Csak én látom MZP viselkedését álságosnak, és, hogy esze ágában se volt visszalépni?
Elsőre szimpatikusnak gondoltam, kicsit reménykeltőnek is éreztem, hogy végre egy pártokon kívüli, hiteles jelölt, rá is szavaztam. Viszont ez a lépés nem volt korrekt. Ő az első pillanatban azzal állt elő, hogy valamelyikük vissza fog lépni, míg KG szinte végig azt mondta ő nem fog. Ezek fényében hamar el lehett volna dönteni, hogy meg tudnak állapodni vagy sem, ennek ellenére MZP sokáig lebegtette a dolgot. Nem lehet, hogy ezzel akart magának egy kis ingyen reklámot, ha már sokkal kevesebből gazdálkodik? Plusz ezzel kicsit besározza KG-t.
Azt se tudom, hogy mennyire okos dolog ennyire beleszállni a Dk-ba, tudva, ha lesz kormányváltás az lesz a legnagyobb frakció?
A szavazók majd döntenek.
Elfogadom, hogy elfogódott vagyok, Karácsony évek óta nem szimpatikus.
Nem tartom igazán tisztességes dolognak, hogy főpolgármester lett és 2,5 év után dobbantani akar.
De az én véleményem az, hogy ilyen emberrel nem lehet tárgyalni, aki "semmiképp nem lépek vissza" szöveggel indít.
Sokkal elegánsabb lett volna, ha azzal indít, hogy "én végeztem előrébb, de megfelelő indokokkal meggyőzhető vagyok"
Azt se hittem volna el neki, de elegánsabb lett volna :D
Én tisztességes ember vagyok, de nem szeretem, ha baleknak néznek emiatt. MZP-vel pont ezt csinálta Karácsony, én teljesen megértem, hogy nem lép vissza.
Az egyetlen hiba az volt, hogy leült egyáltalán ezzel az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!