz! Kérdés: Miért azoktól zsebelik be ezt az összeget, akiket már amúgy is tönkretett a sok rossz döntés (ez esetben mindegy kinek a rossz döntése)? Ha pedig ezt teszik, joggal merül fel a kérdés: Helyes-e, ha olyan párt van kormányon, aki a már amúgy is szerencsétlen nép zsebéből akarja megoldani az elszúrt dolgokat! Ezt azt hiszem, mindenki önmagának megválaszolhatja!
"Nem tudom, hogy egyesek miért gondolják azt, hogy ha valaki nem Orbán-párti, az már egyből az MSZP-t isteníti? Személy szerint, mindkét pártot páros lábbal rúgnám ki a parlamentből"
Ki lenne a jobb a mostaninál? Erre nincs jó válasz.
Nekem volna, egy sokszoros dollármilliárdos és anyagi lehetőségeit önzetlenül az országos fejlődésre áldozó nagyvezír lenne az igazi. Van ilyen valakinél talonban?
Bárki lenne most ott fent csak azt tuná tenni, amit pénz nélkül lehet. "Magot vetni" és megvárni amíg kikel, szárat hajt, virágzik. Ha nem jön közbe semmi természeti csapás, (mint akik itt is ellene vannak a fejlődés feltételeinek), beérik a gabona és ha addig sem jön közbe természeti csapás akkor le lehet aratni.
Addig meg mire is várunk, mit akarunk csodát tegyen valaki?
Ki lenne képes csodát tenni ilyen állapotban ránk hagyott országgal?
1. Vetette itt már mindenki a magot ezerrel, mégis kóró kelt ki belőle!
2. Azt Te honnan tudod, hogy nem lenne jobb! Próbálta már valaki?
Eszükbe sem jut, hogy esetleg vannak mások, akik nem saját zsebre dolgoznának! Fidesz, MSZP, már bizonyított, beégett! Ezzel lezárjuk a dolgot, és a következő választáskor újra MSZP, aztán Fidesz....? Megkérdeztem egy ismerősöm, miért arra szavaztál, akire! Megdöbbentő választ adott: Mert erre szoktam! Itt tartunk! Mindegy mit mondanak, Ő azt szokta meg, arra szavaz! Ennyi!
"Azt Te honnan tudod, hogy nem lenne jobb! Próbálta már valaki?
Eszükbe sem jut, hogy esetleg vannak mások, akik nem saját zsebre dolgoznának! Fidesz, MSZP, már bizonyított, beégett!"
A FIDESZ egyelőre csak jót bizonyított az előző ciklusban is. Ők becstelenséget nem tettek, viszont már rendelkeznek egy óriási előnnyel, mélyebb szinten ismerik a kormányzás rájuk szabta terheit és lehetőségeit.
Az MSZP meg csak rosszat tett az elmúlt időszakban. Mi mást jelent amikor csak azért rombolták szét az országot és az emberek életét, hogy utána kivigyék az összeszedett vagyont tőlünk, amiből most kellene tovább építeni az országot. Azt ami most hiányzik.
Van sok kicsi "próbapárt" akikre még semmit nem szabad rábízni mert a saját néhány fős belső ügyeikkel sem boldogulnak, nem egy országgal..
Idézet: "Amíg egy állam kormánya nem tudja biztosítani a normális élethez való feltételeket a nép számára, ki lehet jelenteni, hogy az a kormány rossz!"
Vagy a feltételek rosszak.
Az nyilván egy működő költségvetésre vonatkozik amit idéztél.
Ha Téged kifosztanak és utána még gazdálkodnod kell a következő fizetésig abból ami a kiskabát zsebben megmaradt, és csak néhány kiló kenyérre elég..
..ha nem tudod megoldani akkor Te egy rossz gazda vagy?
Nem! Kifosztott gazda vagy!
Légy bármilyen jó is, ahhoz idő kell, hogy összeszedd magad.
Az ország is ilyen. Most vitték el a pénzünket és a hiányos kincstárral kell megoldani valahogy a talpon maradást. Sőt a fejlődést!
Na ehhez szerintem bárki kevés lenne de ennél többet a legjobb akarattal sem tudna csinálni senki.
