Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja Gyurcsány egymásn...

Miért akarja Gyurcsány egymásnak uggrasztani, a magyarokat?

Figyelt kérdés
Szinte minden választás előtt, amióta a külhoni magyaroknak van szavazati joga, ő hasonlóan cselekszik, mint 2004-ben is. Ennyire beakadt a lemez? Nem a nemzet egyesítése lenne az egészséges politika? Ez olyan mint amikor valaki megpróbálna hidat építeni a szakadék fölé, de más megpróbálná lerombolni, mert szerinte jobb lenne tovább mélyíteni a mélységét. Nem igaz az, hogy nem viselik, és nem tapasztalják szavazatuk súlyát. Erős anyaország nélkül, erős külhoni magyarság se létezhetne. Egy felelősségteljes, egészséges gondolkodású, nemzeti érzésű kormányfőnek ugyanúgy kell viselnie a külhoni magyarok sorsát is a vállán, hogy megmaradjanak, és mert minden magyarnak joga van azon a szinvonalon élni mint az anyaországiak. Megérdemlik, hogy őket ne román, szerb, ukránként kezeljék, hanem magyarként. Abszurd, hogy egyesek, még mindig így kezelik őket, és úgy is bánnak velük, mintha valami bevándorló migránsok lennének. Ez a balos, és a szociálista, balos, Gyurcsányista propaganda eredménye.

2019. jún. 30. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Tévedsz nem ezek a jó erkölcsű magyarok, ahonnan én jöttem ott a megbékélésre és az összefogásra, összetartásra törekszünk. Nem az ellenségeskedésre meg a gyűlöletszításra. A magyarok nagyon is jól tudják, hogy ki áll ki értük Európában, ki segíti őket, ki támogatja őket. Ki adott nekik államadósságot, sza azati jogot. A legnagyobb részük ezért is a Fideszre szavaz, de persze ott is vannak akik csak a gyűlöletet szítják.
2019. júl. 2. 15:40
 62/66 anonim ***** válasza:
Az a baj ha valaki végigolvassa a hozzászólásaidat sajnos azt látja a te lelkedben nem kicsit munkál a gyűlölet. Az erkölcseidről szintén mindent elmondasz azzal, hogy Magyarország valaha volt legkorruptabb kormányát tudod támogatni. Az a szerencse és remélem tudják a határon túliak is, hogy mi itt tisztában vagyunk vele a nagyon nagy többségük nem ilyen, mint te!
2019. júl. 2. 16:19
 63/66 A kérdező kommentje:
Mindent elmondanak rolad ezek a rágalmazások. Amikor végigolvasom a válaszokat, elfog a hányinger. Annyi mindent megtett, megadott ez a kormány a határon túli magyaroknak, de az anyaországiaknak is... De te ettől függetlenül, a Gyurcsányista ellenzék mellé állsz, hogy megpróbáld szétb*szni amit a kormány felépített...
2019. júl. 2. 16:26
 64/66 A kérdező kommentje:
Nagy bajban lenne az ország, de a határon túli magyarok is, hogyha ők irányítanák az országot.
2019. júl. 2. 16:27
 65/66 anonim ***** válasza:
62%

Csakhogy az államok nem nemzetek, hanem földrajz alapján vannak töki!

Attól, hogy vannak ott magyarok (ezt nem vitatom, nemzetiségileg, vérben, lelkületben lehetnek tiszta magyarok), Erdély MA már NEM Magyarország államigazgatási területe!

Én azt mondanám:

CSAK az szavazhasson, akire, vagy akinek maximum 2 lépcsősen egyenesági, még/már ÉLŐ(tehát az "a gyerekem ha majd oda akar költözni 10 év múlva 18 évesen" indok semmis) rokonára (nagyszülő, szülő, gyermek, unoka) a kormány döntései, törvényei AZONNAL, KÖZVETLEN hatással vannak!

Teljesen mindegy ki az elnök! A lényeg a kormányPÁRT! Ugyanis a parlamentben ülők azok, akik a hivatalosság kedvéért voksolnak. Az elnök is csak akkor tudja érvényesíteni az akaratát, ha legalább a látszata megvan annak, hogy szavazás történt. Viszont ha a pártja nem lenne akkora emberszámmal a parlamentben (nagyban meghatározza a listás szavazás ezt a számot) akkor nem tudna úgy ugrálni.

És az, hogy melyik párt alakíthat kormányt, nagyrészt a listáson múlik.

...

Ha szüleim és a tesóm már nem élnének, akkor én sem mentem volna haza szavazni. Mivel nem ott élek, ami törvénymódosítást a fidesz elfogad, az rám nincs kihatással, így nem is szólnék bele.

Mondjuk én pontosan ezért is léptem le Magyarországról 2013-ban, még időben. (A Távol-Keletre, mielőtt még előjönne az osztrák-német-angol mosogató-takarító-gyorséttermes mantra.)

Hogy ne kelljen Vitya ÉS a fidesz ÉS a fidesz szavazók hülyesége miatt szenvednem.

K. N.

2019. júl. 3. 01:34
 66/66 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy rengeteg külhoni magyar nem szavaz egyáltalán, nos nem kétséges vannak akik igen de az arány mondhatni jelképes.. HA magyarország igazán akarna változtatni akkor változtatna. Sajnos nagyon sokan a külhoni magyarokra fogják azt,hogy ők tartják fenn a fideszt. Pedig a választás eredménye legfőképp az anyaországon múlik.. A választás az ő kezükben van igazán..

Amúgy ne törődj az itt elhangzottakkal kérdező, a legtöbb magyar ember nem így gondolkodik, ezt első kézből tudom! Ahogy nagyjából elolvastam amit itt írtak azt annak a javát egy ember írta. Biztos van elég gondja és itt vezette le a frusztrációját :) A logikája alapján ha ő elutazik japánba akkor ő japán lesz...

Aki nem éli ezt az nem tudja, neki az már külföld és fogalmam sincs arról,hogy mi mit gondolunk. Max van egykét élménye és akkor el van ítélve az egész dolog. NE törődj vele :) Olykor piszok nehéz ez a megosztottság, de ugyanolyan olyan magyarok vagyunk és ne várj elismerést mástól mert ezt neked kell eldöntetni! Aki pedig azt mondta,hogy migránsok vagyunk annak pedig üzenem,hogy nyazsgem!

2019. júl. 3. 02:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!