Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz a 25 év alattiak...

A Fidesz a 25 év alattiak SZJA elengedésével megálazta a tapasztalt munkavállalókat?

Figyelt kérdés
Ugye ebben az országban rengetegen keresnek minimálbér közeli összeget ebben nagy válságban nem mindegy azért hogy valaki 40-70 ezerrel többet vissz haza ugyanazért a munkáért de kevesebb tapasztalattal.

2022. júl. 16. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van gond, hogy a 25 év alattiaknak elengedték, hanem az, hogy KORÁBBAN AZ ELENGEDÉST ELVETTÉK AZ ALACSONYABB FIZETÉSŰEKTŐL. Nekik a minimálbér adójának mértékét 100-ban elengedték, akárhány gyerek volt, akárhány évesek voltak.

Lehet valaki szingli nem jókedvéből, és nem jókedvéből múlik el valaki 25 éves egyszer. Ilyen esetben ők vannak a legnehezebb helyzetben.

2023. márc. 27. 20:46
 52/74 A kérdező kommentje:
van benne igazság.
2023. márc. 27. 21:57
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
29 éves vagyok, egyedülálló vagyok, gyerek sincs. Átlag 350 ezret levonnak egy hónapban.
2023. márc. 27. 22:17
 54/74 A kérdező kommentje:
brutál
2023. márc. 27. 22:33
 55/74 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem pedig rendkívül szánalmas ez az irigykedés a fiatalokra. Dögöljön meg a szomszéd tehene is, jellemző mentalitás. Pár év múlva ő is ugyanolyan öreg lesz, mint te, és nem jár majd neki a kedvezmény.

Az, pedig, ha összesen ennyire vitted az életben, hogy 30-40 felé is csak minimálbér körül keresel, és emiatt irigykedsz egy pályakezdő fiatalra, akkor az még szánalmasabb.

Nem irigykedni, meg köpködni kellene, hanem odatenni magadat, tanulni, képezni magadat, hogy több pénzt kapjál a munkádért. Persze, a neten köpködni, utálkozni egyszerűbb.

2023. márc. 28. 11:41
 56/74 anonim ***** válasza:
32%
Már bocsi, de ha te 30+ évesen nem keresel több pénzt, mint egy huszonéves sz*ros s*ggű pályakezdő nyikhaj SZJA kedvezményét is beleértve, akkor veled van a probléma...
2023. márc. 28. 11:44
 57/74 anonim ***** válasza:
67%

55,56; Most ezt mondjátok annak a több tízezer embernek, aki gyárakban operátor, kereskedelmi boltokban eladó, korházakban ápoló és hasonló kaliberű állásokat tölt be. Ahol a bér jellemzően ugyan az minden munkavállalónak, aki az adott pozícióban dolgozik. Nem lehet mindenki informatikus meg könyvelő….

És én ezt az egészet úgy mondom igazságtalannak, hogy a havi bruttóm 800 felett van jellemzően. Persze ez itt a gyakorin éhbérnek számít, tudom jól.

2023. márc. 28. 12:36
 58/74 A kérdező kommentje:

na megérkezetek a NERes propagandisták, ez nem irigykedés.

A kormány a többi tapasztalt dolgozó befizettet SZJA-ból adja oda a 25 év alattiaknak ezt a pénzt. Vérlázító.

2023. márc. 28. 13:47
 59/74 anonim ***** válasza:
100%
Arról ne is beszéljünk, hogy a külföldi vendégmunkásoknak is jár, nem csak a magyar állampolgároknak. Nem kitaláció, van több ukrán gyári munkás ismerősöm.
2023. márc. 28. 13:49
 60/74 A kérdező kommentje:
durva ahogy rabszolgává alázzák a magyar dolgozókat.
2023. márc. 28. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!