Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak én látom MZP viselkedését...

Csak én látom MZP viselkedését álságosnak, és, hogy esze ágában se volt visszalépni?

Figyelt kérdés

Elsőre szimpatikusnak gondoltam, kicsit reménykeltőnek is éreztem, hogy végre egy pártokon kívüli, hiteles jelölt, rá is szavaztam. Viszont ez a lépés nem volt korrekt. Ő az első pillanatban azzal állt elő, hogy valamelyikük vissza fog lépni, míg KG szinte végig azt mondta ő nem fog. Ezek fényében hamar el lehett volna dönteni, hogy meg tudnak állapodni vagy sem, ennek ellenére MZP sokáig lebegtette a dolgot. Nem lehet, hogy ezzel akart magának egy kis ingyen reklámot, ha már sokkal kevesebből gazdálkodik? Plusz ezzel kicsit besározza KG-t.

Azt se tudom, hogy mennyire okos dolog ennyire beleszállni a Dk-ba, tudva, ha lesz kormányváltás az lesz a legnagyobb frakció?

2021. okt. 7. 00:48
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Egy lépést kihagytatok szerintem. Az előválasztásra a legelkötelezettebb ellenzéki szavazók mentek el, amiben a dk különösen jól áll. Viszont a rendes választáson ez bőven kevés, ott már részt vesznek olyanok is akiket még lehet szemkilövetéssel riogatni.
2021. okt. 10. 18:10
 52/54 anonim ***** válasza:
21%
Ez volt a véleményem a kezdetektől. Nagyon sunyi volt. A legrosszabb ebben az, hogy most MZP-t hősként ünneplik, mert egyrészt kész lett volna visszalépni (nem igaz), másrész sikerült legyőznie Karácsonyt. Karácsony ugyanakkor egyszerre tűnik hazugnak (mert mégis visszalépett) és lúzernek. Valójában MZP volt az alattomos ge*i, Karácsony meg önfeláldozó, akinek hálával tartozunk. Eleve hibás a kommunikáció, szerintem Karácsony ezt nem úgy fogja fel, hogy kikapott MZP-től, hanem hogy ezzel a lépéssel fognak jövőre nyerni Orbán ellen. Legalábbis remélem, de félek, hogy hibáztak. Logikusabb lett volna, ha MZP lép vissza, de láthatóan esze ágában sem volt, és ha nyer, jövőre hányóvödröt is kell vinnem a szavazófülkébe. Persze akkor is ha Dobrev nyer. Azt még érdekes lenne megnézni, hogy MZP (aki most hirtelen még a megszokottnál is pökhendibb) hogy fog irányítani egy ilyen vegyes, de inkább balos, liberális kormányt adott esetben. Nem tennék rá nagy összeget, hogy kihúzza a négy évet, és ha most Karácsony jól helyezkedik, és tudná Dobrev talán esélyesebb, ő legalább tuti nem számoltatna el, és az bejön a szociknak.
2021. okt. 11. 17:42
 53/54 anonim ***** válasza:
MZP nem tökéletes, de Orbánnál messze jobb. Én sem értek egyet néhány kijelentésével, de ezeken muszáj túllépni ha nem akarunk újabb Fidesz 4 évet... Villamosmérnöki végzettsége van, vagyis jó a logikája, nem lehet könnyen becsapni. Ez hasznos lehet még később, akár a zöld programnál.
2021. okt. 11. 19:05
 54/54 anonim ***** válasza:
2021. okt. 11. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!