Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Boltok bezárása. Ennek mi...

Boltok bezárása. Ennek mi értelme? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Ha van egy kicsi ruhabolt például a tescoba, annak be kell zárnia, de a tesconak nem, mert élelmiszerbolt, de ruhát ugyanúgy kapsz ott is. Ennek mi az értelme, hogy a kisvállalkozót ennyire megszivatják? Ugyanabban az épületben van mind a kettő ...
2021. márc. 6. 22:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
#30: Látod ez az, hogy reálisan nézve nem tudná bizonyítani még akkor sem, ha teszem azt igaza lenne. Ebben teljesen igazat adok neked. Nem is várta el tőle senki, hogy bizonyítsa. Hiheti valaki azt, hogy nem létezik a vírus, vagy hogy nem veszélyes, szíve joga. De nem tudom miért kell ilyen kamu szöveggel jönni a bizonyítékokról, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy nem rendelkezik, nem rendelkezhet ilyesmivel.
2021. márc. 11. 13:57
 32/48 anonim ***** válasza:
Én a geoid alakú Föld egylethez csatlakoztam,eléggé gáz ha te a laposfold egylethez tartozol.Jo ha nem akarod hogy bebizonyítsam neked,bánja a tököm.Bar amiket mondanék az túl magas lenne neked.Jobb is ha nem égsz be :) Menjél imádkozzal Cecikenek miközben beléd nyomják valamelyik vakcinát te virusrettego
2021. márc. 12. 17:42
 33/48 A kérdező kommentje:

32: Az be van bizonyítva, hogy a föld geoid. Az nincs bebizonyítva, hogy lapos. Ugyanúgy bevan bizonyítva, hogy a vírus létezik, de nincs bebizonyítva az, hogy nem létezik.

Nem vagyok vírusrettegő, szerintem itt a többség sem az. Annyi, hogy van bennünk némi ész, hogy tudjuk, hogy valós a probléma.

Én köszönöm szépen, de az oltást nem kérem, ha kérném se kapnám meg 27 évesen egészségesként, főleg úgy hogy pár hónappal ezelőtt átment rajtam. A tünetek az fejfájás és hányás volt. Viszont két személyt ismerek akik elhunytak, az egyiknek semmi problémája nem volt, a másiknak alapból súlyos betegsége volt, tehát igazából nem a vírus volt a mérvadó ok. Viszont ismerek olyan idős személyt is, akinek semmilyen problémája nincsen úgyhogy koronás. Szóval emberfüggő ...

2021. márc. 12. 17:47
 34/48 anonim ***** válasza:

32

Ezt nem neked írtam hanem a 31-esnek csak elfelejtettem számot írni

Hogyan van bebizonyitva hogy a vírus létezik?

Pont azokban nincs ész akik bedőlnek ennek a csalásnak

2021. márc. 12. 17:52
 35/48 anonim ***** válasza:

#32, #34: Én nem félek a vírustól, te viszont rettegsz egy háttérhatalomtól, rettegsz a korlátozásoktól, rettegsz az oltástól, rettegsz mindentől. Aki retteg kettőnk közül, az te vagy.

#33: Hagyd rá, nincs kihez beszélni, meg van róla győződve, hogy ő mindent tud, de más mindenki hülye.

2021. márc. 12. 18:23
 36/48 anonim ***** válasza:

35

Dehogynem,rettegsz a vírustól és az oltastol.Nem rettegek a háttérhatalomtol.A korlátozásokat leszarom.Az oltastol sem rettegek

De azért csak folytasd a vagdalozast a sötétben.Nagyon gyenge vagy

2021. márc. 12. 18:31
 37/48 anonim ***** válasza:
#36: Ha nem rettegnél, akkor nem találnál ki kínodban ilyeneket, mint amit az állítólagos bizonyítékaidról írtál. De nem is baj, ezzel legalább elárultad magad, hogy mennyire szavahihetetlen vagy.
2021. márc. 12. 18:46
 38/48 A kérdező kommentje:
36: Ha nem rettegsz az oltástól akkor megkaphatod nem? Ha a korlátozásokat is "lekakilod" - akkor meg nem mindegy számodra ez az egész? Ha tényleg nem érdekel a téma minek írsz? :)
2021. márc. 12. 19:02
 39/48 anonim ***** válasza:
56%

37

Ez a kommented teljesen értelmetlen mert nincsenek osszefuggesben egymással az allitasaid.Szedd össze magad kérlek mert már értelmetlensegeket írsz

38

De minek oltassam be magam egy nem létező dolog ellen?Engem érdekel ez a téma és jót szórakozok ahogyan a virusrettegok, oltasrettegok és Covid hívők vergodnek a saját ostobasagaik miatt :D

2021. márc. 14. 12:24
 40/48 anonim ***** válasza:
#39: Csak épp azt nem veszed észre a nagy szórakozásod közepette, hogy mind közül te vagy a legostobább :)
2021. márc. 14. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!