Miért nem törlik el a 25 év alattiak SZJA mentességét?
Figyelt kérdés
A jelen gazdasági állapotok mellett ép ésszel felfoghatatlan pazarlás ez véleményem szerint2022. júl. 15. 17:43
1/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem törlik el? Várd ki a végét.
2/11 anonim válasza:
Túl keveseket érint, nem jelent sok pénzt, pont ezért hozták be. Szerinted jellemzően kik dolgoznak 25 év alatt, és mennyi pénzért?
3/11 anonim válasza:
Orbánék egész gazdaságpolitikája nem fogható fel ép ésszel.
4/11 anonim válasza:
Meggyőződésem hogy kockával dobják ki már évek óta a "reformjaikat"
5/11 anonim válasza:
Teljesen jó, ne töröljék el ha nem muszáj.
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy azt még kevesebb pénzük legyen, tök logikus.
7/11 anonim válasza:
El fogják törölni, a háborúra és válságra hivatkozva. Nem él még meg 2 hónapot sem.
8/11 anonim válasza:
Mert azt hiszik a jelenleg hatalmat gyakorlók, hogy azzal itthon lehet tartani a fiatalokat. Aki menni akar, így is menni fog, - maximum él azzal a lehetőséggel, hogy összesöpör magának a kinti újrakezdéshez egy kis pénzt az adómentesség kihasználásával.
9/11 anonim válasza:
Nem visz el annyit, effektíven nem érint annyi embert.
10/11 anonim válasza:
Szerintem el fogják, de majd kiderül. Elég friss még a rendelet, gondolom nem akarták az elsők közt törölni el, de van rá esély, hogy el fogják. Én örülnék neki, mert most töltöttem be a 25-öt is igazságtalannak érzem, hogy én nekem decemberig fizetnem kellett, aki meg most 22-23, az még tovább kapja. Pedig semmivel sem különbek, én is dolgoztam rendesen és csak 1-2-3 éve volt, hogy nekem minden adót fizetnem kellett.
Valami mindenkit érintő adócsökkentés kéne, persze most ilyen válságban ez úgysem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!