Hogyan ünepelted a tegnapi csodás győzelmet?
Figyelt kérdés
Sajnos én Anglibán élek, így nem tudtam személyesen jelen lenni a gyűlésen. Azért ünnepeltem a családdal. Pezsgőztünk, himnuszt énekeltünk és megnéztük a Viktor beszédet.
Utoljára akkor sírtam amikor a lányom megszültetett. De tegnap megkönnyeztem a győzelmet. Hajrá Magyarország!
2022. ápr. 4. 12:59
31/32 anonim válasza:
Csak az az egy kívánságom van, hogy érjem meg, ahogy lefagy a cinikus röhögés a képükről, amikor 2/3-dal veszítenek.
32/32 anonim válasza:
De jó, hogy ezt leírtad. Egyébként, ha nem néz utána az ember, hajlamos a dobozból nem kitekinteni, hanem azt venni alapul, ami őt körbeveszi.
Kb. 1-2 éve olvastam olyan önjáró, lézerrel (!) gyomláló, műholdról irányított járműről, ami non-stop reggel-éjjel megy a földeken és csinálja a dolgát. Ez óriási dolog (szerintem). Nálunk a faluban meg még a szovjet piros traktor hordja a ganét...
"A széles látókör mindenkinek jár".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!