A tegnapi Pride-on kb 100 ellentüntető volt. Ennek ellenére továbbra is elnyomást fognak hazudni az LMBTQ aktivistái?
Nem, és ami azt illeti nem is hallottam senkitől ilyet korábban.
Szerezzetek már életet magtoknak, könyörgöm! Nem szeretitek a melegeket, nem értetek vele egyet, oké. Most komolyan mitől lesz jobb életetek attól, hogy minden létező fórumon szidjátok őket, és konstans velük foglalkoztok? Én pl rühellem a bicikliseket, főleg miután egyszer hajszálom múlott, hogy munkából hazajöhet nem szenvedtem balesetet az egyik miatt. Most a ti logikátokkal élve be kéne nekik ugatnom gyakorikérdéseken, meg a biciklis cikkek alatt? Jobb életem lenne? Nem. Eltűnnének a biciklisek? Nem. Ő is ember és neki is van joga létezni? Igen.
Kérdésedre válaszolva attól még, mert csak 100 hülye ment ki tüntetni, szerinted két meleg összeházasodhat? Nem. Bejegyzett élettársi kapcsolat is csak a baloldal miatt van? igen. Két férfi sétálgathat kézenfogva a városban anélkül, hogy bármilyen nemű atrocitás érné? Hát elhiheted, hogy nem.
Nem kell szeretni a melegeket, elfogadni sem, elég lenne az élni és élni hagyni elvet érvényben tartani, és akkor pride sem lenne.
Igen összeházasodhat két meleg. Ha az egyik férfi, a másik nő. Mindenki csak így házasodhat, ha hetero, ha meleg. Nincs jogkülönbség.
Ha azért támadnak valakit, mert kézenfogva sétál egy azonos neművel, akkor is ugyanúgy védi a törvény az áldozatot.
Még mindig nem értem hol a jogkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!