Szerintetek megszigorítják, esetleg teljes egészében visszavonják a 25 év alattiak szja kedvezményét?
Én simán elvenném, mert szerintem ez egy baromi igazságtalan húzás. Esetemben csak azért magasabb valaki fizetése bruttó hatvannal, mert 25 év alatt van. Amilyen pozícióban dolgozok ott nálunk átlag 600 bruttó a fizu.
Arról már nem is beszélek, hogy azokban a pozíciókban, ahol ugyan annyi az emberek alapbére, valaki 10 év után 30-40 ezer forinttal kevesebbet kap, mint egy valaki aki épp beesett az utcáról, de 25 év alatt van. Jellemzően ezek alacsony hozzáadott értékkel rendelkező pozíciók, de az emberek igen nagy hányada ebben az országban ilyenben dolgozik.
Közszférát meg sem említem….ahol 20 év alatt kap annyi bruttó fizetés emelést az ember mint más a versenyszektorban 2 év alatt.
Nem úgy kell gyereket potyogtatni, hogy az állam majd segít.
Akinek már van 4 felnőtt gyereke, az mirefel kapja? Neki kit kell még ellátnia? Az onokákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!