Persze extra tőkével igen, de az megint kölcsönt jelentene. Vagy adjuk el a hazánkat? Lassan már nem lesz mit! A kölcsön meg azt jelentené, hogy hamarosan gyarmattá válnánk a saját hazánkban.
Ebből kínálja most a kiutat Orbán Viktor a hatalmas politikai tapasztalatával és bátorságával!
""Ki lenne képes csodát tenni ilyen állapotban ránk hagyott országgal?" Azt Te honnan tudod, hogy nem lenne jobb! Próbálta már valaki?"
Azért ez nem csak annyit ér, hogy próbálgassuk végig az újakat, ki hogy rontja el tapasztalatlanságában.
Egy gazdaságilag rendben lévő országot (megfelelő képzettséggel és tapasztalattal) relatív könnyebb elvezetni mint azt amit éppen kifosztottak.
Van egyáltalán olyan párt az említetteken kívül, akinek van ehhez megfelelő tapasztalata, (amelyek közül egyik épp most tisztességtelenségből levitézlett)?
Olyan, akiről ez egyáltalán feltételezhető, hogy képes rá?
Ilyent nem ismerek de ha van ötlet arra kíváncsi lennék.
Ha lehet ne olyant mondj aki most jött ki az egyetemről és a 'kasza árnyékában akarja hűsöltetni a hadseregét, mert HáryJánosok sokan vannak!
Kedves balul!
Látom, Ön elvakult "orbánista". Senki nem fogja meggyőzni, ha csakugyan ilyen alacsony a jövedelme (amit erősen kétlek, 40 évnyi munka után) akkor csodálkozom hogy nem vette észre, hogy nem hogy javult, volna, hanem rosszabb lett a helyzet. Az én nagyszüleimnek is kevés a nyugdíja, mióta igen tisztelt vezére van a kormányon még rosszabb lett. Jönnek a magvető példákkal. Én úgy emlékszem, hogy tisztelt vezére, gyors javulást ígért.Láttunk ebből valamit?Nem.Ezt Ön is elismerheti. Csak rosszabb lett minden, a médiatörvények miatt, nemhogy egész Európa de Amerika is Magyarországon nevet.Észrevettem, hogy azt a kérdést, hogy Orbán miért a szegényektől veszi el a pénzt és a gazdagoknak ad, szépen kikerüli, illetve azt mondta, hogy azért ad a gazdagoknak mert munkahelyet teremthetnek. Teremtettek azóta új munkalehetőségeket?Nem.Mellesleg nem a vállalkozóknak adott pénzt, hanem az amúgy is magas jövedelmű embereknek, függetlenül attól, mit dolgoznak. Ha még úgy is lenen ahogy mondta(de nem úgy van) akkor is, miért a szegényebbektől veszik el a pénzt?Erre válaszoljon. Mert erre, semmilyen logikus, "országépítő" válasz nem létezik.
Illetve még lenne valami, amiről eddig senki nem szólt (gondolom nem érinti őket) miért hozta kedves vezére azt a törvényt, hogy az államnak kell meghatároznia hogy az egyetemek, főiskolák kiket vehetnek fel, mik a követelmények?Hagy tudják jobban ezt az oktatási intézmények.Az érettségin is folyamatosan változtatni akarnak, teljesen értelmetlen módosításokat akarnak bevezetni. Tudom, hogy ebbe is belefognak kötni, de nyilván nem tudnak, tekintve hogy nem érinti személyesen a kérdés. Kérdezzen meg néhány főiskolást és középiskolást mit gondolnak;)
Egyébként figyelmébe ajánlanám, hogy már nem Gyurcsány Ferenc az MSZP vezetője, mert a tisztelt FIDESZes banda elüldözte. Nem őt kéne már szidni, ahogy Orbán Viktornak sem az MSZP eddigi intézkedéseit kéne szidnia, hanem javítani az ország helyzetén.
17L(nem kérek véleményt a koromra, attól hogy fiatalabb vagyok, még lehet véleményem, és láthatom mi folyik körülöttem, lehet jobb meglátásom mint sok idősebbnek, az intelligencia nem kortól függ, a tapasztalatnak meg ehhez semmi köze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!