Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak én látom MZP viselkedését...

Csak én látom MZP viselkedését álságosnak, és, hogy esze ágában se volt visszalépni?

Figyelt kérdés

Elsőre szimpatikusnak gondoltam, kicsit reménykeltőnek is éreztem, hogy végre egy pártokon kívüli, hiteles jelölt, rá is szavaztam. Viszont ez a lépés nem volt korrekt. Ő az első pillanatban azzal állt elő, hogy valamelyikük vissza fog lépni, míg KG szinte végig azt mondta ő nem fog. Ezek fényében hamar el lehett volna dönteni, hogy meg tudnak állapodni vagy sem, ennek ellenére MZP sokáig lebegtette a dolgot. Nem lehet, hogy ezzel akart magának egy kis ingyen reklámot, ha már sokkal kevesebből gazdálkodik? Plusz ezzel kicsit besározza KG-t.

Azt se tudom, hogy mennyire okos dolog ennyire beleszállni a Dk-ba, tudva, ha lesz kormányváltás az lesz a legnagyobb frakció?

2021. okt. 7. 00:48
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Nő létére: nem MZP gondolja hogy egy nő nem alkalmas vezetőnek, hanem Magyarországból nem nézte ki ezt a felvilágosultságot. Ezt nem egy interjúban elmondta. Nyugaton élt sokáig, ott ez tök természetes.
2021. okt. 8. 05:14
 32/54 anonim ***** válasza:
Nézzétek, a lényeg hogy a dolgok nem fekete fehérek. Másrészt igen, hallom a rádióban is ezt a súlyemelő bajnokság hasonlatot. De ez a politika, úgy látszik, és ez egyébként normális a politika szabályai szerint hogy így alkudoznak. Én már nem tudom mit higgyek, kinek higgyek, őszintén. Visszalép, nem lép vissza, mégis visszalép. Bele lehet bolondulni. Ma talán megtudjuk. Vagy nem.
2021. okt. 8. 06:54
 33/54 anonim ***** válasza:
25-ös, utolsó is vagyok, bölcs döntés volt Karácsonytól hogy visszalépett. Valakinek engednie kellett, még ha sajnálom is egy kicsit. Remélem Márki Zaynak sikerülni fog, vagy ha neki nem Dobrevnek, és hogy tényleg segítik egymást, és érdemi viták lesznek. (Bár tudom, népszerűtlen a férje miatt, de azért őt sem kellene piszkálni, elvégre összefogás van vagy mi.) Itt már tényleg majdnem mindegy ki lesz a miniszterelnök, úgyis közös a program, csak döntsék meg a rendszert.
2021. okt. 8. 22:41
 34/54 anonim ***** válasza:
64%
És, hogy mindenki boldog legyen, és béke legyen, elmegyek szavazni Márki Zayra. Sajnálom, ha bárkit is megbántottam.
2021. okt. 9. 10:57
 35/54 anonim ***** válasza:

Bár őszintén, valahogy félek rá szavazni. Nekem nagyon radikálisnak tűnik.

[link]

Az zavar benne, hogy azt mondta, a Fideszben van a legtöbb meleg. A Fidesz is radikális dolgokat mond az ellenzékre, de ha ezt csinálja az ellenzék is, akkor nem jobb a fidesznél. Még átgondolom, megnézem a mai vitát is.

2021. okt. 9. 16:22
 36/54 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha valaki meleg?
2021. okt. 9. 16:33
 37/54 anonim ***** válasza:
Ilyen kijelentést úgy gondolom, jóérzésű ember nem mond valakire, még ha az a valaki fideszes is. Semmi baj ha valaki meleg de mindenkinek a magánügye szerintem, nem kell szítani a további feszültséget, a gyűlölködést.
2021. okt. 9. 19:21
 38/54 anonim ***** válasza:
De ha nem baj ha meleg, miért baj ha azt mondják?
2021. okt. 9. 19:29
 39/54 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, tudod a padtársadról, hogy meleg. Ugye nem mondod be az iskolarádióba?
2021. okt. 9. 19:48
 40/54 anonim ***** válasza:
Ha a padtársam, bátyja aki osztályelnök és a "verjük a bzit" klub vezetője, a padtársam szerelmes verseket ír pasiknak miközben a "szerethessünk akit csak akarunk" csapat tagja, ráadásul ezeket leközölte korábban az iskolaújság... amikor elindulok az iskolaelnök választáson, lehet mondanám, hogy "én nem vagyok olyan ember, akinek az öccse nem válalhatja hogy meleg..."
2021. okt. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!