Mi a véleményetek Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti munkatervéről?
A kész program május végén jön!
Még itt vannak az adományok is és, hogy mennyit költöttek, ha valakit érdekel...
Nekem pont akkora populizmusnak meg demagógiának tűnik, mint ami miatt ő mindig támadni sokta a fityiszt meg a maszopot.
Óriási a város forgalma -> Zárjuk le a rakpartot, a Lánchidat, és a Szabadság-hidat. A belvárosi forgalom nagy részét meg tereljük ki az amúgy is rohadt forgalmas Hungáriára.
Egy VASÁRNAPI futóverseny közlekedési káoszt csinál, bele se merek gondolni, hogy Puzsér "grandiózus" terve után mi történne. Persze lehet hogy közben meg nem nekem van igazam, de nem tudom egyszerűen elképzelni a dolgot, hogy hogy működne.
Az eredmény pedig az lenne, hogy hasonló levegőminőség lenne, mint most a Várban...
Meg ez mondjuk apróság, de szerintem szemétség, hogy ugye a Semmelweis Egyetem klinikáinak jó része a Szentkirályi utca, Baross utca, Mária utca környékén van, és oda fizetős lenne Puzsér szerint a kocsival való behajtás. (Vidékről is utalnak be oda beteget szakellátásra, nem csak a szomszéd házakból.)
Szerintem ő az egyetlen hiteles ember a politika világában.
Király vagy Robi 😉
Egy véleményes kérdésnél én sem értem a lepontozást. Nem mint ha ezért nem tudnék aludni, hogy gyakorikérdéseket lepontoznak, de egy "mi a véleményetek" kérdésre épp az a hasznos válasz, ha valaki a véleményét fejti ki, nem?
Én pedig jelenleg nem támogatom Puzsér programját (de májusban a végleges formájában még el fogom olvasni), mert nem tartom jó megoldásnak a lezárt forgalmas utak autóforgalmának az eleve rohadt forgalmas Hungária körútra való koncentrálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!