Másnak is feltűnt ez az erőteljes társadalmi széthúzás a koronavírus kapcsán? (Bővebben lent)
Olyan érzésem van, mintha ebben az országban csak a két véglet létezne.
Vannak akik rettegve ülnek az otthonaikban, ha rajtuk múlna, akár még évekig is fent tartanák ezeket a korlátozásokat, és lehurrogják azokat, akik felteszik a kérdést, hogy valóban jó ötlet-e ez a teljes társadalmi elzárkózás. És vannak akik azt mondják, hogy ez csak egy influenza szerű vírus, szabadon kéne engedni a terjedését, kár emiatt tönkre tenni a gazdaságot, és lehurrogják azokat, akik jobban félnek a vírustól, és féltik az idős rokonokat.
A helyzet az, hogy szerintem mindkét "tábornak" igaza van. Miért nem lehet a helyén kezelni ezt a vírust? Egyértelmű, hogy veszélyesebb ez a vírus mint az influenza, de az is egyértelmű hogy a védekezés miatt kinyírt gazdaság is ugyanolyan veszélyes. Miért jó megint ez a széthúzás? Miért nem lehet valamilyen köztes megoldást kitalálni? Tudom, tudom álmodj királylány, és hogy innen a fotelből könnyű osztani az észt, de akkor sem értem miért jó, ami most történik az országban meg a világban. Nem hiszem el, hogy csak ez a két véglet létezik.
akit anyuciék eltartanak, vagy kapja a nyugdíjkát, vagy az állam csecsén lóg, az habzó szájjal, vérben forgó szemekkel #mraggyotthonozik
aki munkából él, illetve élne meg, ha nem rúgták volna ki a hisztéria miatt, annak meg tele van a töke az idiótákkal és a pánikkeltőkkel, de legfőképp a dilettáns kurmánnyal
Vannak okosok és buták. Ennyi.
Az, aki azt hiszi, hogy ha sokáig bezárkózunk, a vírus majd megunja, és eltűnik, az buta.
A vírusnak akkor lesz vége, ha van védőoltás, de az a jelenlegi információk szerint még legalább 1-1,5 év.
Kérdés, hogy addig hogyan tovább. Vajon ennyi ideig fenn tarthatóak a jelenlegi korlátozások?
"Vajon ennyi ideig fenn tarthatóak a jelenlegi korlátozások"
Még másfél évig?!
Ember, mit szívsz? Másfél hónapba is beledöglünk, ha ez az őrület folytatódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!