Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan ünepelted a tegnapi...

Hogyan ünepelted a tegnapi csodás győzelmet?

Figyelt kérdés

Sajnos én Anglibán élek, így nem tudtam személyesen jelen lenni a gyűlésen. Azért ünnepeltem a családdal. Pezsgőztünk, himnuszt énekeltünk és megnéztük a Viktor beszédet.

Utoljára akkor sírtam amikor a lányom megszültetett. De tegnap megkönnyeztem a győzelmet. Hajrá Magyarország!

2022. ápr. 4. 12:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
20%
#8 És akkor mi van? Aki életvitel szerűen elhúzott az országból az ne szavazzon. A határon túli magyarok sem. Csak az aki itt él. Leszarom, hogy Orbán, MZP, Fletó, Szíjjártó vagy a többi elbaszott nyomorék buzdítja e.
2022. ápr. 4. 13:16
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
A stílus maga az ember. :)
2022. ápr. 4. 13:19
 13/32 anonim ***** válasza:
68%
Ha már idézel akkor ird le, hogy kitől idézel. Ha már a stílusnál tartunk. :D
2022. ápr. 4. 13:21
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Néztem a műsort, közben röhögtem az itteni vergődésen. Aztán amikor biztos lett az eredmény, megittam egy felest, és lefeküdtem aludni.
2022. ápr. 4. 13:22
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj hogy az a rendszer amiben nincs negatív visszacsatolás, az előbb-utóbb tönkremegy. Ez szimpla fizika. És elég jól átvihető valós társadalmi, politikai rendszerekre.

A jelenlegi rendszerben nincs visszacsatolás. Konkrétan semmi. Ha holnap azt mondaná Orbán h az elsőszülött szűz lányokat vigyék oda Borkainak, a nép még tapsolna is hozzá. Ha Magyarország elindulna Kárpátaljáért, a nép tapsolna hozzá. Ha nyugati tőkések nyomására bevezetnénk a covid diktatúrát és Dunába lőnénk minden oltatlant, a nép tapsolna hozzá.

Ez persze nem mehet a végtelenségig. Az ilyen rendszerek egy idő után önmagukba roskadnak. Lesz egy kiváltó szikra és utána elég nagy puffanás lesz. Ez lehet esetleg Viktor öreg és lemond, vagy lehet egy más ok pl. 25%-os infláció. Lényeg h a rendszer amiben nincs visszacsatolás, igazából pengeélen táncol, és a legkisebb szikra összeomlaszthatja. És ez senkinek nem lesz jó, se Fideszesnek se balosnak, se szegénynek se gazdagnak, mert anarchia lesz utána egy (remélhetőleg minél rövidebb) ideig.

2022. ápr. 4. 13:23
 16/32 anonim ***** válasza:
66%

Hosszú lenne leírni ezt az öröm mámort.

Úgy döntöttünk mostantól hanyatló nyugatról nem Magyarországra utazunk nyaralni, és lehetőség szerint kerüljük az országban való tartózkodást. Nem akarunk folyamatosan hányni.

Illetve az Erdélyi segélyszervezeteknek fizetett támogatást nullára csökkentjük a részünkről.

Megszabadulunk mindentől ami MO -hoz köt. Beleértve a keresztény konzervatív mocskolódó fideszes rokonaimat is.

2022. ápr. 4. 13:30
 17/32 anonim ***** válasza:
73%

17

Ti csőcselék is vagytok, mert megszavaztátok ezt a csürhét. Itthonról írok, nem a 16 vagyok.

2022. ápr. 4. 13:45
 18/32 anonim ***** válasza:

Én nem szavaztam senkire mert ez nem demokrácia, a választási rendszer korrupt, nem a többséget, nem a nép akaratát reprezentálja az eredmény.

Szerintem a szabadsághoz és a boldogsághoz egyedül egy út vezet, ha a nép végre kimegy az utcára, és érvényt szerez az igazának, hiszen a népnek mindig igaza van - akár csőcseléknek hívod, akárminek, attól még a nép az a nép, és a nép felsőbbrendű.

És igen, ha kimegy az utcára a nép, akkor lesznek áldozatok, áldozatok nélkül nincs siker, nincs boldogság, és nincs szabadság.

De te csak csőcselékezz tovább a barlangodból nyugodtan ;)

2022. ápr. 4. 13:50
 19/32 anonim ***** válasza:

Aki elment az országból az miért ne szavazzon? Azt ne felejtsd el, hogy ha olyan kormány lenne, ami neki tetszik, akkor lehet hazajönne és hozná a kinti megtakarításait, ami a gazdaságnak jó.

2022. ápr. 4. 13:58
 20/32 anonim ***** válasza:
30%
#20 Mert nem itt él. Majd szavazhatna ha hazajön és már itthon él. Akár kormánypárti akár ellenzéki. Akár milliárdjait hozza haza akár nem. Amíg nem itt él és nem itt adózik és semmit nem tesz itt bele semmibe addig ne szavazzon. Pont.
2022. ápr. 4. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!