Mi a véleményetek Kovács Andrásról, akinek reggeltől-estig tartó foglalkozása mindennap lejárati Vona Gábort az Origón?
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 13:04
1/6 anonim válasza:
Vona saját magát járatja le. Ezzel, vagy enélkül.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha Vona Gábor saját magát járatja le, akkor miért kell közpénzből 100-aknak azon dolgoznia hogy Vona Gábort lejárassák? Ha ő magával ezt megteszi, akkor teljesen logikátlan hogy 100-ak foglalkoznak ezzel közpénzből.
2017. jan. 14. 15:20
3/6 anonim válasza:
Orbán fél Vonától. közelednek a választások.
4/6 anonim válasza:
Noha nem vagyok jobbikos, az őket ért fideszes támadások után, Hofi jut eszembe az ilyen Kovács- félékről: "ezekhez képest a ház nélküli csiga, egy gerincoszlop".
5/6 anonim válasza:
Én nem olvasok Origót, de Vona saját magát járatja le és már nem most kezdődött ez, én már több mint egy éve úgy voltam vele, hogy a jobbiknak az tenné a legjobbat, ha Vonát kivágnák mint macskát szarni. Csak hát ez kb. annyira reaális, mint az, hogy fideszesék kivágják Orbánt. Szóval Vonának meg annyi esze van, hogy lehúzza magát a klotyón és viszi a jobbikot is...
6/6 A kérdező kommentje:
"Én nem olvasok Origót, de Vona saját magát járatja le és már nem most kezdődött ez"
Ha saját magukat járatják le, miért dolgozik minimum egy tucat ember éjjel nappal közpénzből azon hogy Vonáról hazudozzon?
2017. jan. 15. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!