Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Boltok bezárása. Ennek mi...

Boltok bezárása. Ennek mi értelme? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Ha van egy kicsi ruhabolt például a tescoba, annak be kell zárnia, de a tesconak nem, mert élelmiszerbolt, de ruhát ugyanúgy kapsz ott is. Ennek mi az értelme, hogy a kisvállalkozót ennyire megszivatják? Ugyanabban az épületben van mind a kettő ...
2021. márc. 6. 22:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

40

Nem,en jóval magasabb szinten vagyok mint ti

2021. márc. 14. 13:02
 42/48 anonim ***** válasza:
#41: Jaja, mindig ezt hiszik az ostobák. De semmi baj, biztos jól elvagy így a kis világodban.
2021. márc. 14. 13:05
 43/48 anonim ***** válasza:

42

Igen nagyon jól elvagyok,nem kell aggódnod emiatt

2021. márc. 14. 13:07
 44/48 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy mi a legmagasabb végzettséged és ha az egyetem akkor milyen szakon végeztél? :)
2021. márc. 14. 13:23
 45/48 anonim ***** válasza:
49%

44

OKJ informatikus.Kar hogy sokan a végzettség alapján mérik fel mások értelmi szintjét.Rengeteg diplomást ismerek akik olyan hülyék egyébként mint a segg.A te színvonalad is meglátszik arról hogy ez alapján méred fel mások értelmi szintjét

Egyébként már nagyon kezdtek untatni úgyhogy jó lenne ha elorukkolnatok valamivel :S

2021. márc. 14. 13:28
 46/48 anonim ***** válasza:
#45: Nem csoda, hogy nem tartod fontosnak a végzettséget, ha egy OKJ-val rendelkezel. A helyedben én is lehet így kiborulnék ha megkérdeznék mit végeztem. A legjobb vedekezés a támadás. Egyébként meg nem kell megsértődni, te jöttél azzal, hogy magasabb szinten vagy. Nem ártana valamivel alá is támasztani azonkívül, hogy te milyen okos vagy, mert nem hiszel a vírusban.
2021. márc. 14. 13:36
 47/48 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert ha például diplomával rendelkeznél, akkor írtál volna egy szakdolgozatot, ahol bizony érvelni kell, forrásokat felhasználni és egyéb technikákat, tehát nem mondanád azt, hogy a vírus nem létezik, hiszen utána tudnál nézni többforrásból is még akkor is, hogyha nem ez a szakterületed ... google it. :).

Nem szégyen OKJ-val rendelkezni ...

De informatikusként tisztába kéne lenned azzal, hogy a neten mi valódi és mi nem valódi .. ezzel azt értem, hogy ezeket a "vírus nem létezik" dolgokat ki kellene szűrnöd ... :)

De amúgy gondolom már annyi konteos tartalmat fogyasztottál a neten, hogy faebook-on és youtube-on is szinte csak a konteos és vírustagadós kontentek jelennek meg nálad és semmi más - mert az AI tudja, hogy ez érdekel téged és így ezt nyomja a képedbe és nem az igazságot ...

Szóval nem feltétlen tehetsz arról, hogy ennyire "sügér" vagy inkább az a probléma, hogy ilyen tartalmakat kezdtél el nézni és belecsöppentél abba, mint amiben sokan mások, hogy már csak ezt látod ...

Ajánlom Netflixen a social dilemma dokumentum filmet - és akkor rájössz, hogy most miről beszéltem feljebb.

Nekem vannak még amúgy orvos ismerősök is, akik covid "kórházban" dolgoznak jelenleg .. szerinted ők is megkérdőjelezik a vírus létezését? Ha megtudnám oldani azt, hogy bemehess esküszöm megoldanám, hogy lásd mi folyik ott bent, de sajnos ez nem így működik.

2021. márc. 14. 14:37
 48/48 anonim ***** válasza:
Annyit én is hozzátennék, hogy természetesen nem szégyen szerintem sem, ha valaki OKJ-val rendelkezik, sőt az sem, ha csak egyérettségivel, nem ez a lényeg. A kérdező nagyon jól megfogalmazta a lényeget.
2021. márc. 14. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!