Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lányok/nők! Nektek mi a...

Lányok/nők! Nektek mi a véleményetek arról, hogy a politika ennyire erőlteti a gyermekvállalást?

Figyelt kérdés

Üdv!

Személy szerint siralmasnak tartom ezt a helyzetet és kissé undorítónak is.. Komolyan ott tartunk, hogy ha nem vállalsz gyerekeket egy lakást nem tudsz fedezni magadnak? Szerintem ezzel hatalmas terhet helyeznek a nők vállára. És ebben az a szomorú, hogy fiatalok "kényszerülnek rá" mivel el sem tudnak menni otthonról egy saját házba (nem egy ismerősöm szenved most ezzel, tapasztalat) , plusz hogy komolyan pénzért vállaljon valaki gyermekeket? Pénzért?? Hát ez az egész szépségét és természetességét elveszi a dolognak, arról nem is beszélve, hogy legyökerezteti a párokat. És ha netán megromlik emiatt a házasságuk? Abban nőjön fel a gyermek? Vagy ha egy nő fiatalon még évekig tanul, egyetem, utána még jól fizető állást találni, stabil pénzügyi hátteret teremteni.. Nem is értem. Már most abban a helyzetben vagyunk fiatalként, hogy nehéz otthonról kiszakadni, megélni önerőből, akkor ha 3 gyereke lenne valakinek, nekik hogyan biztosítaná mindezt ilyen kilátások mellett? Kit tudja, lehet még rosszabb is lesz, ha így haladnak a dolgok.. Lassan A szolgálólány meséje fog beigazolódni, vagy mi? :D Ja nem előbb gondolom meghódítanak minket a migránsok.. Nem tudom nekem ez valahogy több sebből vérzik.

2019. máj. 5. 15:50
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
El nem hiszitek milyen pozitív csalódás nekem az a társadalmunkban, hogy ennyien vagyunk egy véleményen. Vannak akik még nyitott szemmel járnak a világban..
2019. máj. 5. 22:46
 42/43 anonim ***** válasza:
12%

Nem értem, hogy hol a probléma. A magyarok ezt szavazták meg harmadszor is 2/3-dal.

Biztos imádják, különben nem max. ötezren lennének a kormányellenes tüntetéseken.

2019. máj. 6. 00:40
 43/43 anonim ***** válasza:
43%
31-es vagyok. Az kimaradt,hogy nyilván a 3 gyerek nem 10 milliót fog visszafialni mint adófizetők. Ameddig élnek ők a 10 millió sokszorosát . Nyilván a fidesznek a gyerekek a megszületendő gyerekek nem mások mint adófizetők. Kizsigerelhető hús vér csont valamik. Nem tekintenek rájuk emberként csak úgy mint aki sok pénzt fog befizetni adóként. Hatalmas szívás ez mert a magam fajtát nem támogatják. Én is szeretnék saját lakást úgy mint egyedülálló mégsem megy ilyen ingatlanárak mellett.
2019. máj. 6. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!