Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem bírják nyugton...

Miért nem bírják nyugton kivárni a járvány végét és a gazdaság újraindításán izgágáskodnak?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 21. 23:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Talán mert nem sík hülyék, és egy pár százalékos fertőződéssel járó járvány miatt nem szeretnék nyomorba dönteni a teljes gazdaságot.
2020. ápr. 21. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert a jelenlegi helyzet hosszútávon nem fenntartható! Rengeteg ember veszíti el a munkáját. Az emberek pszichésen nem bírják sokáig a bezártságot. Így is megszaporodtak a családon belüli erőszakos esetek!

Ha túl sokáig van kijárási tilalom, elképzelhető hogy több áldozata lesz később (közvetlen vagy közvetve) mint a vírusnak.

Gondolj bele, mi van akkor ha egy 4 tagú családnak nincs bevétele, mert munkanélküliek lettek, de enni meg muszáj?

2020. ápr. 21. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Egy 0,01% mortalitási arányú vájrusz esetén teljesen értelmetlen volt bedönteni a világot.
2020. ápr. 21. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire ott lazítanak,ahol a járványgörbe lefelé megy. Ott is úgy, hogy ha negatív változás jönne, újra szigorítanak.
2020. ápr. 21. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert enni kell, a számlákat fizetni kell.
2020. ápr. 21. 23:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért az furcsa, hogy egy hónap után már mindenkit az éhenveszés fenyeget. Ti nem szoktatok, legalább minimális pénzt félre tenni?
2020. ápr. 21. 23:49
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
Valószínűleg több pénz van a számlámon, mint amit te valaha megkerestél, de még az értékpapír számlámon is több van, mint az éves fizud. Engem a szabadságjogaim felesleges korlátozása háborít fel.
2020. ápr. 21. 23:53
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Akkor viszont ne papolj pls arról, hogy kinek hogyan kellene élni az életét, mert a matekkönyvön kívül nem sok mindent tettél le eddig az asztalra
2020. ápr. 22. 00:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Én magát az asztalt tettem le. Az pont elég szerintem.
2020. ápr. 22. 00:09
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

"Igen, bár ez nem túl nagy teljesítmény, úgy h. 15 vagyok."

Ezen szakadok gecc xd

Azért izgágáskodnak a gazdaság ujraindításán mert ha befosik a gazdaság akkor az nagyon nagy baj mindenkire nézve. Függetlenül attól h neked van most per pillanat otthon mindened, a hatása téged is elér.

2020. ápr. 22. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!