A jelenlegi kormány szerint békés tüntetőkre támadt a rendőrség 2006-ban? Oké, tegyük fel hogy elhiszem a dolgot, és akkor más szemszögből közelítem meg a dolgot.
Szóval számíthatok a jelenlegi kormány védelmére ha:
-Ebben a pillanatban fogom magam, és elindulok megdobálok pár rendőrt téglával,üveggel, stb.
-Elsétálok ahhoz a bizonyos székházhoz, betöröm az ajtaját, kifosztom az ott található automatákat, és büféket.
-Elmegyek a Deák Ferenc térre, elkötök egy tankot, és elkezdek randalírozni vele.
-Leszállok a tankról, majd unalmamban felgyújtok néhány rendőrautót, és személyautót, és betörök néhány kirakatot.
-Miután ezzel végeztem, a jelenlegi kormányhoz fordulok segítségért, hogy békésen tüntettem, és a rendőrség ok nélkül rám támadt.
Nem számíthatsz.
Csak épp az volt a baj, hogy 2006-ben békés járókelőknek és békés tüntetőknek lőtták ki a szemét, meg törték el az ujjait, nem randalírozóknak.
Na persze békés...
Nem unjátok még ezt?
Csak szólok, hogy az MTV székház ostrománál egyáltalán nem támadt a Rendőrség, pont hogy a rendőröket kalapálták
Utána viszont már az volt javarészt.
"pont hogy a rendőröket kalapálták"
Azok meg is érdemelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!