Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak én látom MZP viselkedését...

Csak én látom MZP viselkedését álságosnak, és, hogy esze ágában se volt visszalépni?

Figyelt kérdés

Elsőre szimpatikusnak gondoltam, kicsit reménykeltőnek is éreztem, hogy végre egy pártokon kívüli, hiteles jelölt, rá is szavaztam. Viszont ez a lépés nem volt korrekt. Ő az első pillanatban azzal állt elő, hogy valamelyikük vissza fog lépni, míg KG szinte végig azt mondta ő nem fog. Ezek fényében hamar el lehett volna dönteni, hogy meg tudnak állapodni vagy sem, ennek ellenére MZP sokáig lebegtette a dolgot. Nem lehet, hogy ezzel akart magának egy kis ingyen reklámot, ha már sokkal kevesebből gazdálkodik? Plusz ezzel kicsit besározza KG-t.

Azt se tudom, hogy mennyire okos dolog ennyire beleszállni a Dk-ba, tudva, ha lesz kormányváltás az lesz a legnagyobb frakció?

2021. okt. 7. 00:48
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Inkább maradok az eredeti álláspontomnál, nem megyek el szavazni, csak tavasszal.
2021. okt. 9. 20:15
 42/54 A kérdező kommentje:
Attól még szerintem ez nem jó érv. A homofóbiára nem az a megfelelő válasz, hogy te nem lehetsz homofób, mert meleg vagy. Értem én, hogy szándékosan fogalmaz radikálisan, mert így tudja megütni az ingerküszöböt, de, ha tényleg az ellenzék vezére akar lenni, akkor ezeken finomítani kell.
2021. okt. 9. 20:59
 43/54 anonim ***** válasza:
Mindezek ellenére mégis MZP-re szavazok. Nem akarom, hogy miattam győzzön a Fidesz. Mert ugye az a közvélekedés, hogy Gyurcsányt utálni kell. És remélem, majd finomít ezeken a dolgokon.
2021. okt. 10. 17:21
 44/54 anonim ***** válasza:
Az már nem közvélekedés, hogy Gyurcsányt utálni kell. Ők nyerték a legtöbb egyéni választókerületet az előválasztás első fordulójában. Átszavaznak rájuk az emberek, a különböző pártok szimpatizánsai. A gyurcsányozás már lepereg az emberekről.
2021. okt. 10. 17:24
 45/54 anonim ***** válasza:
Utálom már ezeket a youtube reklámokat is.
2021. okt. 10. 17:24
 46/54 anonim ***** válasza:
Ha ez lenne a helyzet, Karácsony nem lépett volna vissza. Ő tisztában van a közvélemény kutatásokkal. És az lenne a lényeg, hogy a nagy választásra hányan jönnének el, akik még nem szavaztak az előválasztáson, ez még csak az előválasztás volt.
2021. okt. 10. 17:29
 47/54 anonim ***** válasza:
Ez a helyzet, a számok ezt bizonyítják. Itt Egerben is 72%-kal nyert Berecz Mátyás, DK-s jelölt. A legkülönbözőbb pártok szimpatizánsai szavaztak át rá. Karácsony ezt benézte, és nem is tart vele senki a jobboldalra, sem a pártja, sem a szövetségesei.
2021. okt. 10. 17:32
 48/54 anonim ***** válasza:
Az lehet, de én most a mindent eldöntő választásról beszélek. Akkor ez mi? [link]
2021. okt. 10. 17:38
 49/54 anonim ***** válasza:
Ripost, mint forrás? Nincs több kérdésem. :D
2021. okt. 10. 17:40
 50/54 anonim ***** válasza:
Na jó, ebben igazad lehet. De én inkább Karácsonynak hiszek.
2021. okt. 10. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!