Miért tagadja sok ellenzéki, hogy Gyurcsány Ferenc vezeti az ellenzéket? Persze lehet tagadni, de Gyurcsány Ferenc gründolja a legerősebb ellenzéki pártot és erre nem lehet azt mondani, hogy ő csak úgy ártatlanul ott van.
Gy.F. nem vezeti az ellenzéket,de miután jelentős közszereplő, magatartása nagyobb mértékben befolyásolja a többi ellenzéki vezetőt, mint azok őt.
#1 "Ezt már többször leírták itt a GYK-n, tehát tény!" Tehát amit leírnak a GYK-n az tény. Ha azt írom, hogy én vagyok a világ legszebb nője, akkor én leszek? Ha igen, írjátok le, mert máshogy nincs rá esélyem!
# 4:
Hasznosnak jeleztem a válaszod. Ha eléred a 100%-ot, akkor Te vagy a világ legszebb nője a Gyakori Kérdések alternatív valóságában, míg mást meg nem szavazunk. :D
Azért, mert ha a DK csak a második legerősebb párt lenne az ellenzékben, az összefogásban akkor is Gyurcsány lenne a vezér a fideszes narratíva szerint.
Mert csak ez létezik számotokra, a fideszes narratíva. Ez nem arról szól a marketing csapatban, hogy melyik párt hogyan is áll, hanem hogy hol van Gyurcsány, mert Gyurcsányozni kell, ha épp nem a migránsok, vagy Soros a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!