Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Voltaképpen, bántottak 2006...

Voltaképpen, bántottak 2006 ban ártatlan embereket a rendőrök vagy nem?

Figyelt kérdés

Nem igazodok ki az egészen, mindenki mindent mond. Én akkor még gyerek voltam így nem érthettem. Mik a tények?

Szerintem egy olyan tömeg biztosan volt akiket tényleg el kellett zavarni onnan. A kérdés az hogy akik viszont szintén ott voltak, viszont békés tüntetők azok miért kaptak ugyanúgy gumilövedéket? Összekeveredtek a másik tömeggel és a rendőrség már nem tudott szelektálni vagy mi?

2021. jún. 6. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Az, hogy azon rendőrök jelentős része a mai napig állományban van, ne zavarjon senkit :D
2021. jún. 6. 22:00
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
A békés tüntetők autókat gyújtottak fel+ járdákat bontottak stb..stb.Nagyon békések voltak...
2021. jún. 6. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon sok békés tüntetőt is agyba-főbe vertek a rendőrök. Már az első napokban is. Nem voltam ott, én vidéken élek, de az Interneten követtem az eseményeket. Nem csak felbérelt futballhuligánok, és nem csak szélsőjobboldaliak, hanem teljesen normális emberek is kimentek jogos felháborodásukban, vagy csak kíváncsiságból már az első este. A tévé székház ostroma csak másnap következett, de már az első este látható volt, hogy sok provokátor van közöttük. Talán ezzel akarták elérni, hogy minél többen hazamenjenek. Sok olyan videót láttam, hogy amikor mentek hazafelé a valóban békésen tüntetők a rendőrök csapatostul rájuk támadtak és alaposan összeverték őket. Sokszor már úgy nézett ki, mintha agyon verték volna őket, amikor már nem tudtak mozdulni sem, akkor egyszerűen otthagyták őket a földön fekve. Részben ennek hatására, meg azért is, mert lehetett érezni, hogy sok provokátor is van a tömegben, a békés tüntetők fokozatosan elmaradtak, akik meg maradtak azok egyre inkább radikalizálódtak. Szerintem a rendőröket is provokálták. Nem csak a radikális tüntetők, hanem talán a feletteseik, és a politika is a médián keresztül. Mire az október 23.-i rendőrattakra sor került, már úgy föl voltak hergelve a rendőrök, hogy ütöttek, vágtak, lőttek mindenkit válogatás nélkül. A Fidesz megemlékezésén résztvevőket is, és csak az éppen arra járókat is.
2021. jún. 7. 05:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy sok akkori rendőr ma is állományban van.

Erősen le lettem pontozva, szerintem nem jogosan.

Egyrészt igen, volt olyan amit a kérdező írt. Én megúsztam, haverom pechére nem, ő arra lakott. Úgy vágták falhoz, hogy csak úgy csattant, pedig nem is tüntetett :D

Másrészt a Fidesztől álszent ezen lovagolni, mikor jelenleg ők alkalmazzák ezeket a rendőröket. Csak ma nem rebisznek hanem TEK-nek hívjuk.

2021. jún. 7. 05:53
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem végig volt, és még most is van egy olyan rossz sejtésem, hogy még az is lehet, hogy az egész egy megszervezett titkosszolgálati akció volt, amelyben olyanok is benne voltak, akikről sokan el sem tudnák képzelni. Lehet összeesküvés elméletezni. Én sem állítom, hogy biztosan így volt, de nem tartom teljesen elképzelhetetlennek. Nagy megszorításokra készültek, és előtte még ki akartak robbantani egy olyan "felkelést", amelyet még le tudnak verni. Azért hogy a nép kedvét jó előre elvegyék egy valódi felkeléstől.
2021. jún. 7. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!