Mi lesz itt ha tényleg kimegy a tüntetőkre a betyársereg?
„Ha azt látjuk, hogy a Szent Korona veszélybe kerül, vagy azt látjuk, hogy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor be fogom riadóztatni a Betyársereget. Ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre a rendfenntartóknak segíteni a rendteremtésben. Ezt 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel.”
Mondta az Echo Tv-nek Volner János.
#2. Átlagban 2-3000 szokott lenni a mostaniakon.
A tegnapin asszem' csak 700 volt.
De amúgy ez szerintem is olaj lenne a tűzre...
Nem a hármas vagyok, de sejtem, mire gondol. Ha kimegy a szélsőjobb balhézni, akkor az ott lévő szélsőbal (anarchista-kommunisták) beleáll, és a rendőrség fogja végignézni, ahogy a tüntetők egy része egymást veri össze.
Mindig jót nevetek az ilyen XII. századi szinten megrekedt hülyéken :D
Nem lesz semmi, a rendőrök a tüntetők és ellentüntetők közé állnak, ahogy mindig.
#3. Ezt kifejtenéd?
Nem akarok sokat írni erről csak annyit hogy a szélsőbalosokat már eddig is nehéz volt visszafogni, ha megjelenne a betyár sereg akkor biztos hogy balhé lenne nem is kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!