Miért akarja Gyurcsány egymásnak uggrasztani, a magyarokat?
"Egy felelősségteljes, egészséges gondolkodású, nemzeti érzésű kormányfőnek ugyanúgy kell viselnie a külhoni magyarok sorsát is a vállán, hogy megmaradjanak"
Kellene. Az Orbán kormány mivel támogatja a határon túli magyarság megmaradását?
A kérdező egy sorosista csicska pista aki benyalt gyurcsány turcsány valagába. Te liberálgyurcsányista kicsi bicska csicska simicska, szőrös talpú román vizsla. Valld be te dobrevfejű hülye tetű, hogy miért vagy te ilyen félkegyelmű hülye eszű?
Elmútnyócév van még mindig 2019 -ben, hála neked gyurcsányista gizda , penészes trapista.
Gyurcsány? Na kedves kérdező:
Én születésemtől fogva itt élek ebben az országban. Jelenleg is abbam a városbanb ahol születtem. Viszont a kalhelyem nem.itt vanb hanem, egy másik településen -most ezt nem részleteznémb miért. A lényeg hogy ha szavazni akarok, akkor vagy elutazok a papíron szereplő helyre és az ottani szavazókörben leadhatom a voksomat az ottani jelöltek valamelyikére, vagy előtte intézhetem az átregisztrálást, hogy itt helyben voksolhassak az országos listára -az egyéni jelöltek esetében nem élhetek állampolgári jogommal...
Ezzel.szemben ha valaki egyetlen percet sem tartózkodott ebben az országban, tulajdonképpen a magyar törvényhozásnak semmi jelentősége sincs az ő életére, az jóval egyszerűbben teheti meg ugyanezt.
Számára teljesen tét nélküli az egész, míg aki itt él és a saját bőrén érzi a következményeket, annak számára jóval nagyobb lenne a jelentősége.
Én sem akarok az ukrán, szerb, szlovák vagy román vezetésbe beleszólni; joggal várom el, hogy ők se tegyék ezt a magyat törvényhozással...
A kérdező egy sorosista csicska pista aki benyalt gyurcsány turcsány valagába. Te liberálgyurcsányista kicsi bicska csicska simicska, szőrös talpú román vizsla. Valld be te dobrevfejű hülye tetű, hogy miért vagy te ilyen félkegyelmű hülye eszű?
Elmútnyócév van még mindig 2019 -ben, hála neked gyurcsányista gizda , penészes trapista.
"Én sem akarok az ukrán, szerb, szlovák vagy román vezetésbe beleszólni; joggal várom el, hogy ők se tegyék ezt a magyat törvényhozással..."
Azért mert te nem vagy külhoni magyar, román, ukrán, szerb. Nem igaz, hogy nem viselik szivükön, és nem érzik bőrükön a szavazatuk súlyát. Hogyha nincs erős anyaország, akkor nem lehetnének erős külhoni magyar kisebbségek sem. Ugyanúgy joguk van azon a szinvonalon élni, mint az anyaországiak, és ugyanúgy joguk van megmaradni, hogy azokon a területeken ahol élne ne vesszen el a magyar nyelv és az ottani magyar kultúra és hagyomány.
"Kellene. Az Orbán kormány mivel támogatja a határon túli magyarság megmaradását"
Oktatási nevelési, valamint tankönyv és tanszer támogatás, hogy ezzel is segítsék a magyar gyerekek megmaradását, hogy magyar nyelven tanuljanak. Köldökzsinór program, babacsomag azért hogy rendben legyen a szaporulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!