Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tyirityán Zsoltnak, betyársere...

Tyirityán Zsoltnak, betyársereg vezetőjének mi a polgári foglalkozása?

Figyelt kérdés
Valaki ismeri személyesen, tudja mivel foglalkozik?

2019. jan. 17. 20:40
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%
kmk
2019. jan. 17. 20:53
 2/36 A kérdező kommentje:

24.hu-ról interjú:

"Miből él a mozgalom? Miből él a vezetője?

Én nagyon szerény, mások számára talán ingerszegénynek nevezhető környezetben élek, a hiteles mozgalmi küzdelem és az anyagi létbiztonság nem járnak kéz a kézben. Olyan helyen dolgozom, amit nem akarok nyilvánosságra hozni, mert félek, hogy bizonyos jogvédő szervezetek miatt elveszíteném. Hogy miből tartja fenn magát a Betyársereg? Teljesen önfenntartóak vagyunk."

Ezek után jött a kérdés, vajon ez mit dolgozik? Még magát a foglalkozást sem árulja el.

2019. jan. 17. 21:01
 3/36 anonim ***** válasza:
55%
Ha biciklis postás, segédmunkás, kőműves, pizzafutár, vagy agysebész lenne biztos elárulná, mert nem szégyen az, ellenben a strici, behajtó, tolvaj, rabló szakmák adnak némi titkolózásra okot.
2019. jan. 18. 00:29
 4/36 anonim ***** válasza:
85%
Most elképzeltem ahogy a hetvenkedő, Tyirityán-kondiállat-Zsóti a kötelező napszemüveggel a buksiján abban a sötétzöld postás egyenruhában megy a kis biciklijével Kemeneskápolnán a Jolán nénihez, és miután mosolyogva átadta az erzsébet utalványt, eldiskurál vele a két kis fekete mecskáról amik az ablakban ülnek. Hát nem szívmelengető kép? XD
2019. jan. 18. 03:11
 5/36 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem teljesen mindegy miből él. Az izgalmasabb, hogy mit csinál és miért?
2019. jan. 19. 13:21
 6/36 A kérdező kommentje:
Ő beszél állandóan deviáns alakokról. Akkor ő micsoda, ha nem vállalja fel még azt sem, hogy mit dolgozik?
2019. jan. 19. 15:56
 7/36 Whitewolf19 ***** válasza:
66%

Dolgozik .. adózik.. nem árt senkinek. Csak mert manapság boldog-boldogtalan kiteríti a magánéletét a bulvárnak.. amire megjegyzem én személy szerint nem vagyok kiváncsi.. neki miért kellene?

A mozgalmát igazgatja bizonyosan.. hiszen több száz fős tagsága van.

Egyébként.. volt szerencsém személyesen is látni, én is edzettem ott, ahol ő. ;)

Látszik, hogy egyes válaszolók jó része elég lenéző stílusban nyilatkozik róla, szerintem érdemes lenne pár vitáját a KO című műsorban megnézni, vagy a személyes megnyilvánulásait.. mert aki nem ért vele egyet is elmondhatja róla, hogy szilárd véleménye van.. vannak nagyon helytálló gondolatai..

Nem sokat tudott felmutatni ez a mai világ.. ami szembement bizonyos hagyományos.. konzervatív értékrendekkel... :) De persze ez.. már nem a kérdéshez kapcsolódik, így nem kezdek bele.

2019. jan. 26. 19:08
 8/36 anonim ***** válasza:
80%

Hát én 1 KOadását láttam Puzsérral, a halálbüntetésről, meg a konzervatív értékekről, önrendelkezés jogáról.

Meséld el utolsó, hogy Tirityánnak mi volt valaha is a koncepciója a cigány-fehér különválasztáson kívül?

Mert oké, zavarta, és zavarja hogy bizonyos helyeken, bizonyos kisebbségek közelében nem lehet fenntartani az egüttélést. Oké.

De erre az a válasz hogy totál szervezetlenül, totál átláthatatlan és kiismerhetetlen módon működjön egy rendfenntartó szervezet (magát rendfenntartóként megnevező szervezet)?

Ami majd "saját konzervatív jogértelmezése" mentén bíráskodik. Ugyanúgy tartanék ezektől, mint akik simán csak a szocializációjuk hiánya miatt egy ezresért vagy egy rossz pillantásért belém kötnének.

Vagy bízzak abban hogy a szabadidejükben betyárseregeskedő akárki nem fog elkorrumpálódni? Nem lesz az a pénz amiért szervezeti szinten fog foglalkozni ugyanolyan maffia ügyekkel mint bármilyen másik zavaros, nem állami, átláthatatlan szervezet?

Szóval mindezen kívül, milyen koncepciója van még a világról?

Oké, gender ellenes. Oké, ez mit jelent?

Mert az a tapasztalatom a hasonló vaskeresztes pólós konditöltelékekkel kapcsolatban, hogy ez annyiban merül ki hogy egy kevésbé maszkulin heterót is bármikor b#sztatnak munkahelyen, közösségi oldalakon végtelenül alpári, suttyó stílusban beszélnek nőkről, valóban melegeket meg nete-és offline térben, ha épp olyanjuk van akkor élőben is vegzálnak.

Nevezetesen ha épp családon belül van az adott homoszexuális akárki.

Aranyos hogy ez a téma ugyanolyan vehemens ellenállást ébreszt bennük, mint a kisebbségi bűnözés.

Az utóbinál érthető a reakciós hozzáállás, mert egy olyan viselkedésről van szó, amiben valaki sérül.

Az eltérő szexuális orientációjúak létezésében nem tudom ki sérül.

Na meg a konteó mániája...

Amikor stuka pilot pólóban, amin igen trükkösen a birodalmi sasból csak a sas is rajta van a pólón, a fehér rassz szándékos kiirtásáról kezd el dumálni...

Ott érzem hogy egy ilyennek nem akarok hatalmat, és a szervezetének nem akarok legitimitást adni.

Bocs, de aki a világról a Hiddenlolról, vagy a 4chan /pol/ posztjaiból tájékozódik, az maradjon csak meg a négy fal között.

2019. jan. 26. 20:09
 9/36 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként a bulvár az érdektelen hírek közzétételét jelenti. Ilyen érdektelen hír hogy melyik énekes éppen milyen reggelivel kezdi a napját.

Az hogy egy közszereplő (szerencsére én már semmit nem hallok Tirityánról, szóval ex-közszereplő) milyen munkatapasztalattal, karrierrel rendelkezik, milyen területről is osztja az észt népesedéspolitika, szociológia, történelemtudományok terén, az engem igenis érdekelne, és szerintem nem érdektelen.

Ugyanígy megkérdőjeleztem még 2012-2018 között Balog Zoltán Emberi erőforrások miniszterelnöki pozícióját, hogy egy teológusnak mégis mi a franc köze van ehhez a poszthoz. Vagy Németh Szilárd állami mindenes pozícióját, aki mindenbe beleokoskodhat az égvilágon, úgy hogy egy Csepeli napközis tanárként indult, meg volt a MÁV-nál.

2019. jan. 26. 20:17
 10/36 A kérdező kommentje:

Oké, de mit dolgozik?

Én is láttam néhány adást ahogy beszél, folyamatosan szép összetett mondatokban mondja a monológjait. Esze megvan egy diplomához.

Többre is vihette volna. Nem kellett volna annyira lesüllyedni, hogy még saját munkáját is szégyelli.

2019. jan. 26. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!