Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja Gyurcsány egymásn...

Miért akarja Gyurcsány egymásnak uggrasztani, a magyarokat?

Figyelt kérdés
Szinte minden választás előtt, amióta a külhoni magyaroknak van szavazati joga, ő hasonlóan cselekszik, mint 2004-ben is. Ennyire beakadt a lemez? Nem a nemzet egyesítése lenne az egészséges politika? Ez olyan mint amikor valaki megpróbálna hidat építeni a szakadék fölé, de más megpróbálná lerombolni, mert szerinte jobb lenne tovább mélyíteni a mélységét. Nem igaz az, hogy nem viselik, és nem tapasztalják szavazatuk súlyát. Erős anyaország nélkül, erős külhoni magyarság se létezhetne. Egy felelősségteljes, egészséges gondolkodású, nemzeti érzésű kormányfőnek ugyanúgy kell viselnie a külhoni magyarok sorsát is a vállán, hogy megmaradjanak, és mert minden magyarnak joga van azon a szinvonalon élni mint az anyaországiak. Megérdemlik, hogy őket ne román, szerb, ukránként kezeljék, hanem magyarként. Abszurd, hogy egyesek, még mindig így kezelik őket, és úgy is bánnak velük, mintha valami bevándorló migránsok lennének. Ez a balos, és a szociálista, balos, Gyurcsányista propaganda eredménye.

2019. jún. 30. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Rágalmazás és magyar gyalázás. Voltam Erdélyben, és Székelyföldön is. Perfekt tudnak magyarul, csak tályszólással. Ez Magyarország területén is jelen van, csak nem annyira erős. Nem szép általánosítani, mivel a külhoni magyarokat azért nevezik magyarnak mert magyar az anyanyelvük, és magyarok a gyökereik is. Egyáltalán nem migransok, hanem magyar emberek, és haza jöttek.ehet azért is nem köszönnek neked, és nem állnak szóba veled, mert egy magyargyalázó fax vagy.
2019. júl. 1. 21:48
 52/66 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak, én egy igaz hazaszerető ember vagyok aki szereti a honfitársait. Sajnálom de ti nem vagytok azok.

Hálát adok orbn viktornak hogy megépült az a kerítés. Téged már nem tud megállítani de a társaidat még igen. Te kecskeb' szó román.

2019. júl. 1. 21:52
 53/66 A kérdező kommentje:
Te összekeversz minket a románokkal, akik Magyarországra jöttek, meg az iszlamistakkal, akik illegálisan akarnának jönni. :D te meg a hazaszeretet, még hogy szereted a honfitársaid.... :D Magyargyülölő faxfej. Csak hogy megjegyezzem, ahol én születtem többször lehetett látni magyar népviseletet egy héten, mint Magyarországon egy év alatt.
2019. júl. 1. 21:57
 54/66 anonim ***** válasza:

Te nemzet szégyene. Nem szégyenled magad? Te neobolseviszta liberálgyurcsányista sorosista sz' rházi.

Kevered itt a kakit, mi? Ez a hülye gyurcsányozós kérdés is csak alibi hogy az országunkba jöhessen a fajtád.

A soros györgy pénzel téged. Erre nem válaszoltál még érdemben, innen tudom biztosan hogy migráns vagy. Részemről lezártnak tekintem az ügyet.

2019. júl. 1. 22:08
 55/66 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak hogy iszlamistának nézz. Egyébként a liberális fajtád akarja Európába hozni a migransokat, meg az iszlamistákat. Hülye fax! :D
2019. júl. 1. 22:11
 56/66 A kérdező kommentje:
Mert ha a külhoni magyarok ellen keltesz gyűlöletet, csak egy Gyurcsányista liberális fax lehetsz!
2019. júl. 1. 22:13
 57/66 Alex Fly ***** válasza:

@43: azt ugye tudod -ha már ennyire tisztában vagy az itteni viszonyokkal- hogy a fidesz teljhatalmához (aka kétharmad) éppen a külföldi szavazók által megszerzett mandátumokra van szükség. Ha ti nem szavaztatok volna ezekre, akkor most nem tehetnének az országgal azt, amit akarnak.

Köszönöm neked, drága magyar testvérem, hogy segítettetek az önkényuralmat kiépíteni...

2019. júl. 2. 11:56
 58/66 A kérdező kommentje:
De hogy bírtuk volna megszavazni a Fideszt, hogyha csak azok bírnak egyéni jelöltekre szavazni, akik Magyarországon élnek. A Fideszt a magyar emberek szavaztak meg, hogyha tetszik hogyha nem. De ez van, ne rank fogd!!!!
2019. júl. 2. 14:02
 59/66 A kérdező kommentje:
Na és ha nem a Fidesz, akkor ki lett volna? MSZP, DK? Menjél már a fenébe. Még hogy önkényuralom....
2019. júl. 2. 14:03
 60/66 anonim ***** válasza:

Szerencsére a külhoni magyarok között is kevés az elvtelen akinek a szavazata megvehető, hálistennek többen vannak a jó erkölcsű, intelligens magyarok közöttük is. Ők biztos nem Gyurcsányt tartják a kártevőnek, hanem Orbánt, ugyanúgy ahogy a belföldi magyarok is.

[link]

2019. júl. 2. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!