Mi volt a Fidesz célja a tegnapi tüntetéssel?
Szerintem a DK és a Jobbik szavazóit megnyerni és elbizonytalanítani.
Aki a DK-ra szavazna 2022-ben hátha nem megy szavazni. Nekik a Fidesz nem annyira opció, sokan egy másik ellenzéki pártra szavaznak majd.
A Jobbik szavazókkal többet nyernek. Közöttük szerintem sok a billegő, akik a Fidesz-Jobbik kettős között bizonytalankodnak.
Hiába nyomjátok most ezerrel a mosdatást, a tény tény marad, amit Niedermüller csinált az színtiszta rasszista gyűlölködés volt.
Magyarázkodhattok meg próbálhatjátok mentegetni, ezen nem változtat. Az őszödi beszédet is megpróbáltátok eladni igazságbeszédként, azt is mentegettétek ugyanígy - de akkor is csak a fanatikus dk-soknak jött be.
van egy egyszerű módja hogy ne tüntessenek a polgármesteretek gyűlöletkeltése, rasszista szövege ellen - nem kell ilyeneket mondani!
4-es akkor Bayer Zsolti mikor fogja már be a száját?
Igaz ő nem polgármester...
Ellene hetente lehetne tüntetni, csak a másik oldalon van némi önmérséklet ezen a téren...
Kíváncsi leszek, hogy a tegnapi kis tüntetős csapatból hányan fertőzték meg egymást egy kis jó hazai influenzával...
Szerintem is túl sok már a Niedermüller Pétert "védő", a mondatait kimagyarázni igyekvő és a fideszes szavazókat provokáló kérdés, ez már több, mint gyanús!!
Én csak annyit mondok, hogy aki bármilyen kontextusban is, de "képződmények" ről beszél, az már eleve egy olyan negatív a felhangot ad az egész mondanivalónak amelyet nagyon nehéz kimagyarázni...
Úgy meg főképp nehéz hinni Niedermüller Péternek, hogy láttuk ,hogy európai parlament képviselőként is hogy szapulta a saját hazáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!