A Fidesz a 25 év alattiak SZJA elengedésével megálazta a tapasztalt munkavállalókat?
Magasabb beosztasban? Fiatal programozo megkeres 500 nettot…
Ne mondd mar..
Ha 10 eves tapasztalata van a konyvelonek es neki nem jar mindig fizu emeles… de jon egy uj palyakezdo es annyit fog keresni mint o…
Ezt te se gondolod komolyan. Igen, vannak szakmák, amikre nagy a kereslet, mint a programozó, ők pályakezdőként igen, többet keresnek, mint az átlag, de nem csak programozókról van szó. Én 23 éves egyetemista vagyok, előre láthatólag 25 évesen fogom megszerezni a második diplomám. Egyetem mellett csak diákmelózni tudok, ahol az órabér 1200-1300 Ft. Úgy gondolod, hogy ezzel “megalázom” a több éves tapasztalattal rendelkező kollégákat? Vagy volt, hogy könyvelő irodába mentem dolgozni, ott is 1500 Ft körül volt az órára lebontott fizetésem. És mondták, hogy 6 hónap, majd egy év, majd x év után nőhet a fizetés. Nem tudom milyen világban élsz, de biztos nem ebben, ha azt hiszed, hogy egy átlagos, tapasztalat nélküli pályakezdő akar csak összehasonlítható összeget visz haza, mint egy idősebb, tapasztalt munkavállaló.
11: "Mert fiatalként, pályakezdőként, gyakornokként, alacsony beosztásban, vagy diákmunkán általában baromi keveset keres egy fiatal."
És azt gondold el, hogy a családos, rendes dolgozó még a diákmunkásnál is kevesebbet keres !
De ebben az országban csak a fiatalokat, meg a sokgyerekeseket meg a már nyugdíjasokat támogatják és pont a kettő közöttiekre nem gondol senki!
Persze, gondoljanak azok magukra. OKÉ! De akkor nem kellene egy kanyit se befizetniük az államkasszába, mert úgysem kapnak érte semmit!!
Minden befizetett adóforint megy a kisebbségieknek, a menekülteknek, a nagycsaládosoknak, meg az ingyenélő csókosoknak !
A politikusoknak teljesítménybért kellene kapniuk, ha nem jól szolgálják a köznépet, akkor meg meneszteni kellene őket szerintem.
És a kis emberek ellehetetlenítése (lásd kata nem burkolók- nem infósok rétege) nem azt mutatja, hogy a politikusaink olyan jól végeznék a dolgukat, mert akkor első körben magukon kezdenék a megszorításokat és nem azokon, akiknek amúgy is alig van!!
#2. Akkor szüljél 4 gyereket b@zdmeg. Nem mondanál ilyeneket.
#17. Nagyon igazad van. Egy fillér támogatás nem jár nekem, de természetesen fizetem a sarcot a semmire.
Nagyon megosztó egyébként ez a kérdés,ahol vannak pro,és kontra érvek ebben a dologban.
Igen egy fiatal keressen többet,hogy el tudja kezdeni az életét,mert ilyen árak mellett képtelenség szülői segítség nékül pl.önálló lakáshoz jutni.
Igen,ehhez egy kis segítség ez a kormány részéről ez,de persze nagyon kell még emellett is spórolni ha valaki 5-ről a 6-ra akar kezdőként jutni.
Másfelől igen,akkor a többi munkavállaló szemében azért ez szálka,és visszataszító is lehet.Ők akkor akik most 30 évesek,miért nem kaptak 2-3-5 éve ilyen segítséget! Nem szerencsés,...maradjunk annyiban ez az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!