Szerintetek megszigorítják, esetleg teljes egészében visszavonják a 25 év alattiak szja kedvezményét?
8-as Oszt miből neveli fel a 4 gyereket az ember?:D Majd Vitya segít vagy hogy lesz?:D Ugyanmár....Az szüljön akár 100-at is aki el is bírja tartani.
Örül az ember ha egyet el tud tartani tisztességesen nemhogy 4-et.
Sokan csinálják ezt amúgy de majd meg lesz a böjtje ennek is bár én nem kívánom.
És az szerinted jó ha ezért potyogtatjak a gyerekeket? Aztán majd jól pofára esnek, mert ha magukért nem tesznek ez önmagában nem lesz elég.
A fiatalok adomentessege azért jó egyébként mert van végre egy intezkedes ami nem arról szól hogy szüljél világnak, hanem arról hogy legyen előtakarékod és meg tudod teremteni magadnak ami kell, nem szorulsz a csokra.
Persze az egyetem, főiskola miatt én inkább munkaviszonyhoz mint eletkorhoz kotnem.
És nyilván vissza fogják vonni.
Mert ez választás előtt jól hangzott, de nem juttatja előrébb a szaporodjon a magyar politikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!