Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan ünepelted a tegnapi...

Hogyan ünepelted a tegnapi csodás győzelmet?

Figyelt kérdés

Sajnos én Anglibán élek, így nem tudtam személyesen jelen lenni a gyűlésen. Azért ünnepeltem a családdal. Pezsgőztünk, himnuszt énekeltünk és megnéztük a Viktor beszédet.

Utoljára akkor sírtam amikor a lányom megszültetett. De tegnap megkönnyeztem a győzelmet. Hajrá Magyarország!

2022. ápr. 4. 12:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%

Aki nem lakik itt, ne szavazhasson. Különösen nem, aki büdös életében nem lakott itt, lásd külföldi magyarok.

Ja és az nem itt lakás, hogy az újabb csalás részeként bárki regelhet magának egy magyar lakcímet.

2022. ápr. 4. 14:02
 22/32 anonim ***** válasza:
#21 :) milliárdok ide vagy oda, tudod is te, hogy mi az.
2022. ápr. 4. 14:10
 23/32 anonim ***** válasza:
95%

17: Te aztán mindent is tudsz. Ha neked így jó hergeld magad. De semmit se tudsz kb.

Ott voltam, segítettem, saját pénzt toltam bele, dolgoztam.

Jelenleg is elég sok pénzt tolok bele. Magánember mércével.

Emberek nagy részének főként vidéken ez kell. Arogáns paraszt módon viselkedjenek azok akik elvileg képviselik őket.

Nekik szónok kell, egy egoista seggfej. Nem akarják a kezükbe venni az életüket, nekik az kell hogy irányítsák, félnek az ismeretlentől.

2022. ápr. 4. 14:18
 24/32 anonim ***** válasza:
31%

"Nekik szónok kell, egy egoista seggfej. Nem akarják a kezükbe venni az életüket, nekik az kell hogy irányítsák, félnek az ismeretlentől."

A nép egy része arra vágyik hogy uralkodjanak rajtuk. Az ő érdekükben kell kivennünk a kezükből a hatalmat. Akinek csak 8 általánosa van ne szavazhasson, és a nyugdíjasok se, mert már könnyen manipulálhatóak, szenilisek. A meritokrácia jellemzően minden problémánkat megoldaná, persze az oda vezető út áldozatokkal jár.

2022. ápr. 4. 15:28
 25/32 anonim ***** válasza:

25: Nem is voltak annyira hülyék a görögök, meg a rómaiak. 30 év alatt nem lehetett szavazni és ugye 4x év volt az átlagos életkor. Így nem igazán tudtak öregek szavazni. De ezt se tartom jónak teljesen.

Ha úgy nő fel és éli az egész életét hogy gondolkodik, akkor nehezebb megvezetni öreg korára is.

De a mostani nyugdíjasok, jellemzően nem egy demokráciában hanem egy szárnyát próbálgató demokráciában élt de jó részük még az előző rendszerben született.

És itt nem ról van szó hogy egyet értünk vagy sem. Mert olyan sose lesz.

Hanem jelenleg az van hogy libsi nyomorék meg kötsög, és gyurcsány. Ennyi a vita képesség. Nem tudja elmondani a saját gondolatait, csak anyukámat tudja szidni. Ez nem a jólétbe hanem a sötétbe vezet. Aztán majd betiltják a facsét és akkor nem lehet hol mocskolódni.

Amikor 60+ nők meg férfiak állnak neki szidni anyámat meg kívánnak a halálba családommal. Szerintük ez elfogadható színvonal. Ha meg lehülyézed akkor sír hogy nem tiszteled. Persze hogy előtte még el akart földelni az rendben van.

Ezekkel nagyon nehéz mit kezdeni. Nem is hajlandóak még leülni sem beszélgetni. Közben van aki átélte 56 -ot is. Vagy tapasztalta az előző rendszer humánus voltát.

2022. ápr. 4. 15:40
 26/32 anonim ***** válasza:

"Hanem jelenleg az van hogy libsi nyomorék meg kötsög, és gyurcsány. Ennyi a vita képesség. Nem tudja elmondani a saját gondolatait, csak anyukámat tudja szidni. "

Ez egyébként fordítva is van, nyilván meg az Orbánozás és ennyiben ki is merül egy átlag szocinyugger érvelési rendszere.

