Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Boltok bezárása. Ennek mi...

Boltok bezárása. Ennek mi értelme? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Ha van egy kicsi ruhabolt például a tescoba, annak be kell zárnia, de a tesconak nem, mert élelmiszerbolt, de ruhát ugyanúgy kapsz ott is. Ennek mi az értelme, hogy a kisvállalkozót ennyire megszivatják? Ugyanabban az épületben van mind a kettő ...
2021. márc. 6. 22:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
#20: Nem gondolom, hogy azok miatt van, akik a házból kilépve nem hordják, nem is mondtam ilyet, nem tudom ezt honnan veszed. Ami szerintem nem jó, hogy a boltban, buszon, zárt terekben sem hordják az emberek rendesen. De azt sem gondolom, hogy önmagában csak emiatt terjedne, viszont nem is tesz jót. Én egy idő után észre sem veszem hogy rajtam van, komolyan nem értem minek trükközni vele. Legalább azt a néhány percet amíg az ember bemegy vásárolni, ki lehetne bírni úgy is, hogy szabályosan hordja.
2021. márc. 9. 09:28
 22/48 anonim ***** válasza:

19

Igen okos vagyok és megfejtettem a titkot amire egy 50-es IQ-val rendelkező ember is képes lenne.Aha,szóval miattam tartanak tovább a korlátozások.Ez tényleg nagyon logikus kijelentés.En tökéletesen el vagyok itthon,van munkám úgyhogy nem tudom mit is kéne nekem elviselni?

2021. márc. 10. 13:05
 23/48 anonim ***** válasza:
#22: Nyilván nem egy ember miatt, viszont ha tömegesen csinálják ugyanazt annak már van hatása. De remek, akkor te ezek szerint betartod a szabályokat, a korlátozások pedig nem zavarnak. Nincs akkor semmi probléma, mindenki elégedett lehet.
2021. márc. 10. 13:28
 24/48 anonim ***** válasza:

23

Milyen hatása van ha nem létezik a Covid?Nem tartok be értelmetlen szabályokat,nem vagyok gyáva agymosott birka.A korlátozások abszolút nincsenek hatással rám.Igen elégedett vagyok nagyon is,főleg az szórakoztat ahogyan a virusrettegok és a Covid hívők vergodnek amiért nem mehetnek külföldre nyaralni, edzőterembe menni stb

2021. márc. 10. 23:07
 25/48 anonim ***** válasza:

"nem vagyok gyáva agymosott birka"

Dehogynem, birka vagy, aki elhiszi, hogy nincs Covid. Mostanában nagyon népszerű ez a nézet, beálltál a sorba, birka.

2021. márc. 10. 23:17
 26/48 anonim ***** válasza:

25

Ez tény hogy nincs Covid,te meg félre lettél vezetve úgyhogy menjél keresd meg a pasztorodat

2021. márc. 10. 23:20
 27/48 anonim ***** válasza:
#26: Tény, hogy buta birka vagy, ahogy az is tény, hogy az alacsonyabb intelligenciával rendelkező emberek körében népszerű a Covid létezésének tagadása, de semmi baj, ne aggódj emiatt, megvan neked is a helyed a társadalomban.
2021. márc. 10. 23:43
 28/48 anonim ***** válasza:
57%

27

Kár hogy én be tudom bizonyítani hogy a Covid nem létezik ezzel szemben te nem tudod bebizonyítani hogy létezik.Ez a nagy helyzet kérem szépen

2021. márc. 11. 01:22
 29/48 anonim ***** válasza:
#28: Ha be tudnád bizonyítani, akkor már rég bebizonyítottad volna. Nekem nem kell bizonygatnom egy nyilvánvaló dolgot csak azért, hogy a sötét elmék is megértsék. Javaslom csatlakozz a laposföld-hívő egylethez, ott aztán jól elcsacsoghattok majd a tévképzeteiteken.
2021. márc. 11. 01:48
 30/48 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt sokkal nehezebb bebizonyítani, hogy nincs, mint hogy van. Ha sikerülne esküszöm felemellek Nobel díjig. Bizonyítani, hogy van azt viszont roppant egyszerű. Mintát veszel és nagyon nagyon nagyon nagyon belenagyítassz - és megtalálod a kis vírucskákat, hogy mosolyognak rád. Persze ennyire nem egyszerű, kell hozzá némi háttértudás, amit évekig oktatnak majd számodra egy egyetemen. :)
2021. márc. 11. 02:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!