Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miert marad csondbe...

A baloldal miert marad csondben mindegy alkalommal, amikor hataron tuli magyarokat bantanak?

Figyelt kérdés
Lasd a mostani romaniai incidenst. Es erdekes, Trianonrol sem emlekeztek meg. Ugyan miert?

2019. jún. 7. 15:13
1 2
 1/15 Molyember ***** válasza:
23%

Mert ki akarják árusítani Hazánkat a bevándorlókat támogató, nyugati hatalmaknak. Most jó? :)

Egyébként ne is szólaljanak fel. A jobboldal erőlteti ezt a nemzeti náculós baromságot, és az erdélyiek is bőszen tapsikolnak ennek. Na, hát ez van, ha mások is náculnak. Nem tetszik? Nekem se, de nem is én akartam ezt. Más országában tessék meghunyászkodni, ezt mondjátok, nem? Akkor rajta.

2019. jún. 7. 15:17
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Mert csak magyarokról van szó. Ilyenkor lapítani szokás.
2019. jún. 7. 15:23
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Mert nem ők vannak kormányon, így gyakorlatilag ilyen ügyekben pont annyit ér a szavuk mint a tied vagy az enyém. Ha azt akarod, hogy a baloldal védje a határon túli magyarokat, ahhoz balos külügyér kell, akit egy baloldali kormány nevez ki.
2019. jún. 7. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

OFF:

Valaki felhomályosítana arról, hogy mi is történt? A sajtóból azt morzsáztam össze, hogy a románok felszenteltek egy hadisírt egy magyar haditemetőben, és a magyarok ez ellen tüntettek, de a románok rátámadtak a magyarokra, a rendőrök meg nem csináltak semmit. De ez így eléggé sántít! Szóval félretéve minden érzelmet, teljesen objektívan: Mi történt????

2019. jún. 7. 15:27
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon érdekes a helyzet. Azok a romániai magyarok szívfájdalom nélkül szavaznak Orbánra, aki itthon lábbal tiporja a magyar jogállamiságot, de ott maguknak kikérik ugyanezt a román államtól. Ezt éri el Orbán, hogy ilyenkor nem tudunk együttérezni velük, mert tíz forintért megszavazzák nekünk azt a bandát amilyentől ők ott szenvednek.
2019. jún. 7. 15:31
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
#4: Nem sántít, pontosan ez történt. Még annyi hiányzik a leírásodból, hogy a románok a temetőt is szétverték.
2019. jún. 7. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Nincsen baloldal.Egyik ellenzéki párt sem tekinthető baloldalinak.
2019. jún. 7. 15:54
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Miket tekintesz baloldali pártoknak?

A fideszt, jobbikot, mi hazánkat gondolom nem.

A Momentum és az MSZP megemlékezett Trianonról, egyedül a DK-nál nem látok ilyen jellegű megnyilvánulást.

Egyébként meg előttem is írta valaki, hogy mindegy hogy felszólalnak-e vagy sem, nem tudnak mit tenni. Nem ér semmit. Még a saját hazánkban is cselekvésképtelen az ellenzék a kétharmad miatt, nem hogy egy másik országban...

2019. jún. 7. 15:59
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

"Es erdekes, Trianonrol sem emlekeztek meg."

[link]

2019. jún. 7. 16:02
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

Mert a magyarelleneségben haverok a románokkal. Ilyenek ezek, folyamatosan uszulnak. Lásd 2004-es népszavazás!

De ma 5-kor is valamelyik balhibbantnak az volt a legnagyobb problémája, hogy "mennyit költ a magyar állam rájuk". :D

2019. jún. 7. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!