Amúgy annyi a lényeg, h súlyozzák a szavazatot azzal h mennyi pénzt keresel és milyen végzettséged van. Egy öreg professzor szava többet ér mint egy 19 éves írni olvasni nem tudó gyári munkásé, de mondjuk az egyetemet végzett informatikus meg a vállalkozó szava érjen a legtöbbet, mégiscsak ők hordják el a hátukon az országot, az ő adójukból segélyezik a sok semmittevőt meg fizetik a nyuggereket. Ez szerintem így lenne igazságos, persze mindjárt jön egy "egyszerűgyárimelós" verni az asztalt

2022. ápr. 4. 15:51
 27/32 anonim ***** válasza:

27.

Sajnos ez sosem lesz így. OV-t a fél millió cigány, meg a 2 millió nyugdíjas nagy része tartja hatalomban. Ő ezt nagyon jól tudja. Ezért van babgulyás-, krumpli- meg 10 ezer Ft-os osztogatás, meg akciós csirkefarhát. És ettől a 2 millió megvehető szavazótól nem tudunk megszabadulni.

2022. ápr. 4. 16:00
 28/32 anonim ***** válasza:
OV se él örökké. Lesz majd egy pillanatnyi káosz, amikor át kell venni a hatalmat. A nép érdeke is, hogy helyette döntsünk
2022. ápr. 4. 16:11
 29/32 anonim ***** válasza:

Hiába van 3 diplomám, magyar. (Külföldön semmibe se nézik, mert nem ott dolgoztam. És az újonnan jelentkezőket ha magyarok élből kiszórják a cégek, meg se nézik. Nagy nemzetközi multik esetleg aki nagyon ott van azt kiemelik. Meglátják hogy magyar meg se nézi a többség. Ez még inkább így lesz... )

Hiába tartottam el 3 nyugdíjast, mindig leszavaznak. Dolgozzak többet.

Értem én hogy ledolgozták az életüket és ez becsülendő, de én is szeretnék élni ha már én adom a jelent. Gyerekeimről nem beszélve.

Akik már nem kell hogy engem eltartsanak, mert addigra összeomlik a nyugdíj rendszer, és mindenki kapja azt amit összegyűjtött.

Igazságos rendszer talán nincs.

Én szívesen vitázom, és beszélgetek, ismerek meg látásmódokat mert be tudom építeni a tapasztalataimba. De velem soha nem akart kormány oldalról senki. Mindig anyukám szidása vagy az én szidásom volt már az elején. Vagy a nagyon kulturáltak annyit mondtak hogy nem vitázom. Így mind két oldal eltávolodik a valóságtól. Nyugati barátaimmal ha leülök ők el tudják mondani hogy mi az ami szerintük még is jó volt az ő meglátásuk szerint.

Mindegy 4 év múlva nem kell azon töprengeni kit kell választani.

Ameddig él király már marad. Ez most eldőlt.

2002 ben mikor dührohamot kapott mikor vesztettek és nem akarták átadni a hatalmat az intő jel volt (Pokorni adta át, Viktor meg se jelent ugye), meg ahogy a 2006 os zavargásokat megszervezték.

De hát a másik banda is csak lopott.

Osztrák paraszt meg jobban él mint az a fideszesek tömkelege aki azt hiszi ha lophat egy kicsit akkor ő valaki és hatalma van.

El fogják lehetetleníteni az ellenzéki pártokat. Még a király nevét is bele írják a hetente átírt salátába ha már alkotmányunk nincs...

2022. ápr. 4. 16:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"Osztrák paraszt meg jobban él mint az a fideszesek tömkelege"

Jó azért egy osztrák paraszt jobban él mint az emberiség 98%-a :D

Tudod miről beszélsz ugye? Farmerekről beszélünk, kb űrtechnológiával, félig önjáró traktor meg fejőgép, AI vezérelt istállók és keltetőrendszer. Végtelen zöld mező, jó éghajlat, eső, szél, megújuló energia, végtelen sok tehén, gazdasági kapcsolatok, teherautók (lassan már azok is önjáróak lesznek). Ők már kb cégtulajdonos szinten vannak ha hasonlítani akarod őket.

2022. ápr. 4. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!