Miért akarja Gyurcsány egymásnak uggrasztani, a magyarokat?
Szóval te szavaztad a nyakunkra ezt a NER-csürhét...
Ha annyira ragaszkodsz ahhozb hogy szavazz rájuk, akkor vidd is őket a francba a hazádba és a te pénzedet lopasd el velük, de én nem kérek belőle...
Tudtam én hogy valami nem stimmel a kérdezővel de az álmomban nem mertem volna elképzelni, hogy ő is egy a migránsok közül.
Az a baj hogy idejön a fajtád és elveszi a munkánkat. Az is baj ha ideiglenesen. Magyarországon magyar ember élvezzen előnyt egy külföldivel szemben.
A kormány is mindig megmondja hogy magyarország a magyaroké. Attól hogy te 3 mondatnál többet megtanultál ebből a nyelvből, attól még migránsnak számítasz itt. Kivan plakátolva az országban hogy nem kérünk a migránsokból! Rengetegen így gondolják itt. U
"Szóval te szavaztad a nyakunkra ezt a NER-csürhét..."
Hogy bírták volna megszavazni, hogyha egyéniben dől el ki lesz az elnök? Csak az bír egyéni jelöltekre szavazni, aki itt él Magyarországon.
"Az a baj hogy idejön a fajtád és elveszi a munkánkat. Az is baj ha ideiglenesen. Magyarországon magyar ember élvezzen előnyt egy külföldivel szemben."
Nem vettem el senkinek sem a munkáját, oda megyek én is ahol több pénzt kapok, munkaerőhiány van, rengeteg ember hiányzik. Én is magyar vagyok, és nem külföldi migráns. Ha Magyarországra megyek akkor én otthon vagyok, a testvéreim és a rokonaim között. A kormány is ezt mondja a komonikációjában, csak a szűk látokörű magyar gyalázók körében számitunk migránsnak, ilyen vagy például te is.
Papíron sem vagyok migráns, mivel megvan a magyar állampolgárságom. Ha egyszer se jártam volna Magyarországon, akkor is ugyaúugy vonatkozott volna rám
Magyarország Büntető Törvénykönyve.
Látod kérdező, ez itt a baj. Orbán viktor pont ezellen küzd: soros pénzeli a migránsokat. Vettél magadnak egy állampolgárságot meg elmentél egy nyelvtanfolyamra aztán már azt hiszed hogy magyar vagy. Hát nem!
Mi nekünk itt bérelt helyünk van a kárpátmedencében. Igen volt nrégen egy nagy magyarország de már rég nincs. Az elcsatolt területeken már szlovák állampolgárok , román állampoéhárok stb élnek. Te előbb voltál román mint magyar. Nem így van? De!
Ha én kimegyek öt évre németországba és megszerzem a német állampolgárságot akkor kérdem én hogy német vsgy magyar vagyok. Persze hogy magyar mert ez az identitásom.
"Látod kérdező, ez itt a baj. Orbán viktor pont ezellen küzd: soros pénzeli a migránsokat. Vettél magadnak egy állampolgárságot meg elmentél egy nyelvtanfolyamra aztán már azt hiszed hogy magyar vagy. Hát nem!"
Voltál te már Erdélyben, Székelyföldön, Vajdaságba, vagy bármilyen helyen, ahol élnek külhoni magyarok? Voltál már DAC meccsen? Nem kell nyelvtanár ahhoz, hogy a külhoni magyarok megtanuljanak magyarul. Születésüktöl fogva magyarul beszélnek, magyar óvodákba, iskolába járnak. Az államapolgárságot pedig nem kell meg venni. Ugyanannyira magyarok, még jobb magyarok is a külhoniak mint te. Nap mint nap érik őket atrocitások, és kirekesztések.
"Mi nekünk itt bérelt helyünk van a kárpátmedencében. Igen volt nrégen egy nagy magyarország de már rég nincs. Az elcsatolt területeken már szlovák állampolgárok , román állampoéhárok stb élnek. Te előbb voltál román mint magyar. Nem így van? De!"
Az nem számít semmit, hogy papíron mi vagyok, hogyha születésemtöl fogva főként magyar beszédet hallok, és én is magyarul tanulok meg beszélni. A gyökereim is mind magyarok, és a gyerekeim is magyarok lesznek.
"Ha én kimegyek öt évre németországba és megszerzem a német állampolgárságot akkor kérdem én hogy német vsgy magyar vagyok. Persze hogy magyar mert ez az identitásom."
Igen és ugyanúgy a gyereked se lesz német, hogyha Németországba születik meg, mert tovább maradsz ott. És épp ez a helyzet a külhoni magyarokkal is. Magyarok a gyökerei, magyar a nyelvük az anyanyelvük, és a gyerekeik is magyarok lesznek.
Te előbb voltál román mint magyar. Neked a román az identitásod.
Képzeld voltam már erdélyben és tudom hogy az ottani emberek slig tudnsk magyarul és románul is. Egy szégyen ez mert egyik ország nyelvét sem tudják jól.
Nemrég romániából költöztek az utcánkba "magyarok" de képzeld 3 mondat ami tudnak magyarul. Még köszönni sem szoktak pedig én mindig előre köszönök.
Magyar ünnepek ? Leszarják ezek, kokárda stb sehol amikor kéne. Kérdem én: mitől magyar az ilyen? Idejött, a soros vett neki állsmpolgárságot aztán beállt dolgozni. Én örülök ha dolgozik de otthon tegye. Magyar ember kapjon munkát ne román.
Aztán hiradót nézel te egyáltalán? Egyfolytában mondják hogy migránsok jönnek. Jönnek szerbiából, romániából és magyarnak adják ki magukat. A soros pénzeli ezeket. Hát honnan lenne a te fajtádnak máskülönben állampolgárságra a pénze , heh?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!