Fiatalok sokan elhiszitek azt a mesét, amit 2006-al kapcsolatban Orbánisták híresztelnek ? Szegény ártatlan, békésen dobálozó, gyújtogató ellentüntetőket megtámadták azok a gonosz rendőrök ???
Aki tájékozott, az tudja, hogy összemosol különböző dolgokat:
1. Voltak erőszakos tüntetők a tévészékháznál, ott a rendőrség bénázott, nem állt a helyzet magaslatán, nem tette a dolgát.
2. Később voltak békés tüntetők az Astoriánál, ott a rendőrség indokolatlanul alkalmazott túlzott erőszakot. Szemkilövés, ujjeltörések stb.
3 Sőt még békés járókelők ellen is.
Ezek után leváltások helyett a Gyurcsányék kitüntették a rendőri vezetőket, na ez volt mindennek a teteje.
Amikor ostromoltak Toroczkaiék akkor kellett volna beavatkozni. Akkor direkt nem tették, hogy aztán erre hivatkozva békés tüntetőket verhessenek véresre.
október 26én békés tüntetőkre támadtak, Úgy kezdődött a balhé.
Node Ácsibácsi!
Nem kellett volna az isteni fényben tündöklő Ferencnek lemondani miután beismerte hogy a költségvetési adatok meghamisításával nyerték meg a választásokat?
DE!!!!
És akkor nem lett volna az egész....
Ez a felvetés, a lemondásról, érdekes lett volna, de egy mésik téma lehetne itt .. Félek az Orbáni arroganciának az nem lett volna elég ! Konkrétan az akkori balhé érdekel, mert az amit ma hazudik jogtalanul a fidesz ezzel kapcsolatban. Evidens hogy a választási győzelmük érdekében kellett elővenni a balhét és hazudozni róla minden létező felületen.
Én 70km-re a fővárostól élek, igy ha akartam sem tudtam volna kimenni, de láttam jól is tettem hogy kihagytam ezt a bulit ..
Kérdező, amit akarsz csinálni, az nem újdonság, sokan megtették már a történelemben.
Csak te ehhez buta vagy, az a helyzet. Nem veszed figyelembe, hogy nem volt az olyan régen, jól dokumentált, vannak videók is bőven és még élnek a szemtanúk, sértettek, károsultak. Majd egy-két generáció múlva kellene megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!