A kapitalizmusban, piacgazdaságban ha nincs diplomám akkor örökké csóró leszek és a társadalom meg fog vetni?
Itt akarom hagyni az egyetemet mert egyáltalán nem érdekel ez a szak,amin tanulok,nem szeretem ezt csinálni és nem akarok ebben dolgozni.
De még ha el is végzem az egyetemet,akkor sem akarok ebben dolgozni.Utálom ezt az egészet.
Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel,elcsesztem az egészet.A szocializmusban minden sokkal egyszerűbb lett volna,tanultam volna valami szakmát és boldogan meglettem volna a szülőfalumban.Lett volna jó fizetésem,meg lettem volna becsülve,nem hajtottak volna agyon.Nem kellett volna versenyezni (fúj) meg nem lenne ilyen kilátástalan az életem.
Te aztán tudod mit akarok..
Megmomdtam elmegyek szakmát tanulni de ebben a fosban akkor se akarok elhelyezkedni.Annyira hidegen hagy ez az egész hogy kb minden előadáson bealudtam,alig bírtam ébren maradni.Elcsesztem az egész életem azzal,hogy ide jöttem.
Elmegyek CNC forgácsolónak vagy valaminek,az legalább normális munka,nem úgy mint az ilyen semmitérő HR meg marketing
"Elmegyek CNC forgácsolónak vagy valaminek,az legalább normális munka,nem úgy mint az ilyen semmitérő HR meg marketing"
Na végre valami használható ötlet, még egy emberrel többet tudunk kizsákmányolni, dől a lé, dől a lé :D
Mondjuk szórakoztató, hogy már mennyire öntudatosan néz le más szakmákat, azért ne lepődj meg, ha téged is hasonlóan fognak lenézni.
"Nyugodtan menj CNC forgácsolónak, ha az tetszik, és nem a marketing. Ne hallgass a károgókra. Csináld azt, amit szeretnél."
Én nem károgok, hanem örülök, hiszen újabb ember akit kizsákmányolhatunk.
Amúgy viccet félre téve, én úgy gondolom, hogy az egyetem volt pár Hr és marketinges tárgya attól még nem kell semmitérőnek nevezni azokat a szakmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!