A szülők visszakapták adójukat, a 25 év alattiak nem adóznak, fegyverpénz, egészségügyisek példátlan béremelése, 480ft üzemanyag. Miért is sírnak ezek az emberek?
Aki nem tartozik a felsoroltak közé, azt természetesen megértem!
"A kormány nem tartja be az ígéretei!"
Valóban, mert változnak a körülmények napról napra. Vannak plusz kiadások, de kaptak is plusz pénzeket az említett emberkék. Amint megjönnek a tengerparti nyaralásról mehet a hőbölgés???
Sajnáltatják magukat és az a poén benne, h a sok alkalmazott, aki fizetésből él még melléjük is áll. Aki bejelentve dolgozik, 33.5%-ot adózik (kedvezmények nélkül).
Nálam ez konkrétan 235ezer forint.
Ők meg tüntetnek, h vége az 50ezret fizetős korszaknak. Megáll az eszem.
10 éve van Kata, tehát;
10 év ×12 hónap ×50ezer=6.000.000 forint
Nálam:
10×12×235=28.200.000 forint
Nevetséges, amit a katások csinálnak.
1#
2#
Ezt nem gondolhatjátok komolyan. Semmi nem változott április óta? Európa bármely pontján történik valami, az kihatással van az összes tagállamra. Jó és rossz döntések sorozatára volt példa az elmúlt hónapokban, ezek pozitív-negatív hatásaira reagálni kell. Ha pár hónap múlva az összes kedvezmény eltűnne a repertoárból, akkor is volt pár év/hónap, amíg mehetett az önfeledt nyaralászás. Az ellenzék még ennyit sem engedett volna, ha lehet őket egyáltalán ellenzéknek hívni.
#1 vagyok
De, komolyan gondoltam hogy áprilisban már háború volt. A naptáram szerint febr. 24. korábban volt mint ápr. 3., vagy tévednék?
13#
Nem tévedsz, viszont nem csak a háború okozza a körülmények változását, ezt talán te is belátod pl:eu-sszankciós politika (ami talán jó, talán rossz, de egy-egy döntés hiányában minden máshogy történhetett volna). Egyes országok már tavaly októberben hosszantartó áramszünetet hírdettek és fűtéskorlátozást, vajon miért, ha csak februarban kezdődött a háború:
19#
Értem, kedves MZP szavazó! Ezek szerint ön nem kapott fenti kedvezmények egyikéből és a rezsicsökkentésből sem az elmúlt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!