Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalok sokan elhiszitek azt...

Fiatalok sokan elhiszitek azt a mesét, amit 2006-al kapcsolatban Orbánisták híresztelnek ? Szegény ártatlan, békésen dobálozó, gyújtogató ellentüntetőket megtámadták azok a gonosz rendőrök ???

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 08:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
58%

Amelyik fiatalnak van esze, az utána néz. Utána ilyen hülyeséget nem gondol, mint a kérdező.

Megsebzett Ünnep (2006) c. filmet nézze meg, aki fiatal.

Engem teljesen békés tüntetőként fújtak le paprika spray-vel. Diák voltam még. Egy öreg bácsi a szemem láttára ok nélkül kapott egyet gumibottal, majd a földön is ütötték.

2021. júl. 11. 10:36
 22/44 anonim ***** válasza:
37%
#21 érdekes, engem meg nem. Mondjuk én haza is mentem amikor azt mondták, hogy vége és nem mentem a kopasz gyökér után aki azt harsogta, hogy "még nincs vége a bulinak".
2021. júl. 11. 11:09
 23/44 anonim ***** válasza:
46%

"Ez egy vezetői döntés volt.. Ez van/volt srácok !"

Az, mégpedig egy durva és antidemokratikus vezetői döntés, amivel bandaháborút kreáltak a rendfenntartásból.

Amúgy én ott voltam az akkori pesti tüntetések legalább 90%-án (a Parlamentnél), és 23-án éjjel engem is majdnem bevittek, pedig nem csináltam semmit.

Szóval nem a levegőbe beszélek.

2021. júl. 11. 11:56
 24/44 A kérdező kommentje:
Én még azt is elhiszem a fidesz által felbérelt (fizetett) csőcselék ment ki hőbörögni, és szándékosan provokálták a balhét, igyekeztek mindíg egy kissé feljebb emelni a rendőrök tűréshatárát.. Majd amikor elérték hogy könnygázt vessenek be meg gumilövedéket, jelentették Orbánnak, "főnök teljesítettük a feladatot" ...
2021. júl. 11. 16:04
 25/44 A kérdező kommentje:
De ha nem Orbánnak, hanem egy szintén "fontos" embernek jelentettek a fideszben, akinek az a feladata hogy a bizalmat megszerezni és megtartani a választókban, akkor is csúnya történet ez.. Ott volt a "bármi áron" tudták, hogy mi lehet a vége, tudták, hogy gumilövedék is előkerül majd.. Mégis, annak ellenére tették amit tettek..
2021. júl. 11. 16:07
 26/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyilván voltak provokátorok, külföldi titkosszolgálatoknak is jól jött a balhé.

A Fidesz egyet akart: megnyerni a soron következő önkormányzati választást. Ez meg is történt, utána nyugton maradt évekig a párt.

Ugyanakkor ott voltam a székházostromnál (nem vettem benne részt), és láttam, hogy kiket küldtek ki védeni a létesítményt. Se felszerelésük nem volt, sem felkészültségük, totál be voltak tojva.

A másnaptól keménykedő REBISZT-t sehol sem lehetett látni, rossz nyelvek szerint a környéken várakoztak, direkt nem küldték őket beavatkozni.

Sokak játszmája ez.

2021. júl. 11. 16:23
 27/44 anonim ***** válasza:
23%

Felesleges ezen vitatkozni, mert aki lepontozza azokat akik szerint egy sima tüntetés volt, ami rendőri erőszakba, lovasrohamba torkolt, azok Gyurcsányt és a sleppjét szeretnék újra hatalomba segíteni, ill látni. Bármi áron. Soha nem fogja egyik sem azt mondani, hogy hát haver, lehet hogy igazad van.

Nem fog a baloldal győzni, Gyurcsányból és a komcsikból már elég volt!

2021. júl. 11. 18:46
 28/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért tettem fel ezt kérdést, mert a közrádió mellett sem lehet úgy elmenni mostanában hogy a Fidesz verzióját ne szajkozná napi 5 alklommal. Igértek egy roadshow-t ahol kiteszik a fényképeket, melyeket az ostrom idején készitettek, és más dokumentumokat is, remélem akik ezt megnézik, képet kapnak majd a Fidesz, és a mögötte álló ma már közpénzből megggazdagodott milliárdos maffiózok szervilis viselkedéséből..
2021. júl. 11. 20:36
 29/44 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te azt gondolod, ez egy fekete-fehér esemény volt, és vagy "a békés tüntetőket vertek a rendőrök" narratíva igaz, vagy pedig a "Fidesz felbérelte a csőcseléket, hogy megdöntsék a rendszert".

Egyik sem igaz, illetve valahol mindkettő az. A történet árnyalt, sokféle szereplő megjelent benne, igyekezték eltéríteni az eseményeket erre és arra, illetve sok véletlenszerű, önjáró elem is beleszólt az egészbe.

Ezt senki sem látja át, nemhogy roadshow-kon elmondja az igazságot. Amit olyan helyeken, illetve a médiából kaphatsz, egészen biztosan valakinek a kreálmánya, a saját szájíze szerinti értelmezése.

2021. júl. 12. 12:16
 30/44 A kérdező kommentje:
Na igen még az is lehet külföldi békaemberek érkeztek megdönteni a rendszert, pusztán csak anyagi alapon, ha sikerült volna, egy csomó pénzt keresnek a tözsdén, befektetési alapokban.. Ez sem kizárt, de ha igy van, akkor miért szajkozza a másik oldal ennek az ellenkezőjét ?
2021. júl. 12. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!