Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szülők visszakapták adójukat...

A szülők visszakapták adójukat, a 25 év alattiak nem adóznak, fegyverpénz, egészségügyisek példátlan béremelése, 480ft üzemanyag. Miért is sírnak ezek az emberek?

Figyelt kérdés

Aki nem tartozik a felsoroltak közé, azt természetesen megértem!

"A kormány nem tartja be az ígéretei!"

Valóban, mert változnak a körülmények napról napra. Vannak plusz kiadások, de kaptak is plusz pénzeket az említett emberkék. Amint megjönnek a tengerparti nyaralásról mehet a hőbölgés???

2022. júl. 15. 10:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Milyen körülmény változott? Háború van, de az volt április elején is.
2022. júl. 15. 10:06
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem kellett volna olyat ígérni amit nem tartanak be. Ha kicsit sarkosabban fogalmazok, akkor nem kellett volna az emberek pofájába hazudni a választások előtt
2022. júl. 15. 10:07
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Ez most valami troll kérdés?xDDD
2022. júl. 15. 10:08
 4/23 anonim ***** válasza:
1%

Én sem értem mire fel megy a sírás, nagyon undorítónak tartom, h ki vannak tömve pénzzel és van képük sírni. A katások ugyanez. 10 Évig fizettek 50ezer/hó-t és h elviszik meg a tuntikézés, amikor én még befizetek 33%-ot a béremből, ami 150ezer/hó.

Nagyon nevetséges és undorító ez a helyzet.

2022. júl. 15. 10:09
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

A pluszpénzben az a jó, hogy gyorsan elfogy. Ha nem hiszed, csak nézd meg a mészAros hotelek foglaltságát. Még tobzódik a nép, de ez nem tart már soká.

Valóban az általad felsorolt réteg volt a fidess kormány célcsoportja az osztogatásban, de most (szerencsére) eljött az igazság pillanata. Annyira szar a helyzet, hogy levágták a rezsicsökkentés szent tehenét.

Az érintettek alapvetően hülyék, még nem is tudják, hogy havi átlag száz, akár kétszázezer is lesz a számlájuk.

Most még nyaralnak, az ősz is viszonylag nyugodt lesz.

Nagy hőbörgés a tél kezdetén lesz, amikor megjönnek a novemberi számlák. És amikorra elmúlik a mészaros hotel emléke is.

2022. júl. 15. 10:09
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel nem vagyok kitömve pénzzel, remélem én akkor sírhatok. :D

Amúgy a katásoknál nem a vállalkozókat kell sajnálni igazából (max amiatt hogy teljesen inkorrekt módon, év közepén kényszerítik őket rohamtempóban váltásra), az adóemelés árát a fogyasztók fogják megfizetni...

2022. júl. 15. 10:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
#4 Én is katás vagyok, nem sírok a helyzet miatt mert tök jogos, de az nem zavar, hogy ezután is 50ezret fogunk fizetni, aki tud továbbra is ebben a formában dolgozni? Nem emiatt módosították.
2022. júl. 15. 10:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
#4 Egyébként meg TB-n kívül semmit nem kapunk a havi 50ért.
2022. júl. 15. 10:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kaptam ajándék pénzt válazstás előtt

Mert én csak egy rendesen adót fizető bérből élő gyermektelen ember vagyok, Nem élösködök az álamon, az adófizetőkön.

Még is most majd nekem kell megint kifizetnem a fidesz pazarló tolvaj gazdaságpolitikájának az árát.

Kb minden 2 szer annyiba kerül mint 1 éve, a fizetésem egyre kevesebbet ér, az állami szolgáltatások színvonala az afrikai szintje felé közelít

de egészségügy se semmi nem müködik ugy ahogy kéne, pedig hát az adót pont ezekre fizetnénk nemdebár?

2022. júl. 15. 10:17
 10/23 anonim ***** válasza:
43%
A katásokat és vállalkozókat nem tudom sajnálni. A rájuk eső plusz terheket eddig is és mostantól is a fogyasztók fogjak megfizetni. Nyugodjatok meg, beépítenek ők mindent az árba (a kenyér árát is), de a kedvezmenyekért mégis remegnek!
2022. júl. 15. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!