Voltaképpen, bántottak 2006 ban ártatlan embereket a
rendőrök vagy nem?
Figyelt kérdés
Nem igazodok ki az egészen, mindenki mindent mond. Én akkor még gyerek voltam így nem érthettem. Mik a tények?
Szerintem egy olyan tömeg biztosan volt akiket tényleg el kellett zavarni onnan. A kérdés az hogy akik viszont szintén ott voltak, viszont békés tüntetők azok miért kaptak ugyanúgy gumilövedéket? Összekeveredtek a másik tömeggel és a rendőrség már nem tudott szelektálni vagy mi?
"Szerintem egy olyan tömeg biztosan volt akiket tényleg el kellett zavarni onnan."
Így van.
"A kérdés az hogy akik viszont szintén ott voltak, viszont békés tüntetők azok miért kaptak ugyanúgy gumilövedéket?"
Mert senkit sem érdekelt ha valaki békés. Volt aki nem is tüntetni ment csak hazafelé tartott.
2021. jún. 6. 21:32
2/15 árokpart válasza:
Egészen biztosan voltak túlkapások, de egy ilyen és hasonló esemény bárhol a világon történik mindnehol elkerülhetetlen, hogy ártatlanok is áldozatokká válhatnak sajnos.
2021. jún. 6. 21:33
3/15 anonim válasza:
Te még olyanokat is jogtalanul megvertek, akik csak haza akartak menni azon a környéken, és nem is tüntettek.
Meg hát békés tüntetők fel nyomták az illegálisokat, így aztán totál káoszt csináltak. És ezek után még ki is tüntették a rendőri vezetőket, miközben valószínűleg minden országban leváltották volna őket.
2021. jún. 6. 21:34
4/15 anonim válasza:
Dobrev meg még büszke rá! Gondoljuk le, hogy kire váltjuk le Orbánt!
2021. jún. 6. 21:37
5/15 A kérdező kommentje:
"Egészen biztosan voltak túlkapások, de egy ilyen és hasonló esemény bárhol a világon történik mindnehol elkerülhetetlen, hogy ártatlanok is áldozatokká válhatnak sajnos."
De ez egy olyan nagy igény amúgy hogy legyen már egy olyan professzionálsan működő és válogatott rendőri erőnk akik nem bántanak ártatlanokat?
2021. jún. 6. 21:37
6/15 anonim válasza:
Volt olyan, hogy a radikális tüntetőket oszlatták, akik belemenkültek a békésen tüntetők közé. Ezt hiba volt hagyni egyébként, hogy keveredjenek. Akkor aztán ott kaptak ártatlanok is sajnos. Egyébként akkoriban 50 körüli rendőr is megsérült és kórházba került, szóval nem fekete-fehér történet. Nem volt az egyik oldal angyal a másik ördög.
2021. jún. 6. 21:42
7/15 anonim válasza:
Röviden összefoglalva: a már több mint 1 hónapja az utcán randalírozó szélsőségeseket (javarészt jobbikosokat) hagyták nyugodtan törni-zúzni, a hajuk szála sem görbült. Majd október 23-án, a Fidesz Astoriánál tartott békés rendezvényéről hazafelé tartókat (nem tüntetőket, hanem ÜNNEPLŐKET) szemmagasságban lőtték gumilövedékkel az azonosító nélkül kivonuló rendőrök.
2021. jún. 6. 21:44
8/15 anonim válasza:
Én ott voltam, tüntettem, majd amikor vége lett hazafelé indultam. És nem azokkal a gyökerekkel tartottam, akik arra agitáltak, hogy menjünk balhézni. A kutya nem bántott, egyszer szólt egy rendőr, hogy másfelé menjek, mert amerre indultam, arra sokan vannak.
2021. jún. 6. 21:46
9/15 anonim válasza:
Egy kis adalék: ez az emberformájú lény volt akkor a rendőrfőnök:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!