Lányok/nők! Nektek mi a véleményetek arról, hogy a politika ennyire erőlteti a gyermekvállalást?
Üdv!
Személy szerint siralmasnak tartom ezt a helyzetet és kissé undorítónak is.. Komolyan ott tartunk, hogy ha nem vállalsz gyerekeket egy lakást nem tudsz fedezni magadnak? Szerintem ezzel hatalmas terhet helyeznek a nők vállára. És ebben az a szomorú, hogy fiatalok "kényszerülnek rá" mivel el sem tudnak menni otthonról egy saját házba (nem egy ismerősöm szenved most ezzel, tapasztalat) , plusz hogy komolyan pénzért vállaljon valaki gyermekeket? Pénzért?? Hát ez az egész szépségét és természetességét elveszi a dolognak, arról nem is beszélve, hogy legyökerezteti a párokat. És ha netán megromlik emiatt a házasságuk? Abban nőjön fel a gyermek? Vagy ha egy nő fiatalon még évekig tanul, egyetem, utána még jól fizető állást találni, stabil pénzügyi hátteret teremteni.. Nem is értem. Már most abban a helyzetben vagyunk fiatalként, hogy nehéz otthonról kiszakadni, megélni önerőből, akkor ha 3 gyereke lenne valakinek, nekik hogyan biztosítaná mindezt ilyen kilátások mellett? Kit tudja, lehet még rosszabb is lesz, ha így haladnak a dolgok.. Lassan A szolgálólány meséje fog beigazolódni, vagy mi? :D Ja nem előbb gondolom meghódítanak minket a migránsok.. Nem tudom nekem ez valahogy több sebből vérzik.
Nincs erőltetve semmi, csak ösztönözve.
Aki nem akar gyereket arra nem erőltetnek rá semmit..
Szóval most akkor az a bajod hogy pénzt kapsz a gyerekvállalásért az államtól hogy házat vehess pár sorral lejjebb meg az is a bajod hogy nincs pénz hogy házat vehess.
Ez elég nagy ellentmondás nem gondolod?
Megmondták a kormánypárt (szó szerint idézem)
"Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak"
Ennyire becsülik a nőket....
Szimpla inkubátornak nézik mindet a kormány tenyészfarmján...
Hmm érdekes, megoszlanak a vélemények.
#3 problémád akad a szövegértéssel. De nem gond (:
Ja meg akkor ezt nyilván gyerekszüléshez kössük, ez a megoldás aha, okos (:
Mert úgy tűnik Te ezt jónak véled, egészségedre. Jöhetnek még válaszok nyugodtan!
Nem nőként pont letojom mit gondolnak mások.
Főleg akkor,amikor valaki állami pénzből többszörös életszínvonalon él,mint mások és osztják az észt,hogy mit kellene.
A helyén kell kezelni ezeket.
Másrészt majd az idő leváltja őket,ugyanis a mai fiatalok,akik 40 év alatt vannak nem a szocializmusban nőttek fel,hogy majd az állam mondja meg mit csinálj,meg "ösztönözze" (utálom ezt a szót),ahogy valaki írta.
Majd akkor lesz változás,az idő megoldja.
4#!
Ez lefordítva:
Pofádat befogod asszonygörény azért létezel hogy magyart hozz a világra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!