A szülők visszakapták adójukat, a 25 év alattiak nem adóznak, fegyverpénz, egészségügyisek példátlan béremelése, 480ft üzemanyag. Miért is sírnak ezek az emberek?
Figyelt kérdés
Aki nem tartozik a felsoroltak közé, azt természetesen megértem!
"A kormány nem tartja be az ígéretei!"
Valóban, mert változnak a körülmények napról napra. Vannak plusz kiadások, de kaptak is plusz pénzeket az említett emberkék. Amint megjönnek a tengerparti nyaralásról mehet a hőbölgés???
2022. júl. 15. 10:05
21/23 anonim válasza:
Kérdező te tényleg ostoba vagy....... nem vagyok MZP szimpatizáns. Mondtam egy jó példát a kettős mércére hogy a drága kormányunk mivel bafta át a saját birkáit, mzp-vel kapcsolatba, de most a fityes ugyanazt müveli amivel téged, hülye birka korábban riogatott. :D
22/23 A kérdező kommentje:
Értem, kedves komcsi barátom!
2022. júl. 18. 02:09
23/23 A kérdező kommentje:
21#
Köszönöm a nagyon éretlen és komcsi magatartásra utaló privát üzeneted!
Nem hazudtoltad meg irányultságod!
2022. júl. 18. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!