A baloldal miert marad csondben mindegy alkalommal, amikor hataron tuli magyarokat bantanak?
Mert ki akarják árusítani Hazánkat a bevándorlókat támogató, nyugati hatalmaknak. Most jó? :)
Egyébként ne is szólaljanak fel. A jobboldal erőlteti ezt a nemzeti náculós baromságot, és az erdélyiek is bőszen tapsikolnak ennek. Na, hát ez van, ha mások is náculnak. Nem tetszik? Nekem se, de nem is én akartam ezt. Más országában tessék meghunyászkodni, ezt mondjátok, nem? Akkor rajta.
OFF:
Valaki felhomályosítana arról, hogy mi is történt? A sajtóból azt morzsáztam össze, hogy a románok felszenteltek egy hadisírt egy magyar haditemetőben, és a magyarok ez ellen tüntettek, de a románok rátámadtak a magyarokra, a rendőrök meg nem csináltak semmit. De ez így eléggé sántít! Szóval félretéve minden érzelmet, teljesen objektívan: Mi történt????
Miket tekintesz baloldali pártoknak?
A fideszt, jobbikot, mi hazánkat gondolom nem.
A Momentum és az MSZP megemlékezett Trianonról, egyedül a DK-nál nem látok ilyen jellegű megnyilvánulást.
Egyébként meg előttem is írta valaki, hogy mindegy hogy felszólalnak-e vagy sem, nem tudnak mit tenni. Nem ér semmit. Még a saját hazánkban is cselekvésképtelen az ellenzék a kétharmad miatt, nem hogy egy másik országban...
Mert a magyarelleneségben haverok a románokkal. Ilyenek ezek, folyamatosan uszulnak. Lásd 2004-es népszavazás!
De ma 5-kor is valamelyik balhibbantnak az volt a legnagyobb problémája, hogy "mennyit költ a magyar állam rájuk". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!