Boltok bezárása. Ennek mi értelme? Részletek lejjebb.
40
Nem,en jóval magasabb szinten vagyok mint ti
42
Igen nagyon jól elvagyok,nem kell aggódnod emiatt
44
OKJ informatikus.Kar hogy sokan a végzettség alapján mérik fel mások értelmi szintjét.Rengeteg diplomást ismerek akik olyan hülyék egyébként mint a segg.A te színvonalad is meglátszik arról hogy ez alapján méred fel mások értelmi szintjét
Egyébként már nagyon kezdtek untatni úgyhogy jó lenne ha elorukkolnatok valamivel :S
Csak azért kérdeztem, mert ha például diplomával rendelkeznél, akkor írtál volna egy szakdolgozatot, ahol bizony érvelni kell, forrásokat felhasználni és egyéb technikákat, tehát nem mondanád azt, hogy a vírus nem létezik, hiszen utána tudnál nézni többforrásból is még akkor is, hogyha nem ez a szakterületed ... google it. :).
Nem szégyen OKJ-val rendelkezni ...
De informatikusként tisztába kéne lenned azzal, hogy a neten mi valódi és mi nem valódi .. ezzel azt értem, hogy ezeket a "vírus nem létezik" dolgokat ki kellene szűrnöd ... :)
De amúgy gondolom már annyi konteos tartalmat fogyasztottál a neten, hogy faebook-on és youtube-on is szinte csak a konteos és vírustagadós kontentek jelennek meg nálad és semmi más - mert az AI tudja, hogy ez érdekel téged és így ezt nyomja a képedbe és nem az igazságot ...
Szóval nem feltétlen tehetsz arról, hogy ennyire "sügér" vagy inkább az a probléma, hogy ilyen tartalmakat kezdtél el nézni és belecsöppentél abba, mint amiben sokan mások, hogy már csak ezt látod ...
Ajánlom Netflixen a social dilemma dokumentum filmet - és akkor rájössz, hogy most miről beszéltem feljebb.
Nekem vannak még amúgy orvos ismerősök is, akik covid "kórházban" dolgoznak jelenleg .. szerinted ők is megkérdőjelezik a vírus létezését? Ha megtudnám oldani azt, hogy bemehess esküszöm megoldanám, hogy lásd mi folyik ott bent, de sajnos ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!