Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak én látom MZP viselkedését...

Csak én látom MZP viselkedését álságosnak, és, hogy esze ágában se volt visszalépni?

Figyelt kérdés

Elsőre szimpatikusnak gondoltam, kicsit reménykeltőnek is éreztem, hogy végre egy pártokon kívüli, hiteles jelölt, rá is szavaztam. Viszont ez a lépés nem volt korrekt. Ő az első pillanatban azzal állt elő, hogy valamelyikük vissza fog lépni, míg KG szinte végig azt mondta ő nem fog. Ezek fényében hamar el lehett volna dönteni, hogy meg tudnak állapodni vagy sem, ennek ellenére MZP sokáig lebegtette a dolgot. Nem lehet, hogy ezzel akart magának egy kis ingyen reklámot, ha már sokkal kevesebből gazdálkodik? Plusz ezzel kicsit besározza KG-t.

Azt se tudom, hogy mennyire okos dolog ennyire beleszállni a Dk-ba, tudva, ha lesz kormányváltás az lesz a legnagyobb frakció?

2021. okt. 7. 00:48
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
22%
Nem szúrta hátba Márki-Zay-t, az egész szarkavarás csak arra ment ki, hogy bármit csinál Karácsony, fikázhassák MZP trolljai.
2021. okt. 7. 13:01
 22/54 anonim ***** válasza:

A szavazók majd döntenek.

Elfogadom, hogy elfogódott vagyok, Karácsony évek óta nem szimpatikus.

Nem tartom igazán tisztességes dolognak, hogy főpolgármester lett és 2,5 év után dobbantani akar.

De az én véleményem az, hogy ilyen emberrel nem lehet tárgyalni, aki "semmiképp nem lépek vissza" szöveggel indít.

Sokkal elegánsabb lett volna, ha azzal indít, hogy "én végeztem előrébb, de megfelelő indokokkal meggyőzhető vagyok"

Azt se hittem volna el neki, de elegánsabb lett volna :D

Én tisztességes ember vagyok, de nem szeretem, ha baleknak néznek emiatt. MZP-vel pont ezt csinálta Karácsony, én teljesen megértem, hogy nem lép vissza.

Az egyetlen hiba az volt, hogy leült egyáltalán ezzel az emberrel.

2021. okt. 7. 14:15
 23/54 anonim ***** válasza:
Márki-Zay is polgármesterség után akar dobbantani. Elvárni mástól olyat meg nem tisztességes, amit az illető maga sem vállalna.
2021. okt. 7. 14:22
 24/54 A kérdező kommentje:
Azért ezt a 80%-os átszavazást erősnek érzem. Meg ez a nagy közvéleménykutatósdi is elég vicc. Értem én, hogy a fidesz mindent grammra pontosan kimér, de nem kéne ezt átvenni. Ez az előválasztás pont arról kéne szóljon, hogy maga egy nagy közvélemény kutatás, ki a jobb jelölt. Arról beszélni, hogy ki fogja jobban megszólítani a bizonytalanokat áprilisban pedig egy vicc. Pont azért bizonytalanok, mert kb akkor fogják eldönteni kire voksolnak. A picsogást se értem, hogy szövetkezni kell Dobrev ellen. Ahelyett húzták volna meg a kampányt, járták volna az országot.
2021. okt. 7. 17:07
 25/54 anonim ***** válasza:
56%
Személy szerint csalódtam Márki Zayban, a Dobrev Klárás kijelentése miatt, hogy nő létére képes volt ilyen nagy teljesítményre, ezt nem egészen tudtam hova rakni. Az sem szimpi, amit Karácsonyról mondott, hogy "a villamos megérkezett." Ez nagyon nem volt szép tőle. Hogy köztük mi történhetett, amiért Karácsony hamarabb tett bejelentést, nem tudhatom. Az is lehet, hogy valamiért megvolt rá az oka. Őszintén már elegem van ebből az egészből. Valahogy Fekete Győr sem szimpi már, hogy beállt Márky Zay mellé, pedig először rá szavaztam. Most már bánom. Karácsony megfontoltabbnak, nyugodtabbnak, kevésbé indulatosnak tűnik. Nem látok abban semmi rosszat, hogy ragaszkodik ahhoz, amit jónak gondol, és nem mond le, ő ezt már kezdettől fogva közölte Márki Zay-val. Ez nem hatalomvágy kérdése. Ha nem szavazhatok rá, már nem is lesz kedvem elmenni.
2021. okt. 7. 21:31
 26/54 anonim ***** válasza:
Utolsó, a NER hőse leszel ezzel a mentalitással.
2021. okt. 7. 21:55
 27/54 anonim ***** válasza:
44%
Márki-Zay = fidesz 2.0
2021. okt. 7. 22:17
 28/54 anonim ***** válasza:
44%
Miért lennék? Az már mindegy végül is, ki lesz a jelölt. Úgyis közösen fognak kormányozni, vagy nem? Tavasszal meg szavazok Viktor ellen, bárki is legyen az. Egyébként meg őszintén szólva nem értek a politikához, szóval nem tudok igazán bölcs döntést hozni.
2021. okt. 7. 22:53
 29/54 anonim ***** válasza:
Vagy akkor mindenki mondjon le Márki Zay vagy valaki, akár Dobrev javára, nekem az is jó lenne, csak hagyják abba ezt a bizonytalanságban tartást. Akkor meg viszont felesleges megtartani a választást, mert nem kérdezik meg az emberek véleményét.
2021. okt. 7. 23:03
 30/54 A kérdező kommentje:
Igen, ez a nő létére ilyen eredményt elért mondatot nehéz hova rakni. Ezt a beszólást még OV is megirigyelné, még annyival kellett volna kiegészíteni, hogy asszonyság. De nagyon unszimpatikussá vált azáltal, hogy nekiállt nyilvánosan hisztizni, zsarolni, vagdalkozni.
2021. okt. 7. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!